Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.378
Поени од реакции
4.924
pa probuvav najprvo da ti objasnam zaso secenje napadi i trcanje napred spored tebe ne e prosta rabota , ali pa i da ti go kazev ova, pak ke najdese neso drugo i ke replicirase :D :D :D

ne bidi olku nervozen be drugar ne e dobro za zdravje :D
Ај,ај,ај сигурно видовита си а ?

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.378
Поени од реакции
4.924
Иначе Ферги нема да го купи Мутињо според мене, пошо загреан беше за него и за Велосо уште пред некоја сезона, али не бидна ништо од тоа. Мене некако највеќе ме влечи Де Роси да го земиме ( лични желби ).

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Лечиш некои фрустрации овде ама не е добро, прифати кога не си во право, па колку членови веќе ти укажуваме на тоа.

Инаку дај да смениме тема има некои поважни работи.

За тимот: во средината мислам дека веќе сме средени со доаѓањето на Кагава и не треба да купуваме таму. Имаме доволно квалитет веќе таму. Кагава, Керик, Клеверли, Сколс, Флечер ако дај боже се врати. Не очекувам дека ќе купуваме во средината повеќе.

Лев бек е позицијата на која сме тенки бе луѓе. Евра е единствен таму. Според играта што ја играме ние со еден лев бек не смееме да се оставиме цела сезона. Многу ни трчаат бековите така играме. Ни треба некој со сличен профил како Евра зошто за нас, тоа е перфектен бек (мање-више). Само незнам зошто до сега не купивме никој. Ако се планира да се засилуваме таму, добро ќе беше да ја почнеше предсезоната со нас.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Лечиш некои фрустрации овде ама не е добро, прифати кога не си во право, па колку членови веќе ти укажуваме на тоа.

Инаку дај да смениме тема има некои поважни работи.

За тимот: во средината мислам дека веќе сме средени со доаѓањето на Кагава и не треба да купуваме таму. Имаме доволно квалитет веќе таму. Кагава, Керик, Клеверли, Сколс, Флечер ако дај боже се врати. Не очекувам дека ќе купуваме во средината повеќе.

Лев бек е позицијата на која сме тенки бе луѓе. Евра е единствен таму. Според играта што ја играме ние со еден лев бек не смееме да се оставиме цела сезона. Многу ни трчаат бековите така играме. Ни треба некој со сличен профил како Евра зошто за нас, тоа е перфектен бек (мање-више). Само незнам зошто до сега не купивме никој. Ако се планира да се засилуваме таму, добро ќе беше да ја почнеше предсезоната со нас.
I Powell go zaboravi :) mora poditno da se kupi lev bek, Baines najdobro zatoa sto ne igrase na EURO, odmoren e, i ke ni bide resen problemot so toa koj da izveduva slobodni i korneri. Nema Nani u race da im gi dava na golmanite. I ne e podlozen na povredi, nesto sto site najveke go sakame.

Losoto sto ke bidne/moze da bidne so doaganjeto na Baines - Doaga od klub sto igra ednas nedelno, nakaj dekemvri mozno e da go fati zamorot kako Young. Mene Fryers ic ne mi se dopaga so stilot na igra, nekako ne mi e United material, ke vidime kako ke se pokazat vo rezervite decata sto ovaa godina ke dojdat od akademijata.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Jas pa go mrazev United toj period xD
Полека детенце, не се пали!
Дали си најголем фан и имаш потрошено најмногу пари и солзи на Јунајтед не знам, но не можеш овде да кажуваш дисквалификации!

Овде никој не се прави дека знае се!
Тоа за Флечер го кажаа Фергусон, Гвардиола, Анчелоти, а не јас и останати членови на овој фан клуб!
Ако имаш нешто против тоа, буни се кај горенаведените, не нас овде да ни продаваш муда за бубрези!

п.с. Еве го постот кај што пишуваш дека го мразиш Јунајтед! И немој да ми кажеш дека било вака така, Јунајтед или се сака или се мрази, трето нема!
А со овој пост за мене ти не си ни навивач на најголемиот светски клуб, а камоли најголем!

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.378
Поени од реакции
4.924
Полека детенце, не се пали!
Дали си најголем фан и имаш потрошено најмногу пари и солзи на Јунајтед не знам, но не можеш овде да кажуваш дисквалификации!

Овде никој не се прави дека знае се!
Тоа за Флечер го кажаа Фергусон, Гвардиола, Анчелоти, а не јас и останати членови на овој фан клуб!
Ако имаш нешто против тоа, буни се кај горенаведените, не нас овде да ни продаваш муда за бубрези!

