Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.355
Поени од реакции
47.099
Нека му ја дадат титулата на Надал уште сега, топките одскокнуваат како на земја да се игра, gg.
Не сум импресиониран ич како делува Надал на трева, типувам или на Роџер или на Ноле за турниров, нешто слично ко и лани кога го прогласив Ноле за шампион после елиминацијата на Федекс од Цонга.

Знам дека е почеток на турнир и све тоа ама се осеќа апла разликата земја-трева кога е во прашање Надал. A може и погрешен впечаток добивам, ајде, ќе видиме ...

Член од
27 април 2009
Мислења
2.502
Поени од реакции
3.322
kako igra na Rosol :O zasluzi da go zemi prviov set .. Nadal bukvalno nisto ne pokaza so vakva igra ne gledam kako bi go pominal Murray vo 1/2 koj igra fantasticno zasega

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Росол супер играше, пријатно сум изненадена!
Од фаворитите до сега Федерер и Мареј покажаа одлична игра!

L

Löwe

Гостин
kako igra na Rosol :O zasluzi da go zemi prviov set .. Nadal bukvalno nisto ne pokaza so vakva igra ne gledam kako bi go pominal Murray vo 1/2 koj igra fantasticno zasega
Tи мислиш Мареј ќе успее до 1/2 финале да стаса? Во негова четвртина се уште Дел Потро и Раонич

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.765
Не сум импресиониран ич како делува Надал на трева, типувам или на Роџер или на Ноле за турниров, нешто слично ко и лани кога го прогласив Ноле за шампион после елиминацијата на Федекс од Цонга.

Знам дека е почеток на турнир и све тоа ама се осеќа апла разликата земја-трева кога е во прашање Надал. A може и погрешен впечаток добивам, ајде, ќе видиме ...
Види, не знам што ќе направи Надал до крај, дали ќе тепа или ќе загуби али ако пројде да ти кажам дека ништо не мора да значи што се мачел вака со Росол. 2010 година Рафа играше 5 сета со Хасе и со Печнер па после ја освои титулата. Вакви проблеми на големите тенисери им се случуваат од проста причина што противникот е анонимус за нив, исто како и Росол денес.
Едит: Еве брејк во 4тиот сет, Рафа иде во 3то коло, повеќе од јасно е тоа.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Јооој кое радување даде Надал на брејк на Росол, ваљда на крај (ако победи) ќе легне ко да освоил Вимблдон :vozbud::icon_lol:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мислам дека нема шанси да го изгуби 5-от сет Рафа...сепак браво за Росол го намачи и овој напор може да го кошта...

L

Löwe

Гостин
Свака част за Росол за вонсерискиот меч досега, али сепак тука ќе биде крајот.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.544
Поени од реакции
770
Зошто ја прекинаа Надал - Росол?

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.765
Свака част за Росол за вонсерискиот меч досега, али сепак тука ќе биде крајот.
Па после паузава се е можно само се надевам дека Рафа нема да попушти, барем не на свој сервис. Инаку Петар, Мареј е доста кадарен оваа година за да оди далеку, е сеа ждребот и не му е баш наклонет али доста добро игра и има реални шанси да направи добар резултат. Го делиме истото мислење за него, дека е ментално слаб и емотивно нестабилен али пред домашната публика се е можно.

Зошто ја прекинаа Надал - Росол?
Да се стави кровот. 22:10 пушти си Спорт Клуб ќе продолжи мечот. :)

С

сашенко

Гостин
Play suspended уште пишува, тешко да продолжи...

Член од
27 април 2009
Мислења
2.502
Поени од реакции
3.322
Rosol nastavlja sa neverovatni servisama :D 81 % poeni na 1 servis protiv Rafa boze.. i uste 50 wineri koj zver

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom