Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
Тркни до најблискиот сервис каде што имаат опрема за декодирањекако да го отклучам ЛГ Л3 да прима други сим картички, само вип прима сеа
Тркни до најблискиот сервис каде што имаат опрема за декодирањекако да го отклучам ЛГ Л3 да прима други сим картички, само вип прима сеа
Јас искрено би избрал друга марка како на пример HTC, iPhone, & Samsung.ај некој нека кажи дали
MOTOROLA Fire XT530
вреди за парите или општо како телефон дали го бива, пошто моторолата не ми е на добар глас, а ми го пофалија .
Не постои телефон што не му се вади батеријата. Дај ми штафцигери и на Ајфон за 5-10 минути ќе ја извадам батеријата.Во врска со хуавејов баланс, точно е дека не се вади батеријата - како на ајфон е направено и доколку заглави телефонот 10 до 15 секунди се држи дугмето за палење и тоа му е некој начин софт ресет или рестартирање како кај компјутерите. Во врска со force close проблемот, веќе ти одговорив во друга тема, навистина немаше потреба и овде да троламе, оштетен ти е дел од системот, се надевам со ресетирање/wipe ќе се среди, ако не со апдејт
Треба на сервис да оди, нема да може сам да ја извади батеријата.извадија батеријата и повторно уклучи го, друго чаре незнам
И јас знам што е убаво, ама HTC со скоро исти перформанси е 3 пати поскап. овај е 2000 денари , тој 8000. Сега знам што е поубаво ама дали вреди за парите, то ми беше зборот.Јас искрено би избрал друга марка како на пример HTC, iPhone, & Samsung.
.
Ќе те однесам кај еден тип и ќе ти ја отвори батеријата. Ти само спреми 2-3 бона да не почастиш, штом толку не веруваш дека се вади.аман бе...БАТЕРИЈАТА НЕ СЕ ВАДИ и точка !!!!!
А батеријата не се вади...извадија батеријата и повторно уклучи го, друго чаре незнам
Да не барам наназад, на кој телефон не се вади батеријата?абе мене ако ми се закочи нема да одам кај типот за да ми ја отвори батеријата...
Типов пишал извадија батеријата
А батеријата не се вади...
Побарај ги апликациите PdaNet или EasyTetherLite.. нормално за Андроид платформа. Има и многу други, но не сум проверил дали се стабилни и дали ја бркаат работата.dali znaete kako se pravi ,,hotspot'' ,,tethering'' i drugi slicni s****a se so cel internetot shto go imash na telefonot da mozesh da go koristish i na komp odnosno mobilniot ured da sluzi i kako modem. Jas vejke pobarav neso po marketot i najdov nekolku aplikacii no problemot e shto se uzasno skapi. Ako znae nekoj da mi kaze bi bil vecno blagodaren. koristam SE xperia x8
T-mobile Move Balance...Да не барам наназад, на кој телефон не се вади батеријата?
Побарај во оние продавници што се за трампи на мобилни телефони. Исто таму набавуваат секакви дисплеиJas sum od Bitola. Imam nokia n95. ima problem so monitorot. dali nekoj znae kade i dali se prodavaat takvite monitori?
ако не се вади со убаво пробај да го треснеш од циметно верувам дека сама ке се извадиабе мене ако ми се закочи нема да одам кај типот за да ми ја отвори батеријата...
Типов пишал извадија батеријата
А батеријата не се вади...