Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.432
Секоја чест за Шпанците, историски резултат
Не се нормални, требаше да ги остават да дадат барем 1. Ебати шпанците!Да не не ви чини сеа 4 гола шо постигнаа?
Висок е, реален ќе беше может 4:1 ама после вториот гол Италијанциве изгубија надеж а после третиот се знајше веќе дека Шпанија тепа. Тоа е.Оф оф што е многу многу е ова според мене, е не реален резултат.
Дава и во син дрес за твоја информација ако не знаеш. А и со синиот дрес во една цела негова сезона што ја одигра освои две титули ,за разлика од тоа што во црвениот тешко освојуваше мислам за * Ливерпул * . A eве му ја доби шансата цела сезона да игра сам во нападот во тој син дрес . Поздрав до тебе викај пак adiamo ragazii како ли беше .Иначе ТОРЕС ПАК ВО ЦРВЕН ДРЕС ДАВА ГОЛ. И тоа два!
Шега - реченица/кованица наменета за смеење. Се нарекува и смисла за хумор. Некои едноставно ја немаат. Цело првенство има шеги за бојата на дресот, мене зема да ме цитира.Дава и во син дрес за твоја информација ако не знаеш. А и со синиот дрес во една цела негова сезона што ја одигра освои две титули . A eве му ја доби шансата цела сезона да игра сам во нападот во тој син дрес . Поздрав до тебе викај пак adiamo ragazii како ли беше .
П.С : Вамоссссссссссс Еспањаааааааааааааааа !
Бај БајШега - реченица/кованица наменета за смеење. Се нарекува и смисла за хумор. Некои едноставно ја немаат. Цело првенство има шеги за бојата на дресот, мене зема да ме цитира.