Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Чекајте бе одма почнувате со тешки филмови. За да навлезе во мајндфак жарнот треба прво да се поминат мементо, фајкла, 12 monkeys, prestige, ilusionist...

Mindfuck za mene e Saw, Hide and Seek, i nekoi takvi, "realni"... Ako i Fight Club go smestuvame vo mindfuck movies, togash treba i The Reaper da go smestime, posho neli, se sluchuva pola film a ustvari ne se sluchil :D

Spojleri sekade!!!

Некој да не знае англиски превод на филмот што е моментално на Алфа ТВ ..
Обој го системот - е насловен таму..

Mindfuck za mene e Saw, Hide and Seek, i nekoi takvi, "realni"... Ako i Fight Club go smestuvame vo mindfuck movies, togash treba i The Reaper da go smestime, posho neli, se sluchuva pola film a ustvari ne se sluchil :D

Spojleri sekade!!!

Mara, aj gledaj go nekad Dead End i pisi impresii?
Bas ima JAK zaplet.

And yea, i am playing your game. Jak zaplet spored Mac)) e golem spojler. :D

528835_409580599083482_2095603073_n.jpg
Филмиште!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Kako toa nikoj film od 90 ili postar ne uspeal ralno da ja prikazhe idninata toa e chudo edno :D

American Pie: Reunion е достапна на Замунда. Јас го симнав, и вечер знам што ќе гледам.:icon_lol:

American Pie: Reunion е достапна на Замунда. Јас го симнав, и вечер знам што ќе гледам.:icon_lol:

Gosh, get a life. Sabota e. (n)

Zezam. Jas vcera (PETOK) go gledav, deka so drustvo. Dosta dosaden, zaspav. So nekoi OK momenti. 5/10.

Kako toa nikoj film od 90 ili postar ne uspeal ralno da ja prikazhe idninata toa e chudo edno :D
Си има причини според мене ама ќе излеземе од рамките на Филм и ТВ. Мене ми е криво само што никогаш не измислија hoverboard, се друго нека се носи...

Читај Io Sono Interista еден коментар од фб:

Real steal, the movie is the real deal! One of the best i've ever seen in the newer history, brilliant!
Iceboy го има пишано ова...

Си има причини според мене ама ќе излеземе од рамките на Филм и ТВ. Мене ми е криво само што никогаш не измислија hoverboard, се друго нека се носи...

Iceboy го има пишано ова...
И на мене прво ми текнува на hoverboard-ot кога се во прашање ваквите филмови.

Не е ајсбој, али можда и он го пишал претходно :)

The godfather да ги гледам сите филмови,односно делови се или како?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom