Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
http://www.london24.com/sport/arsenal/arsenal_hero_retires_from_football_see_his_most_famous_gunners_moment_1_1407482?
Уште една легенда од the Invincibles се повлече од фудбалот.....Фала ти за се и се најдобро.....

Иначе штета вчера не играше Кош за Франција, па и типчево http://www1.skysports.com/football/news/11095/7807743/? не го видовме....
Се изненадив Чемба прв тим за Англија, браво за Рој што има доверба во него, али Волкот сигурно пука од мука.....Ако ништо друго на пинг понг го плеска :pos:http://www.offthepost.info/blog/2012/06/rivalry-between-englands-theo-walcott-and-alex-oxlade-chamberlain-continues-over-table-tennis/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+offthepost/TLAa+(Off+The+Post)

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Не ми се верува дека цел свет го бара Ван Перси... Yes да е јак, ама како сите да заборавија дека 88% од неговата кариера ја помина во болница и прашање на време е кога пак ќе се врати таму. Тоа ме наведува да мислам дека сето ова се само новинарски спинови и срања. Баш сакам некој да плесне 30 мил. па да го лекува 2 сезони и после да го избрка од клубот. Не читам повеќе ништо за него, ниту пак ми се верува дека Жиро ќе дојде во Арсенал, напротив како и досега, same old Arsenal, нашиот трансфер пазарлак за следната сезона е завршен, до крај може да ослободиме уште некој играч пошто никоја будала нема да плаќа по неколку милиони фунти за трансфери на телиња како Џуру, Алмуња и Бендтнер и плус да им дава плата од по 50 - 60 илјади фунти. Тоа само кај нас го има.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.london24.com/sport/arsenal/arsenal_hero_retires_from_football_see_his_most_famous_gunners_moment_1_1407482?
Уште една легенда од the Invincibles се повлече од фудбалот.....Фала ти за се и се најдобро.....
Го сакам :X3:
Каков француз еј! Па со вакви играчи на клупа се освојува титули... не со Ремзи да бидеме искрени сеа одма тука !

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Е Арша бе, за Русија знаеш да играш добро шупелко една.....Искрено сакам да си потпише таму кај што беше позајмен, не сакам Венгер да се предомисли од ова што го прикажува русево....Имаме играчи барем сега на таа позиција.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Е Арша бе, за Русија знаеш да играш добро шупелко една.....Искрено сакам да си потпише таму кај што беше позајмен, не сакам Венгер да се предомисли од ова што го прикажува русево....Имаме играчи барем сега на таа позиција.
Повеке пати имам кажано дека Аршавин има капацитет само за 1 полувреме. Тоа го докажа и вечерва.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Повеке пати имам кажано дека Аршавин има капацитет само за 1 полувреме. Тоа го докажа и вечерва.
Да , второто беше ко класика Арша што го знаеме.....
Иначе искрено многу ми е криво што ќе се одлучува меѓу репрезентациите на Росицки и ВОјче:( . КОј и да оди понатака сосема заслужено....Полска изигра ѕверски против Русија, за Чешка не знам како било дека за жал не можев да ја гледам....

П.С.Е ова не требаше да го видам.....:(http://articles.orlandosentinel.com/2012-06-12/sports/sns-rt-uk-soccer-euro-greece-czechbre85b1d6-20120612_1_czech-captain-rosicky-reporting-by-michael-kahn-michal-bilek

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Мене пак, ич не ми менва. Сакам репрезентациите кај шо играт нашите да одпаднат уште сега, за да бидат поодморени и посвежи за нас. Да ми простите, ама К.Р ме боли за Полска, Чешка... За Франција си навивам, како низ годините, ама сега нема ниту еден Французин во прва постава, кој игра во Арсенал, така да...

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Johan Djourou @JohanDjourou
I just wanted to deny all what have been said in the press about my transfer. It isn't true at all. 1/2

I have been at Arsenal since 10 years now and I m always commited to this club. 2/2
Е вакви играчи се бараат во тимот, резерва е има понуда ди си оде и да стане првотимец во добра екипа како Наполи, но го сака Арсенал и останува во тимот!!!

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
РвП си оди - факт, Журо иде кај нас, па оттука ќе се о
бидеме да направиме нешто повеќе сезонава со двајца играчи кои не ги познаваат во ЕПЛ , капацитетот на нашиот тим и клу
бската политика се сосема различни од она што го
бара капитенот.

Па Џуру веќе е и време заедно со Алмунија и некои ( оти ако ги на
бројам ќе си навлечам гнев ) па и 8 милиони за играч ко Јоан се таман искрено.
Низ времето секогаш навива за петлите, сега менувам Германија !
Форза Арсенал !!!

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Johan Djourou @JohanDjourou
I just wanted to deny all what have been said in the press about my transfer. It isn't true at all. 1/2

I have been at Arsenal since 10 years now and I m always commited to this club. 2/2
Е вакви играчи се бараат во тимот, резерва е има понуда ди си оде и да стане првотимец во добра екипа како Наполи, но го сака Арсенал и останува во тимот!!!
Па видете... подобра резерва нема да најдеме... барем додека не освоиме Лига Шампиони ;)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://football-talk.co.uk/64210/paperwork-being-drawn-up-as-12m-giroud-deal-nears-completion/?

Иако сме блиску до потпис на типов, не верувам дека РвП ќе си оди...:) Али ќе видиме, може и грешам....
Наеднаш.. Арсенал станува се што беше порано
Венгер се опаметува... игра со 2 шпиц играчи ...како што беше порано
Освојуваме нешто... како што освојувавме порано !
Или само сон е ова а? хаха

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Панчев мисли дека Ван Перси ќе останел кај нас. Е сега сум мирен и безгрижен ;)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Панчев мисли дека Ван Перси ќе останел кај нас. Е сега сум мирен и безгрижен ;)
:pos: Да видиме и Ацета Стојков ако каже исто така... мислам дека ни Фазли веќе не би можел да го промени мислењето на РвП и сите оние кои го бараат!

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
:pos: Да видиме и Ацета Стојков ако каже исто така... мислам дека ни Фазли веќе не би можел да го промени мислењето на РвП и сите оние кои го бараат!
А Подолски не коштал 18 милиони и тоа фунти. Бреее

Kajgana Shop

На врв Bottom