- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Филмот кој треба да го пропуштите вие каталонцивеДобар филм си направи...![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Филмот кој треба да го пропуштите вие каталонцивеДобар филм си направи...![]()
А колку епизоди вие пропуштивтеФилмот кој треба да го пропуштите вие каталонциве![]()
Мислам дека околу 15 беа.А колку епизоди вие пропуштивте![]()
МногуА колку епизоди вие пропуштивте![]()
Абе еден ремет што доби, што да ти кажуемКако беше изјавата пред Европското ? Подобар сум од Меси ќе ја освојам златната топка.
Денеска ремет си доби и тоа од кого
![]()
Ремет во смисла на Бендтнер да го учиАбе еден ремет што доби, што да ти кажуемКа речи Португалија испадна од Европско и тоа по негова вина.
Овој даде 60 гола сезонава само Меси има подобар учинок и што сега треба сите напаѓачи да им црта на табла како се даваат голови?
На небитни утакмици ...
Да се надополнам![]()
Во ваш стил...глумам каталонец. Лани ситуацијата беше обратна... тоа небитни утакмици се ваши зборови.
Логикава на goal.com, тргни го данецов, стави го Игуаин, а на клупава Меси, како се дава гол на СП.Како беше изјавата пред Европското ? Подобар сум од Меси ќе ја освојам златната топка.
Денеска ремет си доби и тоа од кого
![]()
Тоа беше дебата дека не зависиме од Роналдо ко вие што зависите од Месилона. Кај нас има и други играчи кои постигнуваат голови. 3 од 5 напаѓачи со највеќе голови оваа сезона се од Реал. Имаше Меси класико во кое можеше да постигне 29 гола и да ја однесе титулата на Кампот ама тој се одлучи да постигнува голови против Рајо и осталиVie samite staivte tabela deka bez golovite na Messi i Ronaldo, Barca ke bila 5ta a Real pak 1. Sea golovite na koj od ovie bile nebitni. Barca znaci ke igrase EL, a sega im se pruza sansa za 4 trofej vo rok od 7 god![]()