Кретените кои возат мотори на патеката на кеј

• Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Од кога поевтинија моторите секој втор кретен си купи на 12356 рати иако дома нема пари за леб ама те за бензин има за цел ден да се прави фраер покрај кејот, знае дека таму највеќе ќе "приметат" дека му е нов. :ROFLMAO:
Колку прости има еј па оди вози се низ улиците не таму. :tapp:

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Очигледно дебиливе што возат мотори по стаза не им доаѓа памет
Според мене за да се тргнат на поштен начин ( да ја научат лекцијата ) треба да се изработи дали на платна дали на нешто друго натписи на неколку места на стаза на кој ќе пишува: " ДА И ЈАС СУМ ДЕБИЛ И ЈАС ВОЗАМ МОТОР НА СТАЗА "...или нешто со слична содржина за да си се пронајдат не за друго, може после ова нема да возат...
и бидејќи педофиливе ги ставија на страна зашто да не и за ДЕБИЛИВЕ да ги има слика како возат помеѓу луѓево кој се со ролерки и точаци кој на поштен начин се трудат да ги стопат калориите, а овие од друга страна глумат лудило и се прават "Фраери" дека возат побрзо или дека еве и јас имам мотор...
Се надевам дека еден ден стазата ќе биде стаза баш за она што и е намената е дека Луѓево на мотори ќе си возат по улици е не на места како што е нашата стаза

M

Muranyi

Гостин
Ма кретени сељачки да им се изнаеб.м се женско во фамилија,ми го ебат здравјето.Кој бед е еј да трчаш така запотен плуќата отворена и ти поминува идиот со веспа и те гуши со чадот.
Ќе јаде некој ќотек,осеќам.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 17:16 ---
Некултура со мавање по џеб се лекува.
Или по фаца.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.401
Ма кретени сељачки да им се изнаеб.м се женско во фамилија,ми го ебат здравјето.Кој бед е еј да трчаш така запотен плуќата отворена и ти поминува идиот со веспа и те гуши со чадот.
Ќе јаде некој ќотек,осеќам.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 17:16 ---

Или по фаца.
Ќути.. совеста дека се дебили ќе ги фати за гуша.

ако ја имаат...

O

onlya

Гостин
Барем да имаа некои убави мотори па да возеа. :) Иначе и мене ми сметаат но најмногу ми смитаат малине неодлучни деца. Ни напред, ни назад, ни лево, ни десно гледаат си трчаат и ич гајле немаат, а ти или нив ќе ги удриш или ќе паднеш или ќе попречиш пат на некој друг па пак ќе паднеш и во секој случај ќе бидеш виновен. Исто така ме нервираат и тие што одат на стаза да се влечат, ќе се распостранат на цела стаза и ајде оди помини ги. И како капак на се ми се мушичките, таман ќе ги тргнам од едното око во другото влегле. :mad:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Денес на стаза после долго време, комедии се момциве што трчаат на патеката за возење велосипеди....планирам да организирам акција, да поставам по 1 другар на секои 100м со натпис "помал отпор на телото имате ако трчате по земја"...уствари, може знаат ама па сакаат да бидат видени. Те со телефони во рака, демек мери време...па убрзува темпо, намалува...застанува, се тегне....ОФФФФФ МОРИ МАЈКОOO....ЗЕМЈО ДЕМБЕЛИЈО......:facepalm:
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 21:09 ---
Иначе и мене ми сметаат но најмногу ми смитаат малине неодлучни деца. Ни напред, ни назад, ни лево, ни десно гледаат си трчаат и ич гајле немаат
Е ај уште гајле да има, мало дете е...мала е веројатноста на 5-6 години да размислува толку сериозно за своите последици...криви се родителите (најчесто млада мајка, во хеланки си го прчи гзот зошто маж и не ја ебе два посто и брка младиЌи на стаза и не и чуе за детето) што не обрнуваат внимание на малите.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Abe nekulturni. Ja vikam samo kazni!!
I da ima propisana brzina na vozenje. Koj ne pocituva, kaznA.
Isto, za roditelite, cie dete stapne na pateka, kazna!
I onoa smrdenje vo 21vek, sto e? Koj nema staveno stick, kazna!
Isto, kako smeat so motor?! A? A?! Demek fraer, pa ke me pominuva, jas demek prasina da jadam. E nema! Kazna za takvite!!
Baska da gi otpustaat od rabota onie sto kosat treva I nema da ja izmetat od staza posle toa. I plus kazni!
I kako onde kaj plazata sto e smeat da stapnat so noga na staza?! Stazata za spotuvanje e, a ne za odenje so konduri, patiki ili (ne daj Boze) stikli!!
I isto, tamu kaj sto ne ja popravile stazAta, a potkrenata e od korenja, ili plocite beton se ispukani, kazni za rabotnicite sto ne gi popravile!!
Baska, musicki, komarci, onie na sabajle ne si ja vrsat rabotata so prskanjeto dobro, pak postojat! Kazni I za niv!
Nekulturni, bez domasno vospitanje!!!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
O

onlya

Гостин
Isto, kako smeat so motor?! A? A?! Demek fraer, pa ke me pominuva, jas demek prasina da jadam. E nema! Kazna za takvite!!
Baska da gi otpustaat od rabota onie sto kosat treva I nema da ja izmetat od staza posle toa. I plus kazni!
I kako onde kaj plazata sto e smeat da stapnat so noga na staza?! Stazata za spotuvanje e, a ne za odenje so konduri, patiki ili (ne daj Boze) stikli!!
I isto, tamu kaj sto ne ja popravile stazAta, a potkrenata e od korenja, ili plocite beton se ispukani, kazni za rabotnicite sto ne gi popravile!!
Baska, musicki, komarci, onie na sabajle ne si ja vrsat rabotata so prskanjeto dobro, pak postojat! Kazni I za niv!
Стазата не е корзо па цело Скопје и пошироко да се собира таму. Нормално дека ќе ни сметаат многу работи кога самата патека е претесна само за велосипедистите не па и за другите.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Во тие години си, простено ти е :P

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Sopri go toj sto prai muabet na sred staza i kazi mu "Brat, tebe samo po dzebot treba da ti se udri za da se naucis na kultura" i produzi si so zivotot.
I taka praj im na site sto ti smetaat na staza. :D
уба пара се прај :)

Kajgana Shop

На врв Bottom