Грција ги „фиромизира“ новите регистарски таблички

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
глуп народ Македонци.Еднаш да отидеш во грција,разбирам,да видиш да прошеташ.Ама да одам и некој да ме заебава,да ми става налепници на колата,или да ми кршат шофершајбна и 100тина други причини - НЕ ОДАМ.Светот е голем,и има многу поубави и поевтини места и аранжмани.

Член од
18 мај 2012
Мислења
68
Поени од реакции
38
И порано лепеа на колите тоа ФИРОМ. Еднаш бев ми лепи такво на кола. Океј. Пројдов граница застанав на 5 км го извадив. И си терав со МК...
Congrats.
A real rebel, ain't ya?

Мене еден грк проба да ме избутка од продавница бидејќи зборев Македонски.
Го бутнав. Ми претеше дека ќе викне полиција (демек сум го нападнал физички). Му реков: "викни". Не викна.
И така...
Иначе, не сум ич некој тепач. Баш напротив ЕПТЕН сум мирољубив.
Ама несакам некој да ме третира како да сум му крпа за бришење.
Не дозволувам.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Congrats.
A real rebel, ain't ya?

Мене еден грк проба да ме избутка од продавница бидејќи зборев Македонски.
Го бутнав. Ми претеше дека ќе викне полиција (демек сум го нападнал физички). Му реков: "викни". Не викна.
И така...
Иначе, не сум ич некој тепач. Баш напротив ЕПТЕН сум мирољубив.
Ама несакам некој да ме третира како да сум му крпа за бришење.
Не дозволувам.
Налепница се вади...тоа ми беше поентата.

Член од
18 мај 2012
Мислења
68
Поени од реакции
38
Налепница се вади...тоа ми беше поентата.
Ама горкото чувство на пониженост без никаква потреба или провокација останува.
И тоа потешко се вади од лепакот на налепницата...

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Не знам зошто во темава ни криви ни должни се вовлекоа Охрид и Охриѓани???:facepalm:

Член од
18 мај 2012
Мислења
68
Поени од реакции
38
Не знам зошто во темава ни криви ни должни се вовлекоа Охрид и Охриѓани???:facepalm:
Можеби заради потребата на Македонецот да обвини некој друг кога е свесен дека самиот прави нешто неправилно и против секоја логика? Незнам, само нагаѓам...

Член од
12 јуни 2010
Мислења
200
Поени од реакции
61
И ајде сега сите,на одмор во грчка,не е битно колку ке бидеш омаловажуван ,важно дека си на одмор на во грчка (на море)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
И ајде сега сите,на одмор во грчка,не е битно колку ке бидеш омаловажуван ,важно дека си на одмор на во грчка (на море)
A ако не те омоловажува никој,кажи ми кој ти се замара на море жити мене ?
Сите се журкаат и си тераат нивен филм никој не ти се умара.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616

После иди види дали сум тамо, после склековите после мета ушка после проверување уље иде реченицава -

''Маче ,Грк моеш да заебеш само со ДОСТОЈАНСТВО ,сеа коа ќе им залепат 2000 марки на сиртаки уста нема да смеат да отворат... ''

Само еден клип од 5 минути го опишува целиот памет на МакедонЧЕТО..за МакедоНЕЦ ќе почекаме.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Верувам дека ни ова на нас како исклучително патриотски и храбар народ нема да ни смета и достоинствено ќе дозволиме прелепување на нашите табли дури и 100% сум сигурен дека ќе има такви кои нема да ја вадат налепницата за да остават добар впечаток кај Грчките цариници. Впрочем и скечот на К15 не е од лесно излезен.

Macedonian Humour K-15 (part 36 - Za nova godina vo Solun)

Лепи МК ...
Тошо: Нееееее таман работа МК ќе лепи.

http://www.youtube.com/watch?v=iswTz5VOnig

S

Sheldon Cooper

Гостин
Ако ви е. Знам дека и покраj ова пак нема да се опаметите но се надевам Грците некогаш добро ќе ве понижат за да не ви текне да им стапнете. Дотогаш, трпете.

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Пак да одите на одмор во грција.
Nase si e toa. Svoi na svoeto!!!
Sakas da mi kazes deka edna nalepnica ke spreci nekoj sto ima imot tamu i brka da si go zeme!!?
Abe aj ne zezajte. Ne e ova sega samo vo ek na sezona. Istive sranja se pravat ohohooooo...ama koj gi ebe be! Koga e nesto moe i raka neka mi isece pak ke odam dur ne si go zemam!! Mamicata nivna!!! E sea za odenje od kurtasak i po odmori.....neznam.

P

PewDiePie

Гостин
Nase si e toa. Svoi na svoeto!!!
Sakas da mi kazes deka edna nalepnica ke spreci nekoj sto ima imot tamu i brka da si go zeme!!?
Abe aj ne zezajte. Ne e ova sega samo vo ek na sezona. Istive sranja se pravat ohohooooo...ama koj gi ebe be! Koga e nesto moe i raka neka mi isece pak ke odam dur ne si go zemam!! Mamicata nivna!!! E sea za odenje od kurtasak i po odmori.....neznam.
Па да комплетно те сфаќам,ако се од ваква побуда визитите во грција тогаш ги оправдувам,и јас имам имот таму што никако да си го земам. Сигурно и ти имаш егејско потекло ?

А тоа да одам да им ја зајакнувам економијата не фала.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
:pos::pos: охохххххххххххххоооо Паралиа:P играње со песок :pos:

The countess

Аристократка
Член од
2 јуни 2012
Мислења
145
Поени од реакции
82
Кои кретени.
Ај сеа на грчките коли ќе лепиме " Јужна Македонија". :facepalm:
Овие нема да се помират со тоа дека имаме едно и единствено име - МАКЕДОНИЈА.
Толку од мене.
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 18:55 ---

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom