Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.129
- Поени од реакции
- 62.447
Филмиште!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Филмиште!

American Pie: Reunion е достапна на Замунда. Јас го симнав, и вечер знам што ќе гледам.![]()
Јас со девојка ми ќе го гледам вечерва, и двајцата обожаваме вакви комедии.Gosh, get a life. Sabota e.
Zezam. Jas vcera (PETOK) go gledav, deka so drustvo. Dosta dosaden, zaspav. So nekoi OK momenti. 5/10.
Јас со девојка ми ќе го гледам вечерва, и двајцата обожаваме вакви комедии.![]()
Си има причини според мене ама ќе излеземе од рамките на Филм и ТВ. Мене ми е криво само што никогаш не измислија hoverboard, се друго нека се носи...Kako toa nikoj film od 90 ili postar ne uspeal ralno da ja prikazhe idninata toa e chudo edno![]()
Iceboy го има пишано ова...Читај Io Sono Interista еден коментар од фб:
Real steal, the movie is the real deal! One of the best i've ever seen in the newer history, brilliant!
И на мене прво ми текнува на hoverboard-ot кога се во прашање ваквите филмови.Си има причини според мене ама ќе излеземе од рамките на Филм и ТВ. Мене ми е криво само што никогаш не измислија hoverboard, се друго нека се носи...
Iceboy го има пишано ова...

Многу misleading title, ама добар филм како и да еAbe te razbiram. Ista situacija. Duri ne uspea da me razbudi poosle filmot, pa se zanimavase nesto po doma..
Predlog od mene za vas: Young People Fucking (2007)
А ти што очекуваше?Многу misleading title, ама добар филм како и да е

А ти што очекуваше?![]()
Да везат гоблени изгледа...А ти што очекуваше?![]()
1 i 2riot del samoThe godfather да ги гледам сите филмови,односно делови се или како?