п.с. Еве го постот кај што пишуваш дека го мразиш Јунајтед! И немој да ми кажеш дека било вака така, Јунајтед или се сака или се мрази, трето нема!
А со овој пост за мене ти не си ни навивач на најголемиот светски клуб, а камоли најголем!
А зошто не го пишеш и постот што го цитирав тогаш, а ? Дека постот беше наменет за Бартез ? И плус тоа xD не ти значи нешто ?
И ко да немаш мразено ти некој играч на Јунајтед, а ? Ауу не ме јеби.
Па сите вие плукавте против Јунајтед на форумов кога губеше од Базел (најпресно) , а само јас и Џену ве смирувавме и ве каравме дека одма се предавате.
И сега ќе ми јачаш овде мене муда ?
Немој маж не ме смеј..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ne go mrzi Mancester Jezerov se salel togas :), samo malce poemotivno gi dozivuva rabotite, kako so mi pisa ednas u PP :))))

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ај не се напињајте и отворете си малце официјална страна, убаини. Берба останува, и се работи на можно донесување на уште 1 - 2 играчи. :D

When asked if he is hoping to make further additions, Sir Alex replied: "Yes, there's a possibility. We’re working on one or two things but there’s nothing really to tell you to be honest.
"We always try to get our work done at the end of the season – we spent a good deal of time sorting the deal with Shinji and we’d agreed a deal with Nick Powell before the play-offs which was a good move by us because the boy had an outstanding final at Wembley.
"When you don’t get deals done immediately and you’re negotiating with a club over a long period, then you can’t expect to just snap your fingers and get it done."

On Berba:
“Nothing has happened with Dimitar and he’ll join the tour to South Africa and China,” the boss told MUTV. “He’s a fantastic footballer.
“It wasn’t a great season for him last season, partly because I settled more with Wayne Rooney and Danny Welbeck... and Chicharito.
“I don’t think I treated Dimitar unfairly but he can feel disappointed that he didn’t get more football. He’s a fantastic talent.”

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Инаку од четврток ќе почнуваат со тренинг? Ајде едвај чекам сликички и клипчиња како лани оние од Најк шо беа :D

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
И да заборавив погоре да напишам дека Де Геа е во составот на Шпанија за ОИ, засега се 22 играчи но ќе се намали на 18 играчи, Де Геа мислам дека со сигурност ќе настапува на ОИ се разбира Ферги ако не вмеша прсти.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Инаку од четврток ќе почнуваат со тренинг? Ајде едвај чекам сликички и клипчиња како лани оние од Најк шо беа :D
Да, требало првично од вторник, ама ќе се почне од четврток затоа што одредени играчи треба да пројдат подолг пат и да сменат 200 авиони и 200 временски зони (Кагава, Парк, Чичарито...) и ќе им биде скусен одморот со тоа. Затоа четврток поместиле.

Ќе игра Де Геа на ЛОИ, нема да му пречи стариот, млад голман е, потребно му е сето искуство што може да го добие. Олеснителен фактор е и што ЛОИ се оддржуваат на „домашно тло“ :D , нема да патува премногу, плус Шпанија игра мислам со Мароко на ОТ и тоа, па и ако дојдат до полуфинале (а ќе дојдат) ќе играат пак на ОТ :D

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Џонстоун, Мајкл Кин и Торп се во стартните 11 за мечот на Англија на ЕП против Хрватска. Мечот почнува од 16.30 би требало малце покасно да има линкови за гледање.
--- надополнето: 3 јули 2012 во 16:31 ---
http://www.thefa.com/England/mens-u19s/News/Match Centre/2012/englandvcroatia/minute-by-minute?p=mbm&mid=240476

http://www.uefa.com/under19/season=2012/matches/live/day=30/session=1/match=2010334/matchcenterlight/index.html

За жал не најдов линкови, еве коментар кај може да се следи.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Fletch koga go dostigna svojot vrv vo 2009/10 (pred da se razboli), polno fudbalski menager go stavaa vo ist kos so Iniesta, Xabi Alonso itn. Opadna malce slednata sezona ama kako da ne opadne koga bolen igrase. Mozam da zamislam na koe nivo ke bese sega ako ne bese taa glupa crevna bolest.

Da ne zaboravime deka Fletch, Park i Kerik celosno gi neutraliziraa Pirlo i Ronaldinho na San Siro, a na OT i golcinja davaa.

Како и да е, реално гледано Керик Парк и Флечер што ги имаш споменато се далеку од класата на Иниеста, Пирло, Чави Алонсо, сварно незнам кој менаџер у каков кош ги ставал ама тоа е реалната слика, не е поентат да се држиш еден натпревар со големиот роналдињо што дошол пијан од забава сабајлето, да играле против него кога беше во најдбри години во барселона незнам сварно дали би имале една успешна интервенција. поентата е и да се задржиш таму кај што си........ долги години како што тоа го прави иниеста!
Сварно не ми е јасен муабетот за кошот :oops:

Kajgana Shop

На врв Bottom