Евро 2012 - група Ц (Шпанија и Италија во 1/4 финале)

Кои две репрезентации ќе продолжат во втора фаза?

• Вкупно гласачи
    230

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.760
Нормално дека е тешко да се докаже ама резултат во Серија Б (на кој му е гајле како и зошто завршило, frankly my dear i don't give a damn, што би рекол Клерк Гејбл во Однесено со виорот) кој заврши 2-2 при што на двете екипи им одговараше, крена толкава прашина а сега на ЕП пред очите на цела фудбалска јавност да се случи нешто вакво и да помине без последици некако не ми оди.
Епа веќе помина, зашто и сега да не помине, тоа ми е муабетот, тогаш играа и две соседни земји каде фановите имаа испишани банери со резултатот 2-2, кој на крај и испадна, па чим тоа помина, ова неда ќе помине ...
И на последнава олимпијада мислам жабарите дека беа, наредија еден меч нерешено да заврши, пред очите на Блатер, памтам коментаторот тогаш викаше кузнае колку бедно Блатер се осеќа во моментов, публиката свиреше и слично али џабе, ако се решат на такво нешто Хрватска и Шпанија, ондак пиши пропало за жабариве ... пак.
Инаку и мене лично тоа би ми сметало, не дека нешто ради италијаниве ми е, не сум за нив, никад не сум ни бил, али неправда е како и да ја вртиме, а тоа под дифолт мрзам.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ете га :D :D :D :D . Eл Нињоооооо :D !

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Дај бе нека свири крај судијава без душа остана О`Шеј :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Не го вади од игра хет-трик ќе дадеше бе...

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.816
Поени од реакции
5.608
Fernando Torres даде два гола.. I Don't Want to Live on This Planet Anymore...

I

IBIZA SOUND

Гостин
ajde sega neka stisnat zabi hrvatite i italjancite neka ja brkaat gumata :)

B

Beck's

Гостин
Ako mecot zavrsi 3-1 za Spanija, a poslednoto kolo Spanija-Hrvatska nereseno, koj ide dalje?

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Тоа е таа Шпанија со шпиц. Да не го дрвам сега како Панчев :pos: Се врати Торес :cuc:
Дел Боске ја зафркна,истото ќе им се случеше и на таљаните.....пак нека игра без шпиц и тоа во елиминацијата

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Дел Боске ја зафркна,истото ќе им се случеше и на таљаните.....пак нека игра без шпиц и тоа во елиминацијата
Ептен се зезна со Италија ќе ги избушеа тоа манекените. Ама нема врска и така Трапатони ќе ги избуши ги знае како поп библија.

Kajgana Shop

На врв Bottom