Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер е паркот . Уште не ми се верува дека овој парк чини 1 милион а трите „мизерни фонтанчиња на влезот на аеродром половина милион.
Цитро постри извор на Фотографиите не е фер сепак некој се потрудил.
Сигурно нема да се истурат пари за Брвеница каде нема повеќе од 15000 гласачи, а се Македонски општини!
Знаеш чиј кадар е градоначалник на Брвеница и какво население преовладува, така?
Во општина Брвеница има повеќе Македонци, албанец ги доби изборите поради скараноста помеѓу вмро и сдсм, и неможноста да се консолидираат гласачите и македонскиот кандидат да го добие мандатот во вториот изборен круг.
Koja crna skaranost bre, dominantno naselenie u o. Brvenica e albansko i tamu kje pobedi makedonec koga makedoncite kje imaat 100% izlezenost a albancite 50%
Момак, кој ти кажал те излажал.Од кај си момак? Јас знам дека има повеќе Македонци!
За таков мост обрати се кај Коце. Он е градоначалник на Скопје и под негови ингеренции се ваквите работи. Коневски нема никаква надлежност на мостови.Според моето мислење на овој парк со езерца м уфали уште мост кој ќе ја спои и другата страна на вардар за да можат и тие да дојдат и да уживаат, а вака само гледаат преку реката.
Во план е мост од Керамидница ама за 2013 или 2014...Според моето мислење на овој парк со езерца м уфали уште мост кој ќе ја спои и другата страна на вардар за да можат и тие да дојдат и да уживаат, а вака само гледаат преку реката.
За таков мост обрати се кај Коце. Он е градоначалник на Скопје и под негови ингеренции се ваквите работи. Коневски нема никаква надлежност на мостови.