Кретените кои возат мотори на патеката на кеј

• Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Има луѓе што секојдневно трпат стресови од 7 до 7 и сакаат да се издуваат на стаза, ги разбирам, не е тоа фурање. За тие што возат споро не е проблем, барем никој досега не сум видела да прави проблем ако сакаш да го претркаш :)
Nepismeno e da sporeduvas pateka za tocak, so soobrakjaj, koli I raskrsnici :DD hahaha
Deca od 5 godini vozat tocak I rolerki. I ti mi sporeduvas tocak I rolerki so soobrakjaj? :DD
Ahh bee :D me iznasmea zimi se :D

I ovie so stresovive I'm se javi gorliva zelba vo najgolemata guzva na staza da se izduvaat? :D
Da se izduvale sakaat, kutrite, stresovi imaat :DD
Aj od utre nema da vozam mng sporo, ni mng brzo, ni megju lentite na sredina, ni nazaecki, nema da zastanam ni da se pozdravam so poznanici, da ne gi nerviram niv samo :DDD

skorpion, ne razgovaram so gejoj!! :DDD

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Немаше ништо смешно во мојот пост, ама мило ми е што успевам да насмеам некого на било каков начин. Очигледно дека не сфати што сакам да ти кажам, не се жалењата за некој што возел споро, жалењата се за луѓе кои се дојдени на стаза ваљда пошо им е досадно дома и го користат моментот да се изнајдат со друштва од средно и муабети да прават сред стаза.
А за ова со деца што го спомнав, еден член на форумов прошлото лето во крв и со искршен точак се врати дома затоа што онаму кај што се скаличките кај мостот, кај справите, наеднаш излета дете и овој за да го избегне се пеплоса. Мајкава на детево, муабети на телефон. И уште крив испадна дечково, не гледал кај оди. Али очигледно е дека треба да настрада некој за да им дојде паметот на повеќето.

Ти ако ја користиш стазата за релаксирано возење, некој ја користи баш за тоа што ти пишав, за издувување и не гледам воопшто нешто смешно во ова, ама ок, нека ти биде, реков.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Nepismeno e da sporeduvas pateka za tocak, so soobrakjaj, koli I raskrsnici :DD hahaha
Deca od 5 godini vozat tocak I rolerki. I ti mi sporeduvas tocak I rolerki so soobrakjaj? :DD

I ovie so stresovive I'm se javi gorliva zelba vo najgolemata guzva na staza da se izduvaat? :D
Aj od utre nema da vozam mng sporo, ni mng brzo, ni megju lentite na sredina, ni nazaecki, nema da zastanam ni da se pozdravam so poznanici, da ne gi nerviram niv samo :DDD

Драга, никој не ти ни бара разговор, ти разговарај со другарката ако сакаш, ама биди човек пред се, и не му пречи на некој кога сака да вози, а не да те мисли и тебе, и другарка ти, и слични други ликови кои ја преплавуваат редовно патеката која е наменета за велосипеди и ролери.

А јас дали од стрес, нужност или страст возам велосипед таму си е единствено моја работа. Во сите три случаи оправдана. И така треба да внимавам на мали деца, што е до одреден степен нормално, ама на возрасна особа? И што е најлошо, се чини од инает дека го правиш тоа што го правиш.

И да не бидам педер (не дека не сум :D, туку во пејоративна смисла искажано), да ти одговорам на прашањето - Претходно сум се справувал со стрес и негативна енергија или во теретана, или на вожња со велосипед во парк, рано од сабајле или касно навечер. Патекава на кеј ми ги олесни работите неколкукратно. Е сега што имаме луѓе кои се несовесни, тоа на поинаков начин се третира.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725

Не сериозно ке ти се намалат акциите ако се тргнеш на страна на пример во тревата да праиш муабет?
Ретко идам на патека обично за друштво да му праам на некој и стварно иритираат муабетчиите на сред стаза. Ај овие што возат споро ги разбирам неможат побрзо и ред други работи, ама муабетење на сред патек во никој случај.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ic ne mi e gajle za drugite lugje <3
Moze da me zaobikolat :)
I neka ne mi prenesuvaat negativna energija so nivnite komentari, mrcenja I pogledi nakoso :)

Da, od inat, poso se vlezeni u tezok film :D

Ne deka zastanuvam na staza koa se pozdravuvam, ama od utre kje pocnam da zastanuvam :D
Zabavno mi e da iritiram nafurani :D

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
I neka ne mi prenesuvaat negativna energija so nivnite komentari, mrcenja I pogledi nakoso :)

Ne deka zastanuvam na staza koa se pozdravuvam, ama od utre kje pocnam da zastanuvam :D
А ти у кој филм си влезена мила?

Ќе да е некоја црна комедија.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Мислам дека повеќе ти е досадно него забавно :D :D :D :D :D DD

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Kako sakas, bitno na nervi vi idam :D

Ne mi gi brisete segite za Skorpion be aman! :))
Кои шеги? Дај вратете ги (или пиши ми ги ти по ПП мила), може ќе се насмеам и јас на моја сметка :D

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ahahha otkaj pa me znaes ti kakva sum, eden muabet ne sme svrtele :DD
Samo ogovarate breej :D
Можеби те знае во живо, од кај знаеш? :D

Може некоја твоја другарка која си има тука профил.

Kajgana Shop

На врв Bottom