Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.047
- Поени од реакции
- 45.760
Епа веќе помина, зашто и сега да не помине, тоа ми е муабетот, тогаш играа и две соседни земји каде фановите имаа испишани банери со резултатот 2-2, кој на крај и испадна, па чим тоа помина, ова неда ќе помине ...Нормално дека е тешко да се докаже ама резултат во Серија Б (на кој му е гајле како и зошто завршило, frankly my dear i don't give a damn, што би рекол Клерк Гејбл во Однесено со виорот) кој заврши 2-2 при што на двете екипи им одговараше, крена толкава прашина а сега на ЕП пред очите на цела фудбалска јавност да се случи нешто вакво и да помине без последици некако не ми оди.
И на последнава олимпијада мислам жабарите дека беа, наредија еден меч нерешено да заврши, пред очите на Блатер, памтам коментаторот тогаш викаше кузнае колку бедно Блатер се осеќа во моментов, публиката свиреше и слично али џабе, ако се решат на такво нешто Хрватска и Шпанија, ондак пиши пропало за жабариве ... пак.
Инаку и мене лично тоа би ми сметало, не дека нешто ради италијаниве ми е, не сум за нив, никад не сум ни бил, али неправда е како и да ја вртиме, а тоа под дифолт мрзам.