Да они викаат дека е поради 25 години Сендвичара 7 , мејутоа со самиот попуст намалена е и малце плескавицата( ако си поредовен ке приметиш и самиот) а и плус на другарче тетка му работи и му кажала дека скратиле некој грамНе ми се верува дека е смалена. Мислам дека „попустот“ им е поради 25 години Сендвичара 7.
Има „слика“ над фрижидерот од пивара во сендвичарата карши Јужна Амбасада.
Хаххаха... Секако дека НЕ !!!... Обична маалска сендвичара... Ништо посебно !
Ako stradas od problemi so zeludnikot, gastriti, cirovi, tesko ke ti e od 7 da go jades hamburgerot, radi sojata e. A i zejtinot, niso cudo. Jas imam gastritis i posledniot pat koga probav hamburger tamu mislev ke umram.После не знам колку долго време решив во сендвичара да идам...
И така во саботата сабајле отидов во 7...(оваа во Аеродром).
Претходната вечер немав ништо јадено...
И си викам ај да се потсетам на средношколските денови и си земав хамбургер...
Уште до пола го немав изедено, кога рече лошо ми е, стомак ме боли, ми се повраќа, се потам...Значи на сред јадење...И ми се уврте у глава дека мајонезот е расипан и бетер се успаничив...Плус седев надвор, а тоа топло не се диши...
Се осеќав како некој да ми истурил врел зејтин врз сите органи во стомакот...
Го завиткав сендвичот во хартијата, го оставив и си отидов...
После тоа уште 2-3 саати ми беше така лошо...Го молев Бога да повратам ама ништо..Само по себе ми помина...
П.С Јас обожавам сендвичи, мелено месо, помфрит...И редовно јадам...Но овде ваљда има толку прегорен зејтин во нив што магаре да е па ќе му падне тешко...Плус домашен мајонез...
Нема поубави од моите плескавици што си ги правам со мелено телешко, па шопска со нив...Мњааммм...Никад не ми било лошо...
Ефтино беПробајте пица седнвич од Gigo, све друго за тие пари е гола вода во споредба (140 денари)
+ 30 денари за epic седнвич, има и поефтина варијанта од 120 денари помал е. Вреди да се проба, ако јадеш јади како човек, не да се циганчиш за 20-30 денариЕфтино бе
U Porta Vlae Gigo ova, picerijata?Пробајте пица седнвич од Gigo, све друго за тие пари е гола вода во споредба (140 денари)
YU Porta Vlae Gigo ova, picerijata?
Соја и прегорен зејтин од едно 20 пржења е доста здрава комбинација, баш ме чуди дека така збориш .Ako stradas od problemi so zeludnikot, gastriti, cirovi, tesko ke ti e od 7 da go jades hamburgerot, radi sojata e. A i zejtinot, niso cudo. Jas imam gastritis i posledniot pat koga probav hamburger tamu mislev ke umram.