Турски / Индиски / Шпански и останати „Ш“ серии - тема само за хејтери!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ги заборавате Италијанските серии,убедливо најдобри беа таму актерките.Сериите цело време им изгледаа како во секој момент да ќе ескалираат во порнич/еротски филм
Па не ги хејтаме нив, не е за тука темата... :)

Имаше една Италијанска серија, нешто со болница/доктори беше ако памтам добро... не ја гледав ама од она што видов ми делуваше сосема пристојно, неспоредливо со овие...

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Проклетството започна со шпанско - венецуелско - бразилските серии,
Каде барем можеше да се видат убаво скокцани згодни жени и мажи:sneaky:
За да се префрлиме на турско - монголско - хрватски серии каде доминира моралот:свиркам: и каде што за богатиот алфа мажјак се тепаат 2-3 жени, ама на крај тој секогаш се одлучува за сиромашката и неписмена селанка. Синхронизацијата ни е врв:facepalm:
Што ни следува, пааааааааа во очекување сме на некоја кинеско - афричка продукција која ќе ги сруши сите рекорди на гледаност :свиркам:

‘‘Би убил за влакно од твојата коса‘‘:D
Всушност се почна со "Династија".Тоа беше првата хит сапуница во бивша Југа.

Ама бразилските бар беа со подобри глумци,студија и приказни.

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Ееех на времето кога беше убиен во Ирак....па лелеци наредните 5 епизоди, па баби и дедовци неможеш по град да видиш - сите дома Саваш го плачат (вторникот немаше гужви по автобуси)......ееех времиња беа тоа.
Поштено.Тамн се израдују завршиле исти тија времиња почнев другии.И увек е
НАЈГЛЕДАНА ТУРСКА СЕРИЈА!!ГИ СРУШИ СИТЕ РЕКОРДИ НА ГЛЕДАНОСТ.За сваку е такој :facepalm::facepalm::facepalm:

Член од
20 декември 2010
Мислења
114
Поени од реакции
85
Па не ги хејтаме нив, не е за тука темата... :)

Имаше една Италијанска серија, нешто со болница/доктори беше ако памтам добро... не ја гледав ама од она што видов ми делуваше сосема пристојно, неспоредливо со овие...
Веројатно мислиш на „Маѓепсани„ http://www.imdb.com/title/tt0204094/

Воглавном главниот љубовен пар се менуваше во секоја сезона, некои ликови беа во повеќе сезони, ништо посебно, обична сапуњара.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Поштено.Тамн се израдују завршиле исти тија времиња почнев другии.И увек е
НАЈГЛЕДАНА ТУРСКА СЕРИЈА!!ГИ СРУШИ СИТЕ РЕКОРДИ НА ГЛЕДАНОСТ.За сваку е такој :facepalm::facepalm::facepalm:
жити се потруди се да пишуваш поасално односно НЕКУМАНОВСКИ
голем напор е потребен за да те разбере/прочита човек

иначе јас само троа да ја похејтам имотот на дамата од која изгледав 10тина епизоди...
освен најинтересната, најсмешната и најпријатната појава наречена Рамазан, немаше нишо асално во серијава... лигавење, нереални случки, клишеа лимит... крајот исто така исклиширан ама за разлика од другите серии каде што е среќен овде барем се потрудиле да го направат тажен.

S

Sagan

Гостин
Органски не ги поднесувам...
Ама гледав две епизоди од Зет домазет и се навлеков :LOL:
Интересна комедија за меѓунационалните стереотипи и омраза и љубовта меѓу Грк и Турчинка.
Синхронизацијата е совршена :pos:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Не можам повеќе ова... По 4 пати на ден ја слушам Џемиле.... „Али немој, Али немој, ааааа... пушти ме, немој.....“. Нервно оболев... Па и тоа содржината удира на психа... Емотивно ќе ни го уништи народов...

D

Deleted member 53418

Гостин
hahahahaahahhhaahahaah :D emotivno :D ahahahahahahh na psiha mava epten :D sto ne gi ukinat u pm :D pa koa ke ima najava najgledanata serija mi se s..... :D a ustv nekoja promasena investicija bez pari im gi dale na nasive ;D

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Еве едно интересно клипче за индискиве серии што го направија овија од ТВПакет:
Ужасссссссс,ме ежат ова серииве од што се одвратни,некоја ја прекршила диетата ја фаќа старата и се дешаваат хорори на сцената ко да е крај на светот:facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Веројатно мислиш на „Маѓепсани„ http://www.imdb.com/title/tt0204094/

Воглавном главниот љубовен пар се менуваше во секоја сезона, некои ликови беа во повеќе сезони, ништо посебно, обична сапуњара.
Да де, токму тоа, сапуница. Ама битно актерите знаеја да глумат, сцените беа ок, имаше интриги, мистерии... Што мистерија во овие турскиве или па во индискиве поготови, си пиша убаво Макс Леџенд, пенкалото да им се изгуби се притресуваат.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Да де, токму тоа, сапуница. Ама битно актерите знаеја да глумат, сцените беа ок, имаше интриги, мистерии... Што мистерија во овие турскиве или па во индискиве поготови, си пиша убаво Макс Леџенд, пенкалото да им се изгуби се притресуваат.
Ама ти очигледно не си свесна колку сентиментално значење има тоа пенкало. Значи тоа е наследство од дедото кој се борел во којзнае која војна и тоа пенкало го држело среќен и го терало да продолжи да се бори за својата татковина и секогаш кога ќе го погледнел тоа пенкало се осеќал како дома. Не ја сфаќате вие поентата едноставно:).

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Органски не ги поднесувам...
Ама гледав две епизоди од Зет домазет и се навлеков :LOL:
Интересна комедија за меѓунационалните стереотипи и омраза и љубовта меѓу Грк и Турчинка.
Синхронизацијата е совршена :pos:
Најсмешно беше кога рече стариот : Ах ќерката си ја дадовме за грчки загар!

----------
Следно : Тато добив 3 ќерки
-Е браво синко,таман кога ќе пораснат ќе ги дадеш во странство една во Англија,една во Франција и третата нз каде :pos:

S

Sagan

Гостин
Најсмешно беше кога рече стариот : Ах ќерката си ја дадовме за грчки загар!

----------
Следно : Тато добив 3 ќерки
-Е браво синко,таман кога ќе пораснат ќе ги дадеш во странство една во Англија,една во Франција и третата нз каде :pos:
Во Москва :LOL:
Во целата серија моментот е гласот на Ѓокица Лукаревски. Мајстор (y)

Ај некој ако ги има со наша синхронизација нека ги закачи на youtube беее... Не ги гледав првите 6 епизоди :P

M

Moon Child

Гостин
жити се потруди се да пишуваш поасално односно НЕКУМАНОВСКИ
голем напор е потребен за да те разбере/прочита човек

иначе јас само троа да ја похејтам имотот на дамата од која изгледав 10тина епизоди...
освен најинтересната, најсмешната и најпријатната појава наречена Рамазан, немаше нишо асално во серијава... лигавење, нереални случки, клишеа лимит... крајот исто така исклиширан ама за разлика од другите серии каде што е среќен овде барем се потрудиле да го направат тажен.
Јас дамата си ја гледав до крај :love: Таму кон средината ја затупеа со тој Орхан кога ја ограби и ја принуди да западне во долгови.
Инаку си беше добра серијата, јас ја сакав повеќе заради модата од тоа време, како беа облечени, како беше уреден имотот внатре со тапети, црвената кола, големиот клуб, итн :love:
Од Џемиле на големо почна пролив да ме фаќа, досадни се веќе само се дерат, само нив несреќи ги снаоѓаат, плачки припотресувања, стварно психички да те поремети. Баба кога ја гледа го откачува до даска телевизорот и само ги слушам како се дерат.
Уште Султанот ќе си ја догледам, и готово веќе. Напнаа.
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 04:14 ---
па и уште си дозволуваат да плачат на срањава :facepalm:
Јас плачев кога умре Алириза, тажно ми беше :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom