Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

• Креатор на темата Креатор на темата kapadaster
  • Време на започнување Време на започнување
Sakam da odam za Egiped,ama dali ke odam ke vidam...:toe:

За у египат имаш многу јаки понуди виви booking.com за таа работа хотели со 5 ѕвезди за ефтини пари плус повратна карта! Ама ситуацијата е заебана таму безредија има...

Луѓе некој предлог за сместување во Пефкохори? Ми треба 1 апартман за 4 лица, и 2 студиа за по 2 лица. Некое добро сместување, во центар, не многу далеку од плажа... :)
Апартманот да биде до 60 евра од ноќевање

Ај да прашам некој што е бил во Бугарија - Сончев брег - Несебар
Ме интересира колку се движат цените за смештај - може и апартнан со 2 соби или од соба ако има некаде (ако е бил) :)

Ај да прашам некој што е бил во Бугарија - Сончев брег - Несебар
Ме интересира колку се движат цените за смештај - може и апартнан со 2 соби или од соба ако има некаде (ако е бил) :)

Јас сум бил Сончев Брег/Несебар 4 години по ред.Последен пат пред 2 год но мој другар беше прошлата и не би требало да има разлика во цените оваа година.Мој предлог ти е,да платиш од тука само превоз дека само кога ке стигнеш ти доагаат 1000 души за смештај.Цените во Несебар се околу 5/6/7 евра по човек од вечер зависи какво е студиото/апартманот.Но лично јас,би одел Сончев брег,поради плажата,журките - пена парти,ноќниот живот,па сеа како ти одговара тебе одлучи :D Цените таму ти се мање више слични.Околу 7 или 8 евра наогаш апартман по вечер од човек.Ако сакаш линк од вила,ке кажам за тие пари Одлична вила,пиши ми по порака ке ти пратам (во С.Брег се наога)
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 17:41 ---
Ај сеа јас да ве прашам :D Има ли некој што бил на одмор во Кушадаси(Турција) стрикно Јули месец? Имам интересна понуда но ме интересираат цените како стојат.Прашав повеќе луѓе и џабе.Едни ми викаат уживај иди ефтино е, други ми викаат под 500/600 евра за трошење не се иде.Има ли таков што бил прошлава година или знае некој? Ме интересираат цени за алкохол(плажа-диско), цигари и храна :)

некој на Парга да не бил искуства да сподели? Било која информација е добредојдена

Цените во Калитеа за сместување како се движат? Поточно ме интересира за апартман за 3-4 лица.

И овие цените како се движат? Слушам дека е поскапо, но колку?
Треба да одам со другарки што не планираат да трошат многу, па се за опција Паралиа и сега пробувам да ги разубедам.. да знам дали да се трудам или не :D

Сакам да летам за Малдивските Острови, но уште не сум сигурен.

Бил/а ли некој од вас таму?

сакам летово да одам до Хрватска,па ме интересира дали имал некој искуство да ми каже каде поточно бил цени итн..

Како се движат цените на првиот крак во Грција?? Ми треба за 4 лица смештај за 10 дена, од 10 Јули?? Ако е информиран некој да ми пише..

Решен сум за закинтос конечно,дај кажете искуства,планирам да одам во вила Костас,дали некој бил,има ли во близина народ многу,гужва,забави.

Јадење трт мрт скапо ефтино,во месец јули ?

Решен сум за закинтос конечно,дај кажете искуства,планирам да одам во вила Костас,дали некој бил,има ли во близина народ многу,гужва,забави.

Јадење трт мрт скапо ефтино,во месец јули ?

Закинтос ти е најефтин овој лето како ја што знам и за едење можеш поефтино да пројдеш.

Страни, огласи, контакти за соби во Охрид? Конкретно за во нас. Долно Коњско? :D

Dali nekoj ima ideno na Korzika i potocno koe mesto , golema zelba imam da otidam ovaa godina tamu ;)

Бил ли некој во овој Хотел Neapolis во Полихроно?
http://atlantis.mk/index.php?id=811

Цениве некако не им се скапи, ама како што прочитав мислења на интернет, не се многу задоволни гостите. :confused:

Кои документи се потребни за патување во Црна Гора? И ако има некој искуство со поволен смештај за 2ца нека сподели..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom