- Член од
- 14 мај 2012
- Мислења
- 542
- Поени од реакции
- 782
Никој не кажа дека не е океј да шеташ у природу да чилаш буквално.Зборимо за тој колко сви изигравав нешто по град.
Бш пред некое време се деси такво нешто куде мене.20 душе на еднога.Почитувам трефка и све тоа јас си пушам од време на време ама не нервираат фаци што тоа што немаат што да прават дремат во маало нон стоп и све што прават е пушат трева не размислуват ништо за својот живот што понатака првата реченица кога ќе се сретнат во маало им е од кај да средиме колку да средиме и секој ден све исто па исто само се вртат во круг.
Ме нервираат хулигани што глумат лудило дремат во маало чекаат да помине некој од страна од друга населба и да го здрват 20 души на 1 а во вистински фрки никаде ги нема
Друже, јас сум од Генус, кажи ми на кого си му рекол кафе да пијаш или било што и те одбил? Не ми се верува колку тесно гледате на работите без една трошка обид да станете од столицата и да прекините да хејтате нешто кое е креирано и слободно за сите да се вклучат во него. Кажи што толку ти смета од граѓанско движење креирано од млади и за млади?Машките со тоа Генус (почнаа колумни да пишуваат) па сеа се ку*ац и пол, и неможеш да ги видиш без сако, панталоми и кошула во град чиниш имаат милионски бизниси зад себе,немаат време за едно кафе со смртник електрашки како мене, глумат несватени од опшеството, хипстери и слични работи
Каква дефиниција за каков сељак?Дефиниција за сељак.
Ако така викаш ти, тогаш нека е...Као сите ние шо одеме да вежбаме сме сељаци .. nice one ..
Која е поентата да се спортува?!?!Туку дај кажи ми која е поентата да се дига тегови, наместо да се сработи нешто добро за општеството, за околината, наместо да дигаш тегови оди помогни на некој што пренесува мебел, или оди реди камења на вардар покрај кеј барем лугето ке бидат благодарни..
Тоа е секаде ги има ама доаѓа време се гледа што дундиња се во суштина.Бш пред некое време се деси такво нешто куде мене.20 душе на еднога.
Која е поентата да комуницирам со тебе после ова ?Каква дефиниција за каков сељак?
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 19:11 ---
Ако така викаш ти, тогаш нека е...
Туку дај кажи ми која е поентата да се дига тегови, наместо да се сработи нешто добро за општеството, за околината, наместо да дигаш тегови оди помогни на некој што пренесува мебел, или оди реди камења на вардар покрај кеј барем лугето ке бидат благодарни..
ВакваКаква дефиниција за каков сељак?
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 19:11 ---
Ако така викаш ти, тогаш нека е...
Туку дај кажи ми која е поентата да се дига тегови, наместо да се сработи нешто добро за општеството, за околината, наместо да дигаш тегови оди помогни на некој што пренесува мебел, или оди реди камења на вардар покрај кеј барем лугето ке бидат благодарни..
Очигледно тешко ти оди комуникацијата......Ваква
Па одговори прво на прашањето и ке видиме дали има поента?Која е поентата да комуницирам со тебе после ова ?
Eдно од реалните мислења покрај сите фрустрации. Лично мислам дека станува збор за деца од средно или основно школо што експериментираат додека се пронајдат, иако некогаш изборот може да ги проголта. Сепак ако веќе даваме категоризација кој е за жалење/лечење тоа не се децата туку овие повозрасните тука што имаат време да седнат и со нервоза да се истураат по форуми...Се вика средно, deal with it.
