Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да ве прашам, колку долго ви трае полнењето на батеријата на ајфон ?
Зависи што му правиш.

Нормално телефонско користење (разговори и пораки) - 2-3 дена. Со интернет, игри, музики, јутуб, чуда.... еден ден.
Секој смартфон е ист во овој поглед.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Зависи што му правиш.

Нормално телефонско користење (разговори и пораки) - 2-3 дена. Со интернет, игри, музики, јутуб, чуда.... еден ден.
Секој смартфон е ист во овој поглед.
Не сум бил јасен изгледа.

За колку време ви се полни батеријата.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Не сум бил јасен изгледа.

За колку време ви се полни батеријата.
Не сум мерел, али за разлика од други телефони се полни со брзината на светлината... негде одприлика од 0% до 100% батерија ми се полни за саат ипол

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Ај малку помош.
Последниве два дена кога ке го уклучам iPhone 3g да ми се полни преку УСБ порт и тогаш од пцто ми се гасат надворешните уреди што ми се приклучени, на пример, еднаш тестатурата што e на PS/2 конектор и некогаш маусот, што е на усб порт. Потоа треба да го рестартирам за пак да проработат.
Пробав да го полнам ајфонот на лаптопите, имам три и нејке на никој, на eeеPc-то ми вика "Power surge on hub port", а на другите два лаптопи не го ни препознава. До пред два три дена беше се ок.
На некој му се има десено слично?

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Има ли некаде каде прават ова jailbreak за ајфон?. Ми е страв да не го заебам телефонот, самиот ако чепкам.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ај малку помош.
Последниве два дена кога ке го уклучам iPhone 3g да ми се полни преку УСБ порт и тогаш од пцто ми се гасат надворешните уреди што ми се приклучени, на пример, еднаш тестатурата што e на PS/2 конектор и некогаш маусот, што е на усб порт. Потоа треба да го рестартирам за пак да проработат.
Пробав да го полнам ајфонот на лаптопите, имам три и нејке на никој, на eeеPc-то ми вика "Power surge on hub port", а на другите два лаптопи не го ни препознава. До пред два три дена беше се ок.
На некој му се има десено слично?
Од кога ти прави вака? Што си инсталирал/направил пред да почне вака да те зеза?

Има ли некаде каде прават ова jailbreak за ајфон?. Ми е страв да не го заебам телефонот, самиот ако чепкам.
Јас можам да ти го средам ако не знаеш сам.

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Од кога ти прави вака? Што си инсталирал/направил пред да почне вака да те зеза?
Oд вчера конкретно, не сака да се полни и кога ке го приклучам на усб на ПЦ-то обавезно се гаси тастатурата или маусот и морам да го ресет пц.
На лаптопот не го ни препознава дека е конектиран со кабелчето.
Батеријата ми е на 5%, живци искинав...
Немам полнач за во ѕид, да пробам дали така ке сака.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ако дозволиш да се испразни до крај, тогаш мора да го уклучиш на ѕиден полнач и тоа оригиналниот шо иде со него. Барем кај мене беше така на 3џи-то.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Oд вчера конкретно, не сака да се полни и кога ке го приклучам на усб на ПЦ-то обавезно се гаси тастатурата или маусот и морам да го ресет пц.
На лаптопот не го ни препознава дека е конектиран со кабелчето.
Батеријата ми е на 5%, живци искинав...
Немам полнач за во ѕид, да пробам дали така ке сака.
Можно е да си инсталирал нешто преку Cydia. Пробај рестартирај го во Safe Mode преку SBSettings и после пробај да го полниш. А пробај и на некој 6ти компјутер.

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Со gevey ultra и плус некои софтверски средувања
Што пари ке треба за тоа и кој може да го направи ? Како што прашував и гледав демек со тој фирмвер не можело на др картички кај нас...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
828
Поени од реакции
842
Само што купив нов Ipad3...
Иам некои прашања :
Му пишува ли на некој кога ќе го стави USB кабелот од Ipad 3јката во лаптоп (WIndows 7) - на местото за состојба на батерија "Not Charging" ?????
Зошто кога правам Sync преку кабел, (Ipad3 и лаптоп W7) на лаптопот имам интернет преку Lan, а не се дели интернетот и на Ipad- от..?

Член од
2 јули 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Сакам да прашам, телефонот ми е донесен од Англија и на него има моментално 4.1 софтвер , што ке се случи ако му дадам Update преку iTunes ке се updatetira 4.1.1? или ке се заклучи на скрос... или има друг начин како да му дадам упдајте за 4.1.1 софтвер?
--- надополнето: 2 јули 2012 во 01:53 ---
бидејки преку 4.1 софтверот не ми работи Safari , cydia... :S

Член од
30 октомври 2008
Мислења
111
Поени од реакции
14
Zdravo pomagaci i odmagaci! Imam eden mal (mozebi golem) problem na uredov ( iphone 3G 8Gb)

- Za vreme na formatiranje na telefonot bese slaba baterijata , pa se iskluci. Voopsto ne se pusta , samo go pokazuva znakot za polnejne na baterijata a ustvari ne pokazuva deka se polni.

Molba do strucnite lica na forumov za kakvo bilo resenie , prosto ili slozeno sveedno.

Kajgana Shop

На врв Bottom