Бараж за СП 2013 - Шпанија (мажи)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Вака на долг рок може да се види што тренер имаме. Човекот работи од циклус за циклус со пауза по неколку месеци. Како прво тој нема ниту седнато да направи анализа и да поднесе извештај што е морална одговорност за играта во Гетеборг. Претпоставувам дека Михајло за него ја има напишано колку да се заведе дека ја има. Човекот е изгубен тотално глуп нека ме извини на зборот, што излегува во јавност повторно пред клучен бараж со изјава дека "против Австрија сме биле со проверени сили". Па добро бе ајван ни еден дали си свесен дека без припремни утакмици и комбинирање внесување на промени во играта но и во играчкиот ростер не се мож со три тренинга во Кале да се квалификуваш на СП со проверени сили. Додека ние длабоко спиеме ќе се разбудиме на 18 Јуни со евентуална елиминација па тогаш повторно ќе ни се врати стариот филм.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Нити смени нешто во играчкиот кадар, нити ќе има промени во играта т.е. нити ќе го воигра тимот за нови напади, оти ако ги играме истите видовме и квалификациите оти сите екипи не прочитаа, мислам оти не е толку бистар па да измисли некој нов напад....И да мислам оти Кире треба да игра и во одбрана сега за да го намалиме бројот на измени во напад и одбрана секако Митков кој е негова замена во одбраната е дупка

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.027
Без победа од 5-6 разлика во Скопје, лошо ни се пишува :facepalm:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
За 5 дена играме многу важен натпревар а Македонскава јавност ништо не објавува, нити дали играчите се собрани, интервјуа нема на репрезентативците, картите уште не се пуштени во продажба (освен ако не сум утнал јас), како да се работи за најобична пријателска утакмица а не за бараж натпревар. Господ нека ни е напомош всабота ама некако со ваква организација тешко.....

Член од
14 март 2010
Мислења
16.943
Поени од реакции
16.262
the_kop Собрани се репрезентативците, тренираат во Кале, денеска мислам дека им се приклучи и Кире Лазаров. Тоа што некои од медиумите не објавуваат е сосем трета работа.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
the_kop Собрани се репрезентативците, тренираат во Кале, денеска мислам дека им се приклучи и Кире Лазаров. Тоа што некои од медиумите не објавуваат е сосем трета работа.
Знам јас оти се собрани ама јавноста ништо не кажува ама се мислам оти од утре ќе направат по 1 прилог....

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.282
Поени од реакции
8.450
За 5 дена играме многу важен натпревар а Македонскава јавност ништо не објавува, нити дали играчите се собрани, интервјуа нема на репрезентативците, картите уште не се пуштени во продажба (освен ако не сум утнал јас), како да се работи за најобична пријателска утакмица а не за бараж натпревар. Господ нека ни е напомош всабота ама некако со ваква организација тешко.....
Башка и владава ја нема со прошеткиве на фалангата :pos:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Може сега новинариве намерно ги оставаат, да не се жалат после им бил наметнат притисок голем од јавноста бла бла...
Ваљда ќе им текне да кажат картите кога ќе ги пуштаат у продажба, и нема астрономски цени да тураат -.-

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Може сега новинариве намерно ги оставаат, да не се жалат после им бил наметнат притисок голем од јавноста бла бла...
Ваљда ќе им текне да кажат картите кога ќе ги пуштаат у продажба, и нема астрономски цени да тураат -.-
Мене не ми е јасно зошто уште не ги пуштаат картите кога 4 дена сме пред почетокот на натпреварот....

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Момци дај постирајте нешто ако имате најдено за утакмицава внедела колку да потсетиме оти Всабота имаме утакмица.....оти по телевизииве наши нема ништо

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Момци дај постирајте нешто ако имате најдено за утакмицава внедела колку да потсетиме оти Всабота имаме утакмица.....оти по телевизииве наши нема ништо
Види вака подобро и да нема па ако треба и пред празни трибини нека играат или нека има 2000-3000. Барем така нема да имаат некој притисок посебно не медиумски што може да биде само плус повеќе на се пласираме со оглед да моментално е каша попара организацијата и водењето во федерација се работи од денес за утре без никаква програма. Промени нема ако влеземе ќе биде бонус.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Види вака подобро и да нема па ако треба и пред празни трибини нека играат или нека има 2000-3000. Барем така нема да имаат некој притисок посебно не медиумски што може да биде само плус повеќе на се пласираме со оглед да моментално е каша попара организацијата и водењето во федерација се работи од денес за утре без никаква програма. Промени нема ако влеземе ќе биде бонус.
Можи ќе бидам малку досаден околу картите ама срамота е ова што го прават. Ајде тие што се од Скопје и Сабота да ги пуштат во продажба ќе купат и ќе одат на натпревар, а ние што не сме од Скопје? Еве на пример ако му текни во Петок да ги пуштат картите јас од кај ќе знам дали ќе има карта (автобуска) за да можам да дојдам до Скопје? Срамота....
И да ако сакаме успеси мораме да го издржуваме притисокот а не да бегаме од него....
П.С. Мора некој проблем да имаат со картите или нешто друго е во прашање, не можи 3 дена пред почетокот на натпреварот уште да не се пуштени во продажба

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Карти имате во тобако по 200 денари се сите и во главно блоковите се позади гол другите ги нема во продажба.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Карти имате во тобако по 200 денари се сите и во главно блоковите се позади гол другите ги нема во продажба.
оти нема за други блокови шо е работава за позади гол не гледам нема шанса поарно на тв..

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Јас бев во Тобакото кај АМСМ што е и имаше од сите блокови, така да може таму да отидете да купите

Kajgana Shop

На врв Bottom