Сендвичара "Седмица"

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Да не бев спортист и да не морав да јадам здрава храна, секој ден би јадел чикен од 7ца, 1-2ти месечно си го дозволувам тој луксуз и уживам во мајонезот и помфритот :D

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Не ми се верува дека е смалена. Мислам дека „попустот“ им е поради 25 години Сендвичара 7.
Има „слика“ над фрижидерот од пивара во сендвичарата карши Јужна:icon_lol: Амбасада.
Да они викаат дека е поради 25 години Сендвичара 7 , мејутоа со самиот попуст намалена е и малце плескавицата( ако си поредовен ке приметиш и самиот) а и плус на другарче тетка му работи и му кажала дека скратиле некој грам:)

Hedera

Noxious
Член од
20 јуни 2012
Мислења
91
Поени од реакции
84
Па секогаш да имало гужва...неверојатно...40 степени во сенка а во 7ца ред се чека...Луѓе, овошје се јаде во лето :rolleyes:

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Хаххаха... Секако дека НЕ !!!... Обична маалска сендвичара... Ништо посебно !

Две плескавици, сланина, кашкавал, компири за 150.

Добри се Меџик, тостовите им се гром.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Никогаш не сум ја сакал седмица, мајонезот сите им го фалат а ја не јадам мајонез. Помфритот е фин, ама немам јадено од таму 4-5 години иако живеам на 150 метри од Седмица, плескавица не јадам така да неможам да кажам за хамбургерот, ама чикенот ми беше срање пошто стекот им се развлекува. Сега незнам дали го подобриле после долго време, ама ја пак нема да им јадам.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
После не знам колку долго време решив во сендвичара да идам...
И така во саботата сабајле отидов во 7...(оваа во Аеродром).
Претходната вечер немав ништо јадено...
И си викам ај да се потсетам на средношколските денови и си земав хамбургер...
Уште до пола го немав изедено, кога рече лошо ми е, стомак ме боли, ми се повраќа, се потам...Значи на сред јадење...И ми се уврте у глава дека мајонезот е расипан и бетер се успаничив...Плус седев надвор, а тоа топло не се диши...
Се осеќав како некој да ми истурил врел зејтин врз сите органи во стомакот...
Го завиткав сендвичот во хартијата, го оставив и си отидов...
После тоа уште 2-3 саати ми беше така лошо...Го молев Бога да повратам ама ништо..Само по себе ми помина...

П.С Јас обожавам сендвичи, мелено месо, помфрит...И редовно јадам...Но овде ваљда има толку прегорен зејтин во нив што магаре да е па ќе му падне тешко...Плус домашен мајонез...
Нема поубави од моите плескавици што си ги правам со мелено телешко, па шопска со нив...Мњааммм...Никад не ми било лошо...:love:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
После не знам колку долго време решив во сендвичара да идам...
И така во саботата сабајле отидов во 7...(оваа во Аеродром).
Претходната вечер немав ништо јадено...
И си викам ај да се потсетам на средношколските денови и си земав хамбургер...
Уште до пола го немав изедено, кога рече лошо ми е, стомак ме боли, ми се повраќа, се потам...Значи на сред јадење...И ми се уврте у глава дека мајонезот е расипан и бетер се успаничив...Плус седев надвор, а тоа топло не се диши...
Се осеќав како некој да ми истурил врел зејтин врз сите органи во стомакот...
Го завиткав сендвичот во хартијата, го оставив и си отидов...
После тоа уште 2-3 саати ми беше така лошо...Го молев Бога да повратам ама ништо..Само по себе ми помина...

П.С Јас обожавам сендвичи, мелено месо, помфрит...И редовно јадам...Но овде ваљда има толку прегорен зејтин во нив што магаре да е па ќе му падне тешко...Плус домашен мајонез...
Нема поубави од моите плескавици што си ги правам со мелено телешко, па шопска со нив...Мњааммм...Никад не ми било лошо...:love:
Ako stradas od problemi so zeludnikot, gastriti, cirovi, tesko ke ti e od 7 da go jades hamburgerot, radi sojata e. A i zejtinot, niso cudo. Jas imam gastritis i posledniot pat koga probav hamburger tamu mislev ke umram.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Пробајте пица седнвич од Gigo, све друго за тие пари е гола вода во споредба (140 денари)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
+ 30 денари за epic седнвич, има и поефтина варијанта од 120 денари помал е. Вреди да се проба, ако јадеш јади како човек, не да се циганчиш за 20-30 денари :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ako stradas od problemi so zeludnikot, gastriti, cirovi, tesko ke ti e od 7 da go jades hamburgerot, radi sojata e. A i zejtinot, niso cudo. Jas imam gastritis i posledniot pat koga probav hamburger tamu mislev ke umram.
Соја и прегорен зејтин од едно 20 пржења е доста здрава комбинација, баш ме чуди дека така збориш :D.

Kajgana Shop

На врв Bottom