Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Блутутот работи само меѓу ајфоните. Со другите неможеш да го конектираш освен апликација да си спуштиш.

?

Блутутот не работи меѓу ајфони, освен ако не е направен џејлбрејк и купена една апликација од Сидиа. Вториот дел не ти го разбрав, али и тоа ми изгледа како дезинформација.

?

Блутутот не работи меѓу ајфони, освен ако не е направен џејлбрејк и купена една апликација од Сидиа. Вториот дел не ти го разбрав, али и тоа ми изгледа како дезинформација.

Направи прво џеилбрејк. Па после спуштај апликации за блутут.

Направи прво џеилбрејк. Па после спуштај апликации за блутут.

Не ме разбра, мене не ми треба совет :) Кој сака (и кој се уште користи) блутут, тоа му е единствен начин, за со било кој телефон, да си ја купи апликацијата. :)

Не ме разбра, мене не ми треба совет :) Кој сака (и кој се уште користи) блутут, тоа му е единствен начин, за со било кој телефон, да си ја купи апликацијата. :)

Веќе има Bump апликација што е многу покорисна од блутутот.

Како се вика таа Cydia tweek за праќање преку блутут ?

Имам инсталирано itunes на мојот компјутер, ама кога ќе го поврзам ајфонот со кабелче, не ми излегува ништо на екранот, ниту пак ајфонот реагира и дава некоја порака. Како да ги поврзам конечно мојов компјутер кој е виндовс 7 и ајфонот? :(

Имам инсталирано itunes на мојот компјутер, ама кога ќе го поврзам ајфонот со кабелче, не ми излегува ништо на екранот, ниту пак ајфонот реагира и дава некоја порака. Како да ги поврзам конечно мојов компјутер кој е виндовс 7 и ајфонот? :(
И јас имав таков проблем .. кога ке го приклучев на предниве УСБ не ми го циташе Иподот а сега го приклуцувам одпозади и си работи нормално ...
--- надополнето: 21 јули 2012 во 19:32 ---
Здраво

Ми подарија поклон Iphone 4 од Австрија и беше заклучен на мкд мрежа и го однесов во севис и ми кажаја тогаш дека не мози да се одклучи и ми наместија турбо сим и се е во ред си работи ... но сега сакам да му направам јеилбрејк и се рабира unlock но дали е возможно тоа.

Iphone има Firmware 03.10.01 , IOS version 4.2.1

ne e problem ama aj:

zoshto koga ke pisham od ipadov bilo kade, na forum, na fb, ne mi kazhuva deka e pishano od ipad, kako shto kazhuva na nekoi drugi? <3

ne e problem ama aj:

zoshto koga ke pisham od ipadov bilo kade, na forum, na fb, ne mi kazhuva deka e pishano od ipad, kako shto kazhuva na nekoi drugi? <3

Имаш во "Mail, Contacts, Calendar" Settings опција за Signature, таму смени си како сакаш да ти стои.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom