Фан Клуб: Италија

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Uste ne mi e jasno kako moze Milan vaka da se otkazat od nego, i nikad ni nema da mi se razjasni ova, pogotovo zasto go dadoa u Juve, tolku izgleda gi koshtashe redenkata na mecot so Juve pred dve sezoni u Torino, koga bez potenje so gol na Gatuzo tepaa. :icon_lol:
Подобро е за него што си отиде зошто не се уклапаше во плановите на Алегри.Да останеше само ќе се упропастеше со дремење на клупа и тешко дека сега ќе го гледавме на Европсково.Тоа што не сметаа на него сигурно му беше и мотив плус за да докаже дека напавиле грешка и од таму сигурно доаѓаат и тие одлични партии во Јуве и Италија.Како и да ја вртиме направија лош потег но тоа е ...

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Балотели и Абате .....Аут Катастрофа ...
Каква игра на Италија....не паметам.....wow
Тешко на Германците....

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Секоја чест сите изиграа врвно.Ама Џиџи и Пирло се едноставно БОГОВИ

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446
Неможам да го најдам пеналот на Пирло , Милан-Јуве финалето на ЛШ во манчестер, мислам дека го лобуваше Буфон, еве уште еден ист во Супер Купот на Италија 2003.. каков Босс
Сержињо Сидорф Каладзе Неста Шева... тие шутираа 2003та а иначе таков гол му даде на Буфон одма летото после финалево на турнеа во Америка... тој што го стави видеото...

Памтам копиљ бев идев преку школо на одмор во струга и имаше само 1 телевизор за цел спрат и јас пуштив тоа да се гледа :D

levell5

Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Ти случајно да не си гледал снимка од Интер - Милан? :D
Друже кога веќе повеќе знајш, дај кажи шо тоа не видеме ние а виде ти. Абате молим те.....

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Сержињо Сидорф Каладзе Неста Шева... тие шутираа 2003та а иначе таков гол му даде на Буфон одма летото после финалево на турнеа во Америка... тој што го стави видеото...

Памтам копиљ бев идев преку школо на одмор во струга и имаше само 1 телевизор за цел спрат и јас пуштив тоа да се гледа :D
Епа така ми останало у сеќавање (јебемти меморијата шо ја имам) ... се мислев дека Пирло го лобуваше Џиџи на финалето во ЛШ во манчестер... кој кошмари ги имав од тоа јебено финале....ај да не се навраќаме :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Прв пат во животов да скокам за гол шо не го дадол играч шо играт во Јуве, абе ќе се истепав а знаев дека е офсајд.:cuc:
Добро бе мајко му стара европско е навиваш за Италија, без разлика дали ќе даде гол играч на милан или интер или наполи ја пак ќе се радувам ...

Иначе многу сакам да ги победиме Германциве пошто знам дека цел фан клуб баерн минхен и фан клуб дортмунд се за швабиве што е и нормално и сакам да им докажеме дека италијанската лига и фудбал се подобри од нивните ...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.253
Поени од реакции
14.557
Друже кога веќе повеќе знајш, дај кажи шо тоа не видеме ние а виде ти. Абате молим те.....
Кои вие? :)

Ај сега да не го тупиме, Абате изигра многу добар натпревар. Еве какви оценки дале стручњаците на Sky it, ако веќе ја и ти не се разбираме. Овие оценки ги даваат бивши фудбалери и мислам некои спортски новинари. Абате е оценет подобро од Маркизио, Балзарети, Касано, а само троица играчи се оценети подобро од него.

http://sport.sky.it/sport/statistiche/calcio/2011_2012/europei/fase_finale/pagelle/partita_inghilterra_italia.html?phase=finale-q

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Кааааква игра од италијаниве паааа тоа е феноменално , прекрасно , волшебно ... а Пирло :cuc::cuc::cuc:

Член од
12 април 2012
Мислења
139
Поени од реакции
402
Нема што некој тебе да ти објаснува што видел што невидел од Абате, пушти си снимка од натпреваров (пошто се гледа дека си го преспал) и ќе си видиш самиот.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не дека Англичаниве (или Енглезиве како шо ги нарекуваа на МТВ:facepalm::icon_lol:) се на ниво на Германците, но сепак сеуште верувам дека и нив можат да ги згазат, па дури и вака на пенали. Ваква радост, мора уште еднаш да се доживее деновиве...:vozbud::vozbud::vozbud: Forza Italiaaaaaaaaaaaaaaa!:cool:

levell5

Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Нема што некој тебе да ти објаснува што видел што невидел од Абате, пушти си снимка од натпреваров (пошто се гледа дека си го преспал) и ќе си видиш самиот.
:sleep::tapp:

F

FuckYouAll

Гостин
Си кажав дека прв пат такво нешо ми се деси.

Иначе морат да се најт асален лев бек, Балзарети само за одбрана го биват малце иначе офанзивно е ДУПКААА.

Kajgana Shop

На врв Bottom