Makarov's Lead
Tifo
- Член од
- 22 ноември 2011
- Мислења
- 475
- Поени од реакции
- 177
Во последно време гледам многу е актуелно да се понашаш како гангстер и овие недокваканиве мислат дека тоа е кул...Пред некој ден паднавме на муабет за некои девојчиња и добив коментар демек „не ја пипај неа ќе ти прават проблем“ мене такви работи многу ме пиздат и јас тогаш прашав „кој ќе ми прави проблем“ зарем овие сељаци ги поседуваат женските во скапанава држава...Друга работа е тоа што на пример овој им се „курчел“ (како што се изразуваат они) и сеа ај идеме да го тепаме,па чекај бе ало ова не е тунгузија па така да се однесуваме не цивилизирано и така секој ден кога и да излезам се прават низа муабети за кој кого тепал кој кого требало да тепа мислам проста маса го прави тоа.Излегуваш во град здогледуваш некоја цура онака ти се допаднала и и“ се пушташ,си правите муабет и само некои 2-3 СЕЉАЧИШТА те гледаат накриво можда ќе ти префрлат нешто и за 2 минути си се нашол во беља...Зошто???Мислам кој е проблемот...Вакво нешто му се случи на еден мој добар другар така излагајќи во град со цел да се забавува се врати со пукнат нос поради вакви гомна со кои е пун градов до грло,после некое време дечково падна во депресија несакаше да излегува во град пошто он мирен и викаше „ова не е држава неможеш слободно да се шеташ ова она“ и неможевме да го убедиме човеков да излеземе во град и да си поминеме убаво со некои згодни маци.И една работа која највеќе ме пизди се овие МЗТ ЦПБ па добро бе луѓе до кога ќе се делите до кога???Ист народ а се колат се тепаат поради глупости ПРОСТА МАСА ДА ВИ ГО ЕБАМ НАРОДОТ ЗАТОА СИТЕ ЌЕ НЕ ДУПАТ ОД НАДВОР...Ај се изнервирав сеа ,мислења брзо!!!