Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Како беше изјавата пред Европското ? Подобар сум од Меси ќе ја освојам златната топка.
Денеска ремет си доби и тоа од кого :ROFLMAO:
192083hp2.jpg

А колку епизоди вие пропуштивте :D
Многу :D Ама сега од новиов филм нема шанса да пропуштимо нешто :D
Како беше изјавата пред Европското ? Подобар сум од Меси ќе ја освојам златната топка.
192083hp2.jpg

Абе еден ремет што доби, што да ти кажуем :D Ка речи Португалија испадна од Европско и тоа по негова вина.

192083hp2.jpg
Логикава на goal.com, тргни го данецов, стави го Игуаин, а на клупава Меси, како се дава гол на СП.
Немаат игра португалциве за Роналдо ко што Аргентина немаше за Меси, сега ќе видиме како ќе им оди, на пријателскиве растура.

Vie samite staivte tabela deka bez golovite na Messi i Ronaldo, Barca ke bila 5ta a Real pak 1. Sea golovite na koj od ovie bile nebitni. Barca znaci ke igrase EL, a sega im se pruza sansa za 4 trofej vo rok od 7 god:)

Vie samite staivte tabela deka bez golovite na Messi i Ronaldo, Barca ke bila 5ta a Real pak 1. Sea golovite na koj od ovie bile nebitni. Barca znaci ke igrase EL, a sega im se pruza sansa za 4 trofej vo rok od 7 god:)

Тоа беше дебата дека не зависиме од Роналдо ко вие што зависите од Месилона. Кај нас има и други играчи кои постигнуваат голови. 3 од 5 напаѓачи со највеќе голови оваа сезона се од Реал. Имаше Меси класико во кое можеше да постигне 29 гола и да ја однесе титулата на Кампот ама тој се одлучи да постигнува голови против Рајо и остали ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom