- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Мала корекцијапосле вашите пари кои ги оставате ги користат за ЛЕПЕНКИ против нас......
Мала корекцијапосле вашите пари кои ги оставате ги користат за ЛЕПЕНКИ против нас......
пропаганда море....да се лепенките само......кркаш понижување на нивна територијаМала корекција
Таман работа, понижување...јок...плус тоа е делумно НАША територија. Они сами се понижуваат со ова, срам да им е, мамицата нивна, не образувана.пропаганда море....да се лепенките само......кркаш понижување на нивна територија
државата одамна се откажа од тие територииТаман работа, понижување...јок...плус тоа е делумно НАША територија. Они сами се понижуваат со ова, срам да им е, мамицата нивна, не образувана.
не можам да изгестикулирам, за да сфатиш дека ми се полни со иронија и цинизам постовите. јасно ми е се.државата одамна се откажа од тие територии
То бе дечко! И см'кни ги гаќите на газ да ти истетовираат FYROM, веќе кога си таму!Шо се замарате незнам,тоа им е и целта да привлечат внимание и успеаа,а да сме ние доволно паметни немаше да ја разшириме веста и да ја пренесеме преку сите медиуми и да се даваат интервјуа,туку ќе се направевме "На Тошо.." ако бевме доволно итри за да им го возвратиме ударот!
Среќа што е во банкрот,инаку досега ќе не срамнеа со земјата(да бидеме реални)
И ова ни малку неможе да ми попречи да одам на одмор таму,нека ми лепнат на регистрација шо ми е гајле,јас битно да се одморам ко човек!
Најсмешното е дека во официјалното соопштение на амбасадата на Република Банкротија, велат дека овие работи се предвидени во тнр. времена спогодба, се вадат на спогодба која неколку пати ја прекршиле, последно со ветото во Букурешт.Мое скромно мислење е дека оние што патуват за Гејлада треба сами да си лепат налепници онака чисто за добар впечаток на граница и плус зошто да ги расипуваме инзворедните меѓусоседски односи.
МНР никој не го става на свирка,а реагирале а не,исто ти е,никој не го кецка,исто е ко да немаме Министерство за Надрворешни и ова не е само за Грција,за се!Дали е потребна реакција од МНР е очигледно, само настрана од ова, не е лошо и малце свое јас и достоинство од фаците кои тргнале натака.Ама каква смешка кажав, достоинство и луѓе на кои им е ок Фиром налепница.