- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Филмот кој треба да го пропуштите вие каталонцивеДобар филм си направи...
Филмот кој треба да го пропуштите вие каталонцивеДобар филм си направи...
А колку епизоди вие пропуштивтеФилмот кој треба да го пропуштите вие каталонциве
Мислам дека околу 15 беа.А колку епизоди вие пропуштивте
Многу Ама сега од новиов филм нема шанса да пропуштимо нештоА колку епизоди вие пропуштивте
Абе еден ремет што доби, што да ти кажуем Ка речи Португалија испадна од Европско и тоа по негова вина.Како беше изјавата пред Европското ? Подобар сум од Меси ќе ја освојам златната топка.
Денеска ремет си доби и тоа од кого
Ремет во смисла на Бендтнер да го учиАбе еден ремет што доби, што да ти кажуем Ка речи Португалија испадна од Европско и тоа по негова вина.
Овој даде 60 гола сезонава само Меси има подобар учинок и што сега треба сите напаѓачи да им црта на табла како се даваат голови?
На небитни утакмици ...
Да се надополнам
Во ваш стил...глумам каталонец. Лани ситуацијата беше обратна... тоа небитни утакмици се ваши зборови.
Логикава на goal.com, тргни го данецов, стави го Игуаин, а на клупава Меси, како се дава гол на СП.Како беше изјавата пред Европското ? Подобар сум од Меси ќе ја освојам златната топка.
Денеска ремет си доби и тоа од кого
Тоа беше дебата дека не зависиме од Роналдо ко вие што зависите од Месилона. Кај нас има и други играчи кои постигнуваат голови. 3 од 5 напаѓачи со највеќе голови оваа сезона се од Реал. Имаше Меси класико во кое можеше да постигне 29 гола и да ја однесе титулата на Кампот ама тој се одлучи да постигнува голови против Рајо и осталиVie samite staivte tabela deka bez golovite na Messi i Ronaldo, Barca ke bila 5ta a Real pak 1. Sea golovite na koj od ovie bile nebitni. Barca znaci ke igrase EL, a sega im se pruza sansa za 4 trofej vo rok od 7 god