LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
Корејци. Јаки се тие ги обожавам. Фарадеј кога ќе го прашаше нешто таа црвенокосата во Фринџ што ја ставија (и одма знаев дека ќе биде негативец) не знаеше кутриот кај тера... :)
Таа беше аноинг иначе...
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 01:43 ---
Друго видео барав, имаше едни лудаци што правеа ревју на секоја епизода со анимирани клипови, ако се сети некој нека каже како се викаа. Нешто слично на college humor беше...

Енивеј:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
На ова да не мислиш?

Инаку кога сме кај Корејците, не ми сметаа во текот на шестте сезони, само малку им ја усраа смртта. „Океј Џин, јас ќе останам да умрам со тебе, а детето нека остане сирак“. Еве еден од омилените нивни моменти:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
Не, имаше еден ден по епизодата ревју од 2-3 минути со еден тип што збореше брзо, сега се сетив дека не беше комплет анимирано, мислам дека имаше анимирана најавна шпица и после тоа брзо се мотаа некои сцени и типот јадеше многу бурек... ќе ги најдам кога ќе имам време да пребарам...

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Има некој што ќе ја гледа пак серијава летово? Јас сакам пак да ја гледам ама малце ми е тапа пак да почнувам од прва сезона кога веќе 2 пати ја имам гледано а најинтересното (севкупно гледано) почнува околу 4та сезона.
Јас почнав веќе, ама заглавена сум со даунлоадот. Три дена ми спушта една епизода :S
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 22:30 ---
Уфф ова веќе не се издржува. Линк некој да ми прати за гледање онлајн?

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
koj gi nema gledano blooperite preporacuvam.....se ubiv od smeenje...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
Dude, за никаде е ова. Педофилија, геј... not funny :)

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Не читам ништо од претходните мислења ради спојлери, дојдов само да си пишам :)
Почнав да ја гледам серијата за прв пат пред околу 2 недели, засега сум до 3та сезона. Значи немам коментар засега е феноменална, интересна и оригинална приказна, интересни ликови, скоро секоја епизода завршува на начин што ме тера да си пуштам уште една епизода, и уште една и уште една и така останав без спиење... :ROFLMAO:

Омилен лик засега Сојер. Како му дава прекари на сите :pos: И јака смисла за хумор има:
"I've got enough food now to open a chain of mini-marts. Hey, you think Sayid needs a job?"

Micheal: "You know why the sharks are here, its cos your shoulder, its bleeding"
Swayer: Well I'll just stop bleeding then!

Jack: "Stand up!"
Sawyer: "Why, you wanna see who's taller?"

Sawyer: Well, well, well. What do we got here? Was Little Red Riding Hood gonna follow the Big Bad Wolf back to his stash o' guns?
Ana-Lucia Cortez: Why don't you gimme that one right there?
Sawyer: I ain't gonna "gimme" you nothin'.

‎[Charlie is fixing a tent for himself after Claire kicks him out]

Sawyer: Well, well... Look who had to relocate to the suburbs.

[Charlie stares at him]
Sawyer: Ain't that just like a woman? She keeps the house, you get the cheap-ass apartment. Man, I thought these people hated me, but I gotta hand it to you... Stealing a baby, trying to drown it, now that's a new low. You even made Locke take a swing at you. Hell, that's like getting Ghandi to beat his kids. :pos:

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Expecto Patronum, само напред, enjoy the ride! Мило ми е што повеќе луѓе на форум решија да ја гледаат серијата за прв пат.
Фала ;)

Само да те прашам нешто тука пошто профилот ти е забранет. Мислам дека ти еднаш на некоја тема спомна дека гледаш филмови на некој плејер поедноставен од BS, како се викаше?

и колку да не бидам скроз оф топик... :ROFLMAO:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
Фала ;)

Само да те прашам нешто тука пошто профилот ти е забранет. Мислам дека ти еднаш на некоја тема спомна дека гледаш филмови на некој плејер поедноставен од BS, како се викаше?

и колку да не бидам скроз оф топик... :ROFLMAO:
GOM player, изгуглај го, бесплатен е. Има вградени кодеци, не ти требаат дополнителни исталации. Ако ти се во еден фолдер епизодите ќе ти ги пушти како листа.

nou

Член од
19 мај 2012
Мислења
31
Поени од реакции
13
GOM player, изгуглај го, бесплатен е. Има вградени кодеци, не ти требаат дополнителни исталации. Ако ти се во еден фолдер епизодите ќе ти ги пушти како листа.
И да не заборавиме дека преводот(хех, смешно звучи зошто со англиски титл гледам филмови.... и серии) фино се подесува со "<" и ">".

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Вака кога читам дека некој ја гледа серијата ептен ме мава носталгија со примеси на љубомора. Летово дефинитивно си правам рекапитулација.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
Вака кога читам дека некој ја гледа серијата ептен ме мава носталгија со примеси на љубомора. Летово дефинитивно си правам рекапитулација.

Јас сум за римејк на 5 и 6 сезона и после да се продолжи до 10-та. :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Јас сум за римејк на 5 и 6 сезона и после да се продолжи до 10-та. :)
Па можеби не би било лошо еден мал ремонт, director's cut, од страна на продуцентите. Како што Оливер Стоун направи сто верзии од Alexander. Во тој случај комотно можат да ја исфрлат Across the Sea. Кога ќе ми текне со какво нетрпение ја очекував епизодата со „објаснувањето“ за Џекоб и Смоуки... за џабе.

Kajgana Shop

На врв Bottom