Дали ви е криво?

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Ebati zivotot ako se sto ke posakas mozes da si go dozvolis i poseduvas! Pa ne e interesno be ako ne sonuvas malku pa stedis pa go kupuvas pa go cuvas, tintras.... E sea pa ebati i zivotot ako pa ic nisto nemozes da si dozvolis i poseduvas... Taka da, zlatna sredina i bidi zadovolen i sreken so toa sto go imas i sto mozes da si go dozvolis. A za zdravje,ljubov...moze da turime po edna caska i u dobro drustvo da si posakame dobro zdravje i mnogu ljubov;) poise od toa nemozeme.

Сеуште не сум созреан за да зборувам на оваа тема ама кога би пораснал ке си глеам замене,ако имам потенцијал и интелегнција би успеал.

Toj sto ima pari zdobieni po bilo kakov nacin znaci deka ima mozok deka nesto mu raboti vo glavata :toe:

Аман бе?! Дури и ако е дилер на дрога, оружје, или трговец со човечки органи? Тоа е баш достојно за почит, нема што :facepalm:

Mene mi e krivo i ke si placam...

Mene mi e krivo i ke si placam...
Не плачи, оди заколи го комшијата извај му ги бубрезите, џигерот, срцето, белите дробој...а бе цел уствари ...и продај го и оп готово преку ноќ си чорбаџија....
Многумина од нас барем седум пати во животот си рекле ‘абре татко шо не си бил крал или барем богат‘ веројатно и тој некад го помислил истото за татко си....али животот дава прилика за секој е сега кој како ќе ја искористи, треба нештото да го сакаш и да си решителен и нормално ризик, на готово нема ништо никаде:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom