Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.490
L

Löwe

Гостин
Според мене, многу, многу чудно :)
Па чудно ќе беше и за мене пред почетокот на Вимблдон некој нешто вакво да ми речеше. Али со оглед на неговата игра, воопшто не ми е чудно да го победи Мареј и после во полуфинале да победи со некој од Цонга веројатно/Колшрајбер.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.490
Па чудно ќе беше и за мене пред почетокот на Вимблдон некој нешто вакво да ми речеше. Али со оглед на неговата игра, воопшто не ми е чудно да го победи Мареј и после во полуфинале да победи со некој од Цонга веројатно/Колшрајбер.
Теорија нема да победи било кој од овие тројца, евентуално Мареј и тоа мала шанса.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Јас навивам за Мареј кај мажите, навистина е ред да освои еден грен слем, а ќе биде најсладок доколку е тука пред домашната публика.

Кај жените, верувале или не навивам за Кириленко, не знам колку е реално да се очекува нејзин триумф на едно вакво големо натпреварување, но после сите сензации секако денес е се можно. Моментално игра против Радванска и е 1-1 во сетови 7-5 4-6. Доколку го добие третиот, во полуфиналето ќе игра против Лисицки или Кербер кои моментално играат трет сет (3-6 7-6 2-2).

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Како се бори пашчек, свака час:cuc:.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Најантипатичната тенисерка на гем до влез во полуфинале.

Кириленко и Радванска највероватно утре ќе го продолжат мечот од резултатот 5-7 6-4 *4-4, Кириленко сервира и има 15-0.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.490
Поени од реакции
114.493
Најантипатичната тенисерка на гем до влез во полуфинале.

Кириленко и Радванска највероватно утре ќе го продолжат мечот од резултатот 5-7 6-4 *4-4, Кириленко сервира и има 15-0.
Чекај малце, дали ти тоа за Азаренка викаш дека е најантипатична? Немој Игоре ќе се караме, Вика е една од најсимпатичните тенисерки, таа од другата страна на мрежата е далеку поантипатична. :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ри брејк пашчек:vozbud::vozbud:
--- надополнето: 3 јули 2012 во 22:03 ---
Чекај малце, дали ти тоа за Азаренка викаш дека е најантипатична? Немој Игоре ќе се караме, Вика е една од најсимпатичните тенисерки, таа од другата страна на мрежата е далеку поантипатична. :)
Ствар укуса,брат:)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Браво Вика.(y)
Очекувам одличен меч против Серена. Може она да стигне до финале и баш сакам да ја видам со пехарот во раце.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom