Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер е паркот . Уште не ми се верува дека овој парк чини 1 милион а трите „мизерни фонтанчиња на влезот на аеродром половина милион.
Цитро постри извор на Фотографиите не е фер сепак некој се потрудил.
Сигурно нема да се истурат пари за Брвеница каде нема повеќе од 15000 гласачи, а се Македонски општини!
Знаеш чиј кадар е градоначалник на Брвеница и какво население преовладува, така?
Во општина Брвеница има повеќе Македонци, албанец ги доби изборите поради скараноста помеѓу вмро и сдсм, и неможноста да се консолидираат гласачите и македонскиот кандидат да го добие мандатот во вториот изборен круг.
Koja crna skaranost bre, dominantno naselenie u o. Brvenica e albansko i tamu kje pobedi makedonec koga makedoncite kje imaat 100% izlezenost a albancite 50%

Овој градоначалник очигледно си работи за општината и вие ќе му речете фала со уште еден мандат. Сите бишки никад више да не ги гласате. И кога ќе запомните дека се гласа човек за градоначалник не партија, ако го бива човекот ќе ви го среди градот.Момак, кој ти кажал те излажал.Од кај си момак? Јас знам дека има повеќе Македонци!
За таков мост обрати се кај Коце. Он е градоначалник на Скопје и под негови ингеренции се ваквите работи. Коневски нема никаква надлежност на мостови.Според моето мислење на овој парк со езерца м уфали уште мост кој ќе ја спои и другата страна на вардар за да можат и тие да дојдат и да уживаат, а вака само гледаат преку реката.
Во план е мост од Керамидница ама за 2013 или 2014...Според моето мислење на овој парк со езерца м уфали уште мост кој ќе ја спои и другата страна на вардар за да можат и тие да дојдат и да уживаат, а вака само гледаат преку реката.
За таков мост обрати се кај Коце. Он е градоначалник на Скопје и под негови ингеренции се ваквите работи. Коневски нема никаква надлежност на мостови.