Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Како беше изјавата пред Европското ? Подобар сум од Меси ќе ја освојам златната топка.
Денеска ремет си доби и тоа од кого :ROFLMAO:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А колку епизоди вие пропуштивте :D
Многу :D Ама сега од новиов филм нема шанса да пропуштимо нешто :D
Како беше изјавата пред Европското ? Подобар сум од Меси ќе ја освојам златната топка.
Абе еден ремет што доби, што да ти кажуем :D Ка речи Португалија испадна од Европско и тоа по негова вина.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Овој даде 60 гола сезонава само Меси има подобар учинок и што сега треба сите напаѓачи да им црта на табла како се даваат голови?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.241
Поени од реакции
46.585
Логикава на goal.com, тргни го данецов, стави го Игуаин, а на клупава Меси, како се дава гол на СП.
Немаат игра португалциве за Роналдо ко што Аргентина немаше за Меси, сега ќе видиме како ќе им оди, на пријателскиве растура.

B

Beck's

Гостин
Vie samite staivte tabela deka bez golovite na Messi i Ronaldo, Barca ke bila 5ta a Real pak 1. Sea golovite na koj od ovie bile nebitni. Barca znaci ke igrase EL, a sega im se pruza sansa za 4 trofej vo rok od 7 god:)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Vie samite staivte tabela deka bez golovite na Messi i Ronaldo, Barca ke bila 5ta a Real pak 1. Sea golovite na koj od ovie bile nebitni. Barca znaci ke igrase EL, a sega im se pruza sansa za 4 trofej vo rok od 7 god:)
Тоа беше дебата дека не зависиме од Роналдо ко вие што зависите од Месилона. Кај нас има и други играчи кои постигнуваат голови. 3 од 5 напаѓачи со највеќе голови оваа сезона се од Реал. Имаше Меси класико во кое можеше да постигне 29 гола и да ја однесе титулата на Кампот ама тој се одлучи да постигнува голови против Рајо и остали ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom