Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Само немој после да ми бараш адреса на живеење за да ме отепаш ако не влезат :)

Не идам до тие крајности :pos:

Гледам на страната на Златна Копачка има и доста пријателски утакмици,може некои да се одиграат ГГ или ГГ3+,на пријателските има голови,паѓаат.

Не идам до тие крајности :pos:

Гледам на страната на Златна Копачка има и доста пријателски утакмици,може некои да се одиграат ГГ или ГГ3+,на пријателските има голови,паѓаат.
Епа чим ми е безбеден животот, можи да пратиш :)

Либија 1
Ст Гален т22+
Матерзбург т12+

Либија да тепа со хендикеп ми изгледа сосема добар тип. Според тебелите ако точно заклучив понатаму одат само првите екипи од групите плус најдобриот втор. Либија не само што и треба победа туку брка и гол разлика (y)

Може да се врзе Либија со Мароко , Ако Либија тепа а Мароко не, Мароко ќе испадне... така да треба и двете да добијат...

Macara - Emelec 1
@2.60
stake 7/10
Emelec miss 11 players! out are: regular keeper Dreer(gk 16/0),Mina(df 11/0),Quinonez(mf 15/0),Gaibor(mf 19/4 second scorer),Wila(mf 7/0),Gimenez(mf 15/1),Francis(df 1/0),Morante(df 12/1),Valencia(att 16/6 top scorer),Mena(att 11/1) and best player Figueroa(att 14/6 top scorer) ...

Macara - Emelec 1
@2.60
stake 7/10
Emelec miss 11 players! out are: regular keeper Dreer(gk 16/0),Mina(df 11/0),Quinonez(mf 15/0),Gaibor(mf 19/4 second scorer),Wila(mf 7/0),Gimenez(mf 15/1),Francis(df 1/0),Morante(df 12/1),Valencia(att 16/6 top scorer),Mena(att 11/1) and best player Figueroa(att 14/6 top scorer) ...
Утре се игра овој натпревар ..
Ме интересира од кај ти се информациите дека на Емелек ќе им недостасуваат 11 фудбалери ?

Може некој да ми каже како иде ова типувањето? ПОшто ништо од ова не разбирам, и колку може да се заработи од ова?

Може некој да ми каже како иде ова типувањето? ПОшто ништо од ова не разбирам, и колку може да се заработи од ова?
Боље не ни почињај :) Колку ке заработиш зависи од тебе, али воглавно само ги вртиш парите. Ја на пример не фаќам неколку месеци и после одеднаш 3-4 ливчиња и ги враќам сите пари :)

Утре се игра овој натпревар ..
Ме интересира од кај ти се информациите дека на Емелек ќе им недостасуваат 11 фудбалери ?
Денеска се игра. Еквадорска лига :) Од еден форум прочитав..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom