Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Значи за 7 години ова навивање на ирциве нема да се рачуна?
Нема врска, не ми беше тоа поентата, за сега правев муабет ама ок, ваше мислење.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи за 7 години ова навивање на ирциве нема да се рачуна?
Коа ве читам во врска со навивање,а пола немате врска од тоа...![]()
Мислиш на навивање или на хулиганство?
И да не има факултет за навивање па пола од тука немале врска?
Едноставно е, гледаш натпревар, слушаш реакција од трибини, ако таа реакција кај тебе потикнува позитивни емоции, ако допре до тебе, тогаш тоа е добро навивање. Нема тука што да се ’има врска’, зборуваме за емоции, а не за математички операции.
Абе какво местење сега сигурно во иста формација офанзивно ќе играат Шпанците против Хрватска и нема да ме чуди да им пикнат 2 или 3 гола со тоа што немаат никаков профит да играат 2-2 не ги засега кој ќе продолжи понатаму што пак во најлоша ситуација според мене ја става Хрватска и покрај тоа што има 4 бода. Зошто, ради тоа што играат најтешка утакмица а Италија објективно најлесна и пак сама одлучува за понатаму.
Ај свестете се ова е фудбал, Европско не е ова скандинавија и евровизијаИ е гајле на Шпанија дали ќе испадне Италија или ќе биде фер и ќе и даде на Хрватска простор за Х . Билиќ и момците треба да покажат дали сакаат да поминат група или не исто така Трапатони треба да покаже колку ги знае неговите Италијани и дали ќе успее да ги прочита и надмудри.
Е тоа зборам од прееска...
Миланска школа е секогаш миланска школа, џабе мењање клуб, тоа си е тоа, си останува до крај на животот тоа...![]()
не не, моментот кога интер го позајмуваа по други екипи, па го продадоа во милан. тоа е ПОмомент, од твојотМоментот кога Пирло на 33 години игра подобро него ли во најдобрите години во милан...
Погрешна информација имаат Хрватите. Буфон не е под истрага туку само му било кажано да внимава што изјавува во иднина. Ова се однесува на изјавата "Подобро двајца повредени отколку еден мртов".И јас не верувам дека ке има местење, него интересен момент е, плус Буфон почна да провоцира, да крева малку тензија.
Хрватите изнервирани на ова изјава му се завртија на ХРТ и почнаа со иронични коментари, демек прав човек се нашол да збори за местење, човек кој уште е под истрага.![]()
Со шо си толку сигурен бе ?Definitivno nikoj ne im parira na Spancive,ma kakva Germanija...mozeme samo zainaet da zborime ali uzalud e sve.