П
Паган-др
Гостин
Дојде време да мењам и ја точак. Имам ROG Viking 12 години, ама јебига, го израснав. Иначе точаков е коска. Предната кочница уште нема мрднато, едино на задната сајлата и ја мењав и го имам исправано задниот бандаж. Другото не мрдна, маста му ја извадив.
Е сеа, глеам некои имаат поише разбирање овде. Според тоа што гледав по сајтовиве ова ми фати око и ми се прилагодува од прилика на буџетот (не дека го имам одредено ама до 500 евра мислам дека ќе може солиден точак да се земе). Сега за сега ги листав само сајтовиве, а во блиска иднина планирам и по продавниците да прошетам.
Прв овој. Мерида од бајк маркет. 26.900.
После овој. Трек 3700 D. 24.750.
Па овој. Спешлајзд. 27.600.
И овој. ГТ. 24.000.
Немам погледнато само во вучко и во Спорт Лајф до ЈБТ. Ваши предлози, совети, etc? На што да пазам дур го земам точакот? Или предложете уште некоја продавница со квалитетни точаци.
И уште ова, дисковите имаат некое посебно одржување?
Е сеа, глеам некои имаат поише разбирање овде. Според тоа што гледав по сајтовиве ова ми фати око и ми се прилагодува од прилика на буџетот (не дека го имам одредено ама до 500 евра мислам дека ќе може солиден точак да се земе). Сега за сега ги листав само сајтовиве, а во блиска иднина планирам и по продавниците да прошетам.
Прв овој. Мерида од бајк маркет. 26.900.
После овој. Трек 3700 D. 24.750.
Па овој. Спешлајзд. 27.600.
И овој. ГТ. 24.000.
Немам погледнато само во вучко и во Спорт Лајф до ЈБТ. Ваши предлози, совети, etc? На што да пазам дур го земам точакот? Или предложете уште некоја продавница со квалитетни точаци.
И уште ова, дисковите имаат некое посебно одржување?