Како со мочка да сте правени бре ебати младината, што кукаш како девојче овде на форум, земи вежбај и докажи им дека ти имаш свое јас кое они ќе мора да го почитуваат.Во последно време гледам многу е актуелно да се понашаш како гангстер и овие недокваканиве мислат дека тоа е кул...Пред некој ден паднавме на муабет за некои девојчиња и добив коментар демек „не ја пипај неа ќе ти прават проблем“ мене такви работи многу ме пиздат и јас тогаш прашав „кој ќе ми прави проблем“ зарем овие сељаци ги поседуваат женските во скапанава држава...Друга работа е тоа што на пример овој им се „курчел“ (како што се изразуваат они) и сеа ај идеме да го тепаме,па чекај бе ало ова не е тунгузија па така да се однесуваме не цивилизирано и така секој ден кога и да излезам се прават низа муабети за кој кого тепал кој кого требало да тепа мислам проста маса го прави тоа.Излегуваш во град здогледуваш некоја цура онака ти се допаднала и и“ се пушташ,си правите муабет и само некои 2-3 СЕЉАЧИШТА те гледаат накриво можда ќе ти префрлат нешто и за 2 минути си се нашол во беља...Зошто???Мислам кој е проблемот...Вакво нешто му се случи на еден мој добар другар така излагајќи во град со цел да се забавува се врати со пукнат нос поради вакви гомна со кои е пун градов до грло,после некое време дечково падна во депресија несакаше да излегува во град пошто он мирен и викаше „ова не е држава неможеш слободно да се шеташ ова она“ и неможевме да го убедиме човеков да излеземе во град и да си поминеме убаво со некои згодни маци.И една работа која највеќе ме пизди се овие МЗТ ЦПБ па добро бе луѓе до кога ќе се делите до кога???Ист народ а се колат се тепаат поради глупости ПРОСТА МАСА ДА ВИ ГО ЕБАМ НАРОДОТ ЗАТОА СИТЕ ЌЕ НЕ ДУПАТ ОД НАДВОР...Ај се изнервирав сеа ,мислења брзо!!!
Поговорка:ГРАДОВ Е ПРЕПОЛН СО СЕЉАЦИ ТОА Е ФАКТ,СИТЕ СЕ ШЕТААТ СО ПИТ БУЛ,ОДАТ РАЗБАЦАНО(иако има по 50кг преку сила) ИЛИ ЌЕ ОБЛЕЧЕ РАМБОВКА СО ШКОРПИЈА ПОЗАДИ И МИСЛИ ДЕКА ВРТИ ШЕМА А УСТВАРИ КОПАЧ НЕВИДЕН НЕ ЗНАМ ШТО Е ШЕМАТА СВЕ СЕ МАФИЈАШИ ТЕПАЧИШТА И ШТО ВИКАШ ДЕЦАВА МИСЛАТ ДЕКА Е ТОА КУЛ
За 10 год ти ќе бидеш истиот клошар како и сега а они пак ќе го работат истото и пак кога ќе поминеш покрај нив ќе поминуваш со наведната глава.Не се нервирај баце, за 10 години за тебе ќе работат таквите.
1.Добро е за здравјето,општо,за цело телоОчигледно тешко ти оди комуникацијата......
Нема поента во кревање тегови, посочете ми една добра причина зошто некој да крева тегови?
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 19:21 ---
Па одговори прво на прашањето и ке видиме дали има поента?
всушност тоа е дискусијата, разубедиме да кревам тегови, наместо да пушам џоинт и да медитирам, кога го правам тоа не замарам никој, за разлика од јунаците со надуени мускули што се курчат како петли по улица...
само еден збор, браво.1.Добро е за здравјето,општо,за цело тело
2.Можеш да постигнеш нешто(во спортот,зависи до твоите можности и квалитети) и да заработуваш од тоа
3.Добро е за самодовербата
4.Подобро се чуствуваш кога вежбаш и си активен
5.По здрав начин на живот
6.Полесно ќе фатиш женска
овие 5,а и 6тото,се доволни да ти посочам зошто да вежбаш,иако ти се правиш удрен во главата со мокра чорапа,не дека незнаеш.
А од пушењето мара,ништо од ова не добиваш.Се лажете со тие Американски истражувања,кои што кажуваат дека е здрава марата...да,здрава е,ако отидеш лично до Колумбија или некоја друга земја,и ја земеш директно од некое деде кое што ја одгледува,а ова тука,за 50 денари е срање.
нема потреба веќе да ме цитираш,не сакам да комуницирам со такви како тебе.
хаха ти си баш пример за тие без мозок......на таквите како тебе се однесува темата.........1.Добро е за здравјето,општо,за цело тело
2.Можеш да постигнеш нешто(во спортот,зависи до твоите можности и квалитети) и да заработуваш од тоа
3.Добро е за самодовербата
4.Подобро се чуствуваш кога вежбаш и си активен
5.По здрав начин на живот
6.Полесно ќе фатиш женска
овие 5,а и 6тото,се доволни да ти посочам зошто да вежбаш,иако ти се правиш удрен во главата со мокра чорапа,не дека незнаеш.
А од пушењето мара,ништо од ова не добиваш.Се лажете со тие Американски истражувања,кои што кажуваат дека е здрава марата...да,здрава е,ако отидеш лично до Колумбија или некоја друга земја,и ја земеш директно од некое деде кое што ја одгледува,а ова тука,за 50 денари е срање.
нема потреба веќе да ме цитираш,не сакам да комуницирам со такви како тебе.