Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
за 90 у Вили си зеам одлична лесковачка со разни сосови и салати, милина!

Единствено место од каде што јадам хамбургер, инаку не обожавам сендвичи но на овој дефинитивно не може да му се одолее :)

Расипане не расипале сношти имаше страшна гужва кога јадев чекав ред 20 минути и неможам да се пожалам добри се :)

И 200 ден. да е хамбургер пак ке имаа гужва.. Стварно се најачи!
Иначе вили се најгадни спрема мене ...

Да се собереме 40 души, кога ќе отидам еднаш у седмица да чекам ако не бар 1-2 минути, бар под 10 минути ... :rolleyes:

персоналот им е заникаде а услугата катастрофа ...нормално ...ако се лажеме :) ... не дека 7 ми е среќен број, мајонезот им е стварно посебен и затоа многу си ја поштувам

Да не ме разбереш погрешно, ама мислам дека ти си селско дете :) а за таква храна и јас сакам да пробам на чисти планински воздух.
Домашно си е домашно, индустриско производство си е индустриско, разликата е во љубовта што му се дава на јадењето кога некој или сам ќе го зготвиш, додека индустриското е од машини ја нема таа топлина
плус газди алчни за профит, ќе гледат да заебат на процентот, за да добијат повеќе.
И те разбирам, имам пробано колбаси од чисто месо, во однос на колбаси од некоја месна индустрија, ќе кажам месо си е месо, а соја + X си е друго.

немора да е селско дете ако сака така да се храни.. Јас неможам да поднесам хамбургер на пример..
плескавицата за нигде,пржени компири,мајонез нешто најштетно..

Земи си стек чисто месо да те види господ со салата милина.. Подобро ќе нарачам стек без компири него хамбургер со се во него.. и тоа што рече месо има разлика од соја и додавани концентрати во него..

и јас имам пробано колбас домашен,разликата е огромна.. не се споредува со купечкиве..

Јас добив информации дека Меџик у Лептокарија, иако со иста цена, ги преминале 7мица у квалитет...

Вистина е?
Хаххаха... Секако дека НЕ !!!... Обична маалска сендвичара... Ништо посебно !

И 200 ден. да е хамбургер пак ке имаа гужва.. Стварно се најачи!
Иначе вили се најгадни спрема мене ...
110 е сега мислам, ама само хамбургер, комбиниран си останал стара цена.

Сендвичите навистина може да се големи и ете да имале некој специјален мајонез домашен,кој на мене не ми е посебен.Но јас не можам да сватам како може да им е толку убава плескавицата на луѓето а таа да е толку полна со соја.Од неа кога ќе гризнеш просто тече вода и нималку не мириса на плескавица.o_O

Да 110 е само хамбургерот сега меѓутоа смалена е плескавицата :/

Не ми се верува дека е смалена. Мислам дека „попустот“ им е поради 25 години Сендвичара 7.
Има „слика“ над фрижидерот од пивара во сендвичарата карши Јужна:icon_lol: Амбасада.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom