Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
:tapp: Сите 5 гема после DEUCE ги доби гомново Степанек ( гомно дека не беше коректен во Дејвис Куп меч против Типса).
Прв пат гледам вакво нешто . Џокович колку брејк топки пропушти ? 6 минимум . Оти го изиграв -30.5 гема , затоа ова се дешава.

ЕДИТ : Дури и сетот го изгуби :tapp:
Првин ја играв 1 за Ноле...и по некоја секунда сменив во - ...:facepalm:
Више срече други пут :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Што би рекол Ноле цитирам: Шта се дешава?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
E нема веќе судии да го спасуваат, толку беше.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.450
Поени од реакции
5.575
Еве го бе го брејкна...ке зажали Степанек сега :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Bravo za Nadal sho ispadna... Sea na Nole ke mu e polesno, osven Roger koj ke bide najgolema prechka.. Momentalno gubi Novachevo 1-0 u setovi od Stepanek, ali rano e ima vreme... Ajde Nole ! :cool:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
Што би рекол Ноле цитирам: Шта се дешава?
Пак падна психички после малоумна грешка на линиските во ситуација кога имаше предност за брејк, и долг поен против Степанек, што му одговараше а и башка го диктираше темпото во истиот.
По тој момент сите поени ги изгуби, ама ко што реков, толку беше.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
^^ Коа не ме пратите, во тениски типови ви пишав Ноле денес иде у плус гемови.

И дај бе прекинете со овие имињава гавранот, циганот и такви работи, многу е невкусно.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.450
Поени од реакции
5.575
Абе а што се дешава со Троицки он фаер :eek:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.996
Поени од реакции
16.462
6-7(4), 7-6(5), 5-7, 7-5, 7-6(2). That's the scoreline of when Djokovic and Stepanek played at the USO in 2007. Nole W :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
^ Абе тикво гавранот топка по 50 пати и никому ништо, можете само да му се фатите и ништо повеќе, кога ќе го стигне него тогаш ќе збориме...

Ајде модераторот нека среди малце со хејтериве.
И ти не си нешто поарен со твојов вокабулар, така да модераторот треба и тебе да те зафати ако веќе бараш да реагира ...

И Ноле ако некого треба да стигне, тоа е Федекс, не Надал. Не е Надал тој кој поставил некои нови стандарди во тенисот, не сеуште, со ваков однос на тврди подлоги прашање и дали некад ќе ги постави истите.

А

Анноун

Гостин
Првин ја играв 1 за Ноле...и по некоја секунда сменив во - ...:facepalm:
Више срече други пут :pos:
Колку побрзо заборавиме што видовме , толку подобро за нас. Посебно двете линии на 4-4 и брејк топки за Џокович.

Добро , зошто само 3 меча се играат од сингл мечеви , а пола ден пројде ? Ќе им заврне ,ќе се чудат што ги снашло после.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.775
Аман бре со тие гаврани, цигани и што ти ја знам. Разберете дека тенисот е џентлменски спорт и дека нема омраза во него. За "неспортското" однесување на Рафа само ќе искоментирам дека беше во право бидејќи не смее да се прават разни нешта кога противникот сервира бидејќи го деконцентрира тоа. Ако беше тоа дозволено тогаш ќе и беше дозволено и на публиката да мрда лево-десно и да зборува кога сака. Може малце не беше океј од страна на Рафа кога ги менуваа страните што помина така ко дух да беше Росол али далеку од тоа дека се судрија. Нема врска не се удрија, само Надал луто го одмина Росол, едино за тоа можам да му замерам.
И дај не го потете Ноле го тепа Степанек 3-1 па што сака нека е. Немаше среќа у прв сет, премногу брејк шанси не искористи и стигна казната за него.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.356
Поени од реакции
47.103
Во интервјуто погоре, е големината на Надал. Иако, не ми одговараше паузата, меѓу 4ти и 5ти сет, сепак, не даде големо внимание на тоа, и не дозволи ништо да ја „зацрни“ победата на денес, фантастичниот Росол. Е, муциња, тука е ШАМПИОНСКОТО и ЏЕНТЛМЕНСКОТО кај Рафаел .
:rolleyes:
(n)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

TRPAJ NOLE TRPAJ TRPAJ !!

Статус