Евро 2012 - група Ц (Шпанија и Италија во 1/4 финале)

Кои две репрезентации ќе продолжат во втора фаза?

• Вкупно гласачи
    230

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
мислев дека Шпанија ќе тренира давање голови вечерва,за што некако не се заинтересирани.........ај да видам дали можат со се топка да влезат второто.........
Убаво кажа коментаторот дека играат Барса стил на игра. Ај да ги видам вака против Германија во нокаут фаза нека играат..

А

Анноун

Гостин
Да имаше Гивен коса , ЕлНињо ќе го пострижеше при голот ! Тоа е вистионскиот ЕлНињо , ама нема да е лошо да даде уште некој гол во второ :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Убаво кажа коментаторот дека играат Барса стил на игра. Ај да ги видам вака против Германија во нокаут фаза нека играат..
Па на светското и играа така. Им ја сокрија топката и потполно ја уништија играта која ја имаше Германија на тоа првенство.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Германија дечко со цело поштовање ама баш против Шпанија се губи, и финалето 2008 и полуфиналето 2010 Германците не направија ниедна шанса за гол, па сега види. И како да дадат гол кога овие назад се начукале, вакви репрезентации треба да ги отстранат од ЕП.

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Pa pred 2 godini be druze,uste e sveza taa utakmica...Germancite u svoja polovina bea nabutani vo pogolemiot del od natprevarot.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Pa pred 2 godini be druze,uste e sveza taa utakmica...Germancite u svoja polovina bea nabutani vo pogolemiot del od natprevarot.
Тогаш Виља и Фабрегас не играа во Барса ако не се лажам :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.760
Нема да е бод доволен. Италија ќе ја тепа Ирска со 3 разлика. А и онака нема шанси Шпанците да одат на случајност, ако тепаат вечер, а ќе тепаат, пак ќе им биде потребна победа во 3тата утакмица за да си осигураат прво место во група, така да.. :)
2-2 aко завршат Хрватска и Шпанија и 10-0 да ја тепаат овие Ирска, џабе ќе им е, во таква ситуација Шпанија ќе е прва, Хрватска втора, а ова со реденка за 2-2 им е многу познато на италијаните, еднаш така ги поебаа.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.194
Поени од реакции
8.278
anglicanive im pokazaa na spancive kako se igra fudbal a :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
2-2 aко завршат Хрватска и Шпанија и 10-0 да ја тепаат овие Ирска, џабе ќе им е, во таква ситуација Шпанија ќе е прва, Хрватска втора, а ова со реденка за 2-2 им е многу познато на италијаните, еднаш така ги поебаа.
Пишав во еден пост дека таква бламажа УЕФА нема да смее по вторпат да ја премолчи. Ако тоа се случи тогаш судовите во Италија нека се повлечат од случаевите врзани за скандалот од сезонава, КОМОТНО!!!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.760
Шпанија одамна си го имплементираа тој систем на игра, со кого и да играат, вака ќе играат, тики така или као и да се викаше тоа, затоа Дел Боске инсистира што повеќе играчи на Барса да има во репрезентација, затоа и Педро го зема на сметка на играчи кои играа почесто оваа сезона. Штета што Виља се повреди, ама и Торес е идеален за ваков систем на игра, добро му легна денес голчево, за самодоверба.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Чекај ќе видиш кога ќе дојдат вистинските англичани:D
Кога ќе дојдат? Пола тим им се повреди а другата половина се играчи што завршија 8мо место во ЕПЛ :D

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.760
Пишав во еден пост дека таква бламажа УЕФА нема да смее по вторпат да ја премолчи. Ако тоа се случи тогаш судовите во Италија нека се повлечат од случаевите врзани за скандалот од сезонава, КОМОТНО!!!
Нема шанса да се докаже тоа, како и да ја вртиш, Се беше во рацете на жабарите, сами си се поебаа и тогаш а и сеа, во случај да испаднат.
Мада ја не верувам дека тоа ќе се деси, али оставам мал простор за редење, им одговара на шпанците и онака жабариве да испаднат, тешко е да играш против нивното катанаџо па добро би било за нив да знаат дека во наредните фази нема да се сретнат.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Нема шанса да се докаже тоа, како и да ја вртиш, Се беше во рацете на жабарите, сами си се поебаа и тогаш а и сеа, во случај да испаднат.
Мада ја не верувам дека тоа ќе се деси, али оставам мал простор за редење, им одговара на шпанците и онака жабариве да испаднат, тешко е да играш против нивното катанаџо па добро би било за нив да знаат дека во наредните фази нема да се сретнат.
Нормално дека е тешко да се докаже ама резултат во Серија Б (на кој му е гајле како и зошто завршило, frankly my dear i don't give a damn, што би рекол Клерк Гејбл во Однесено со виорот) кој заврши 2-2 при што на двете екипи им одговараше, крена толкава прашина а сега на ЕП пред очите на цела фудбалска јавност да се случи нешто вакво и да помине без последици некако не ми оди.

Kajgana Shop

На врв Bottom