- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.764
- Поени од реакции
- 3.826
Овој уште не заиграл кај нас а веќе мисли на Реал да му е**м главата!!!Isla: ''Siguran sam da ću jednog dana igrati za Real.''
ccc.... konte odma mora disciplinskaIsla: ''Siguran sam da ću jednog dana igrati za Real.''
Toa e koga na slepiot ke mu se otvorat ocite....dojde vo golem klub od gomna i sega uste neoblecen dresot sonuva za Real Madrid !ccc.... konte odma mora disciplinska
Fuck off копилеIsla: ''Siguran sam da ću jednog dana igrati za Real.''
Документарецот денес, така? Исто време имаме со италијаниве...значи во 20:30 по македонско време? Мора да се проследи документарецов.Утре на Раи Спорт 1 во 20:30 ќе се емитува едночасовен документарен филм со наслов La storia del matrimonio Juve-Del Piero.Кој фаќа Раи Спорт1 нека гледа.
Да да денес од 20:30 на Раи Спорт1 линк .Не можам да најдам дали има некој стрим од каналов,за тие што не фаќаат.Документарецот денес, така? Исто време имаме со италијаниве...значи во 20:30 по македонско време? Мора да се проследи документарецов.
http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=6394Кога ја дал изјавата? Ако е пред да се договори со Јуве ок, ама ако е од сега веднаш да се стави на трансфер листа.