- Член од
- 18 април 2010
- Мислења
- 2.656
- Поени од реакции
- 3.570
дабл-дабл е правилно.
Toлку го зборевте Игорче а веќе му ги заборавивте гафовите.дабл-дабл е правилно.
Зарем и ваква глупост тресна?Toлку го зборевте Игорче а веќе му ги заборавивте гафовите.
Зарем за ваков мал кикс му замерваш на Игор?Зарем и ваква глупост тресна?
Јас за ниеден кикс не замерувам. Затоа и не сум го запаметил.Зарем за ваков мал кикс му замерваш на Игор?
Ајде бе прекините како ти и останатите , оставете го Лазовски намира веќе , можеби не е и до него Врбата бил на клупата можел и он да реагира .Газовски све најмило да ти ебам што играш со прва постава кога водиме 20 разлика. Кире Николовски?! Who the fuck is that?
Добро бе само јас ли приметив дека очајно фрламе слободни? Денеска 57% ако не се лажам По мене вчера после тројките слободните беа главна причина за поразот...
Со тројките сличен процент имавме на првенството, ама таму бар се вадевме на одличната одбрана, а тука незнам со што...
Скокот очаен, Господ нека ни е на помош во 1/4 финале. И МОРА барем процентот на слободни драстично да се подобри, тоа еден од клучни фактори за победа.
Со што те импресионираше тебе Илиевски,или Самарџиски денеска ?Кире (според тебе) недокажан играч , за да се докаже треба да му се даде шанса.Он не го добива тоа.Не импресионирал со неговата игра ?Од 2 утакмици неможеш да заклучиш.Кире е најголемиот млад талент,на позицијата центар.Аплауз, заради неиграњето на еден сеуште недокажан играш никад да не победиме више а !? Незнам што толку се запнало со тој Кире кога воопшто не импресионираше !?
Гледам го критикуваш цел ден Илиевски, ти бил најслаба карика во репрезентацијава...Со што те импресионираше тебе Илиевски,или Самарџиски денеска ?Кире (според тебе) недокажан играч , за да се докаже треба да му се даде шанса.Он не го добива тоа.Не импресионирал со неговата игра ?Од 2 утакмици неможеш да заклучиш.Кире е најголемиот млад талент,на позицијата центар.
Не ја разбираш иронијата.Го терам муабетот во стил на 98% од членовите тука што пишуваат.Да,Илиевски беше според мене најслаб на првата утакмица,денес на ниво.Од него се бараат 3 работи,да дава асистенции,да игра добра одбрана ( што е негова одлика сам си кажа ) и да погоди чат пат некој шут у транзиција.Денес ова го исполни,и затоа е прва петорка,но неможе негова евентуална замена да биде костовски.Јас сум изреволтиран ради тоа што Кире не игра,и нема ни намера да го стави.Дури мислам дека не ни носи дрес под онаа маицана од спалдинг.Гледам го критикуваш цел ден Илиевски, ти бил најслаба карика во репрезентацијава...
Епа пријателе Илиевски не е таков играч што ќе дава по 20 поени и ќе ја импресионира пола Македонија, он импресионира со играњето во одбрана, со сигурноста која ја води топката, смиреноста, затоа и всушност има пребогата играчка кариера.
Ако не треба да игра Илиевски ( кој го сметаш за најслаба карика ) според тебе кој треба да игра? Јане, Огнен, Костовски?