Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Значи вака, Имам T-mobile Move Balance, го имам веќе пола година и денес пред саат време на екранот ми излегува ова: The application HUAWEI Launcher (process com.huawei.launcher2) has stopped unexpectedly. Please try again. И има само една опција а тоа е Force Close. Стискам на неа 2-3 секунди е ок (не знам за 2-3 секунди дали се вика дека е ок) и пак одново со горната порака...Цел саат праам Форс клоус ама неќе да почне да работи како што треба и неќе... Прашањето ми е: Што може да му е, да не имал некој случајно ваков проблем и како можам да го решам? За 3-4 дена ке одам на одмор а мене ми се покака мобилниот... Луѓе, кажувајте чаре доколку знаете
--- надополнето: 1 јули 2012 во 14:36 ---
Значи вака, Имам T-mobile Move Balance, го имам веќе пола година и денес пред саат време на екранот ми излегува ова: The application HUAWEI Launcher (process com.huawei.launcher2) has stopped unexpectedly. Please try again. И има само една опција а тоа е Force Close. Стискам на неа 2-3 секунди е ок (не знам за 2-3 секунди дали се вика дека е ок) и пак одново со горната порака...Цел саат праам Форс клоус ама неќе да почне да работи како што треба и неќе... Прашањето ми е: Што може да му е, да не имал некој случајно ваков проблем и како можам да го решам? За 3-4 дена ке одам на одмор а мене ми се покака мобилниот... Луѓе, кажувајте чаре доколку знаете
извадија батеријата и повторно уклучи го, друго чаре незнам :cautious:

не се ваѓа батеријата !!!

дечки земав LG optimus L3 и инсталирав некои програми и сеа ми стојат икони од нив на десктоп и ме нервираат па ако знае некој нека ми каже како да ги трнам нормално нели без да ги избришам програмите :D

Oд кај го зема лџи то од вип ли..? И која пара,како се чини добар ли е ?

Oд кај го зема лџи то од вип ли..? И која пара,како се чини добар ли е ?
од вип го земав на 500 ден претплата и плус 2000 доплатив и фино е телефончето башка андроид е значи брзо е :D

иначе не е лошо да се земе и самсун галакси само за него 3000 се доплаќа и мислам дека е боље :)
--- надополнето: 1 јули 2012 во 20:13 ---
Не се вади батеријата....
како може да не се вади батеријата :cenzura:

Па така убаво, не се вади... Го имам дома...ама има финта, пример ако ти се заглави нешто го држиш 10тина секунди копчето он/офф и се исклучува исто како да си ја извадил батеријата...

Во врска со хуавејов баланс, точно е дека не се вади батеријата - како на ајфон е направено и доколку заглави телефонот 10 до 15 секунди се држи дугмето за палење и тоа му е некој начин софт ресет или рестартирање како кај компјутерите. Во врска со force close проблемот, веќе ти одговорив во друга тема, навистина немаше потреба и овде да троламе, оштетен ти е дел од системот, се надевам со ресетирање/wipe ќе се среди, ако не со апдејт :)

Нема апдејт за балансот...Тој постои само во МК и во некои помали земјички...тој е huawei 8600 на изглед, ама 8600 има појаки перформанси и има втора камера... Така да move balance само т-мобиле го зема и ги преправа (им реди послаба меморија ова-она) и така...

Нема апдејт за балансот...Тој постои само во МК и во некои помали земјички...тој е huawei 8600 на изглед, ама 8600 има појаки перформанси и има втора камера... Така да move balance само т-мобиле го зема и ги преправа (им реди послаба меморија ова-она) и така...
Сериозен си? :)
Како и да е, моите информации и знаење не се основани од форуми, бенџмаркови, тролање etc... ;)
Разликата помеѓу T-Mobile Move Balance и Huawei U8600 Spark е само софтверска, како и кај повеќето смарт телефони кои се продавани од големите оператори и брендирани, така и овој модел си добил свое име од T-Mobile во моментов, можно е - не велам не да го осакатат малце софтверски, но со сигурност хардверот подржува фирмвер од u8600 ;)

ахм ќе биди...Тие кога ќе пуштат софтвер за 1.4гхз дуал кор со 512 ram и 4гб ром и мув балансот (со 800мхз и 512рам) ќе може да го вози тој а ??? башка како што гледам за хјуавејот веќе има достапен апдејт за 4.0, http://www.gsmarena.com/huawei_u8860_honor-4197.php , а за мув балансов нема никаде информација дека има...

Незнам само дали е за овде прашањево ама јас ке си прашам :D
Имав број на Т-mobile подолго време не го користев и сега гледам вчера ми го исклучиле тотално бројот.
Имат чаре да го вратам бројот назад или не???

па тоа е поради што повеќе време не си ставил кредит...стави за 100 ден и ќе ти го вратат...

da prasam ja nekoj dali ima sony ericsson xperia x8, poso mi se desi neso so wifi-to...Izgleda IP adresata na koja sto sum nekoj smenil pass i sea mi bara pass odma cim ke uklucam wifi, znaci bez da izberam na koja wifi mreza ke se uklucam. Ako znae nekoj, sovet ova ona, blagodaram odnapred:)

како да го отклучам ЛГ Л3 да прима други сим картички, само вип прима сеа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom