Бараж за СП 2013 - Шпанија (мажи)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.943
Поени од реакции
16.262
Нема шанса да нема за сите блокови, само за да има позади гол. Ете над мене членот/членката пиша дека имало. Можеле барем картите да бидат 100 и 200 денари, не за џабе има 100 блока, барем да се знај некој ред.
А за терминот оти е толку рано, па оти МТВ ќе го пренесува мечот, а покасно неможат бидејќи има на програмата Европско првенство во фудбал.

Член од
26 јули 2008
Мислења
214
Поени од реакции
19
Јас бев во Тобакото кај АМСМ што е и имаше од сите блокови, така да може таму да отидете да купите
А дали имаше и за М помошните трибини? Во други тобака имаше само за горните трибини... И времето е тоа, бидејќи овие од ехф не сакале да презакажат за покасно.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
А дали имаше и за М помошните трибини? Во други тобака имаше само за горните трибини... И времето е тоа, бидејќи овие од ехф не сакале да презакажат за покасно.
За М не сум начекала никогаш на продажба, ама имаше од B3 кои први мислам ги купуваат, и од сите други.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Јас по сите тобака не сум бил. Таму кај што бев да купам немаше освен позади гол. Инаку цената е сосема ОК за национална репрезентација, секогаш кога излегуваат карти во продажба се врти муабетот дека се скапи. Па игра национална селекција во пристојна сала со одлични услови, место да се даваат парите за цигари или за пијачки може да се купи карта за Македонија.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Јас по сите тобака не сум бил. Таму кај што бев да купам немаше освен позади гол. Инаку цената е сосема ОК за национална репрезентација, секогаш кога излегуваат карти во продажба се врти муабетот дека се скапи. Па игра национална селекција во пристојна сала со одлични услови, место да се даваат парите за цигари или за пијачки може да се купи карта за Македонија.
Ако ги продаваат на ист принцип како за Металург тогаш сеедно би било во кое Тобако си бил. Требало тие што се зад гол да ги направат по 100 денари.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
има и од други бар кај мене ме викна на компјутерот видовме кој се слободни и си одбираш кој сакаш..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Знае некој зошто Словачка-Белорусија е одложена?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.995
Поени од реакции
74.145
Абе Ласло Наѓ се вратил да игра во Унгарија :eek:
Дал 6 гола во трифумот над Норвешка од 6 гола разлика...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Абе Ласло Наѓ се вратил да игра во Унгарија :eek:
Дал 6 гола во трифумот над Норвешка од 6 гола разлика...
Сигурно ќе се врател и побрзо, ама кога дознал дека треба да игра против Борко се премислил :D

Член од
13 септември 2008
Мислења
556
Поени од реакции
307
Нити смени нешто во играчкиот кадар, нити ќе има промени во играта т.е. нити ќе го воигра тимот за нови напади, оти ако ги играме истите видовме и квалификациите оти сите екипи не прочитаа, мислам оти не е толку бистар па да измисли некој нов напад....И да мислам оти Кире треба да игра и во одбрана сега за да го намалиме бројот на измени во напад и одбрана секако Митков кој е негова замена во одбраната е дупка

а бе лафите а не знаите ногу работи......ние имаме официјален список од 28 ракометари пријавени во ехф.....и тој се надополнува или се променува на почетокот на другите квалификациии кои нови сили ги бамкате цело време кога толку иаме ние 35-40 просефионални ракометари.......преку леб погачќа бараме

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
а бе лафите а не знаите ногу работи......ние имаме официјален список од 28 ракометари пријавени во ехф.....и тој се надополнува или се променува на почетокот на другите квалификациии кои нови сили ги бамкате цело време кога толку иаме ние 35-40 просефионални ракометари.......преку леб погачќа бараме
Кога ќе размислиме за играчкиот кадар освен Митков кој е најслабата карика и за кој треба да се најдиме замена, тоа се најдобрите Македонски играчи.....велите Лазаров Ф. е со врски во репрезентацијата....ами ајде кој да биди негова замена во екипата? Стојановиќ? Па знаеме сите оти има 33 години и е повреден...З. Мојсоски, него кој да го смени Георгиевски? Има детево потенцијал ама засега има уште време да учи а и посекако ретко играат резервните десни крила кај нас со оглед на тоа што Темелков е скоро незаменлив....А играчите како Ојлески, Марковски ќе треба да почекаат играчите како Алушевски односно Димовски да се опростат од националниот дрес....
Околу тактиката на Шундо, морам малку да го пофалам за разлика од Србија, Шведска видовме некои други варијанти во фаза на нападот како на пример кога бевме со играч повеќе игравме со двајца пикери, кога играа фластер на Кире, го смени Темелков со Ф. Лазаров, се обидуваме кога имаме можност за полуконтра одма тргнуваме а не играме како во Србија исклучиво позиционен напад.....

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Во Шведска не можеле да им ја погодат/најдат химната на Црногорците, па тие ја пееле без музика... И се изненадив од тоа кој им бил тренер, не само поради тоа што им е тренер, туку не знаев дека е црногорец.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.995
Поени од реакции
74.145
Во Шведска не можеле да им ја погодат/најдат химната на Црногорците, па тие ја пееле без музика... И се изненадив од тоа кој им бил тренер, не само поради тоа што им е тренер, туку не знаев дека е црногорец.

Плус види кои легенди се во составот, Симовиќ каменон и Вујо Јуниор :D
Вујовиќ дури успеалда даде и еден гол :icon_lol:
Уште двајца екс играчи на Вардар во составот Грбовиќ и Пејовиќ.

Хмм зашто Марковиќ не го играат во репрезентација? Ни Прибак го нема :confused:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Плус види кои легенди се во составот, Симовиќ каменон и Вујо Јуниор :D
Вујовиќ дури успеалда даде и еден гол :icon_lol:
Уште двајца екс играчи на Вардар во составот Грбовиќ и Пејовиќ.

Хмм зашто Марковиќ не го играат во репрезентација? Ни Прибак го нема :confused:
Чекај де, треба прво да играат за Вардар за да ги повикаат во репрезентација :D
Инаку Марковиќ му откажал на Зоран Кастратовиќ поради здравствени проблеми.
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:jPctpYVlMDIJ:www.handball-planet.com/2012/05/montenegro-waiting-for-sweden-without-zarko-markovic/+zarko+markovic+zoran+kastratovic&cd=1&hl=en&ct=clnk

Kajgana Shop

На врв Bottom