Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.470
Поени од реакции
87.272
А Конте да откачи Хумелс и да се потруди со Марота да го вратат Балзарети додека не го земале Милан. Ѕвер е дечкото, ете им еден квалитетен лев бек и одлична замена за Келини. А Бонучи вчера пријатно ме изненади, има уште да се докажува, се гледа дека во Конте му вградил самодоверба (y)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Маркизиооо незаменлив е дечкото легенда ке биде ;)

Секогаш со тебе, MarchiMachine :love:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Кога ја дал изјавата? Ако е пред да се договори со Јуве ок, ама ако е од сега веднаш да се стави на трансфер листа.

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Утре на Раи Спорт 1 во 20:30 ќе се емитува едночасовен документарен филм со наслов La storia del matrimonio Juve-Del Piero.Кој фаќа Раи Спорт1 нека гледа.
Документарецот денес, така? Исто време имаме со италијаниве...значи во 20:30 по македонско време? Мора да се проследи документарецов.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Па добро можда си има навивано за Реал како мал, али изјавата не му е на место. Уште не потпишал договор он прави планови за во иднина. Едно знам кај Конте вакви работи не поминуваат, истото беше со Елија истото може да се случи и сега па господинов да си дреме на клупа, баш ќе видиме на претставувањето, сигурно ќе го прашаат новинарите нешто во врска со ова :)

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Документарецот денес, така? Исто време имаме со италијаниве...значи во 20:30 по македонско време? Мора да се проследи документарецов.
Да да денес од 20:30 на Раи Спорт1 линк .Не можам да најдам дали има некој стрим од каналов,за тие што не фаќаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom