Евро 2012 - група Ц (Шпанија и Италија во 1/4 финале)

Кои две репрезентации ќе продолжат во втора фаза?

• Вкупно гласачи
    230
Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Овој Дел Боске не е нормален со измениве.. Еден Мата кој имаше феноменална езона во челзи не доби ни 1 минута на терен, еден Љоренте кој го однесе Билбао во финале во лига европа.. Све ова сеа сакам од глава да му се удри!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
ајде Никица реши ја !!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Со ваква Барса игра треба да бидат среќни и во 1/4 финале ако влезат.. :facepalm:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Може некој има напишано, ама немам време да барам, ако хрватска - шпанија заврши 0:0, а италија победи 1:0, тогаш сите три репрезентации ќе имаат по 5 бода, Шпанија ќе има гол разлика 5:1, Хрватска ќе има гол разлика 4:2, а Италија би имала гол разлика 3:2, зошто во тој случај Италија и Шпанија да одат понатаму ?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Може некој има напишано, ама немам време да барам, ако хрватска - шпанија заврши 0:0, а италија победи 1:0, тогаш сите три репрезентации ќе имаат по 5 бода, Шпанија ќе има гол разлика 5:1, Хрватска ќе има гол разлика 4:2, а Италија би имала гол разлика 3:2, зошто во тој случај Италија и Шпанија да одат понатаму ?
се гледаат дуелите меѓу тие три репрезентации, скорот против Ирска се брише.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Иако сум за Шпанија морам да кажам дека ова што во моментов го играат шпаците е дефиниција за анти-фудбал.
Тоа што го играат Италијаните,Грците и тоа што го играше Челзи во последните 2-3 натпревари во ЛШ е далеку од анти-фудбал. Тоа е дефанзивна игра. Ова што сега го игра Шпанија е :гомце: сакаат да играат напаѓачки без напаѓач и без шутееви на гол. Тоа на се личи само на фудбал не личи.
Огромен фејспалм за играва. :facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
се гледаат дуелите меѓу тие три репрезентации, скорот против Ирска се брише.
Италија - Шпанија 1:1
Италија - Хрватска 1:1
Хрватска - Шпанија 0:0

Италија во тој случај има дадено гол против двете репрезентации, но и Хрватска и Шпанија би имале по едно реми без голови, пак не ми е јасно зошто Хрватска би испаднала.

R

Rigel Kent

Гостин
Иако сум за Шпанија морам да кажам дека ова што во моментов го играат шпаците е дефиниција за анти-фудбал.
Тоа што го играат Италијаните,Грците и тоа што го играше Челзи во последните 2-3 натпревари во ЛШ е далеку од анти-фудбал. Тоа е дефанзивна игра. Ова што сега го игра Шпанија е :гомце: сакаат да играат напаѓачки без напаѓач и без шутееви на гол. Тоа на се личи само на фудбал не личи.
Огромен фејспалм за играва. :facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm:
Потполно не ве разбирам,што сакате да игра Шпанија ???
Пинг понг со противнички играчи?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ах шо ќе ми е мерак да примат гол антифудбалериве во 92 минута!

(се шо реков на ова ЕП обратно испадна, фаворити ми беа Холанѓаните, па Русите...никој отсега)

Голов = ОФСАЈД

R

Rigel Kent

Гостин
Сега Хрватска дава гол и Италија си оди , така ми личи ова :eek:

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Без класичен напаѓач? Seriously? Повторно? Не се нормални!
Плус сега напаѓачи повеќе има Хрватска, офанзивна игра ќе имаат...
Ја не знам што прават овие :eek:
Сеа и ја верувам дека не се нормални :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom