Скутерчиња: Се за и околу нив

• Креатор на темата Креатор на темата _FireFox_
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој Мотовел магнет рс 50 или бенели кватро нове х 50 ? влечат ,кое повеќе? Дај нека помогне некој и во понеделник да одам да го зеам...

Земи го мотовел и веќе не прашувај:D , појако е повеќе влече и повеќе оди од бенелито
така да не му ја мисли
ако даваш кеш имаш малку старо за 800-900 евра, ново мислам е 1400

во максима беше 1290
--- надополнето: 30 јуни 2012 во 21:19 ---
него сакам искуство од некој што го има :D

Имам еден проблем , со веспата кога ке возам до крај нешто ми чука позади и на секое чукање осекам како да ја успорува веспата и тоа на сец... незнам што може да е ако знае некој нека пише

Имам еден проблем , со веспата кога ке возам до крај нешто ми чука позади и на секое чукање осекам како да ја успорува веспата и тоа на сец... незнам што може да е ако знае некој нека пише
brat toa ti e od masinata ko e ja furas do kraj ne odi pojke i toa e maksimumot i nema poveke obrtai da pravi i koci so seckanje ima zastita za da ne zariba

dali nekoj ima giannelli auspuh na kymco super 9?

На овие 4тактните скутери во мода е да се става спортски филтер, а некој викаат дека е штетен за машината ако може некој да ми каже повеќе што има искуство со нив

Ништо не добиваш на перформанси (може некој ептен минимални), ама затоа ќе треба да го штелуваш карбураторот на ново и ќе троши повеќе. Не се малтретирај за џабе.

Дали знае некој со што можам да измерам колку полни реглерот? И колку треба да полни? Унимер, Амперметар?
Ставив нов реглер и пак ми го празни акумулаторот за 4-5 дена.
Сервисот каде што го однесов е на 30 км да не го носам повторно за џабе можеби е акумулаторот.

Реглерот полни, го запалив извадов клемите и работи моторот само не знам дали полни доволно...

Имам џилера ранес со ginnelli ауспух. Има некој заинтересиран да го смениме мојот со стандардниот?

prodavam vespa px125 e elestart 1996 godina 1200 evra (ne e fiksna)

imam eden problem so vespata ne frla struja na svekica se raboti za Baotian ako nekoj znae so e problemot neka pise

http://www.google.mk/imgres?um=1&hl...429,r:5,s:0,i:80&tx=57&ty=46&biw=1050&bih=596
Најверојатно ти е CDI то
chinese-scooter-49cc-cdi-unit-yiben-zhen-yiying-pulse-33-p.jpg

А може и намотките да бидата ама најчесто ова откажва.

Ima nekoj probano da im izbega na nasive dzandari so motor ama da bil?

Ima nekoj probano da im izbega na nasive dzandari so motor ama da bil?
во прилеп нема бегање ако е со моторо џандаро. ако се со крајслерите застанати да запира се бега низ чошина ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom