Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Malku ke odam off topic, ali sakam da go spodelam videovo so vas.

http://youtu.be/I7OVhJeoMFA

I will miss him forever!
ќе се врати тој кај нас на двегодишна позајмица е хехеххе стварно занего сеуште ми е криво оти го продадовме али сепак се тешам со тоа што кажуваат дека летово и на другиве "звезди" ќе им ги даделе куфрчињата

--- надополнето ---

--- надополнето ---

super super .. me intersira so napravivme so ovie ??
два : два

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Дај бе не заебавајте Лукас играч на сезоната??? Не ми е јасно со кој квалитет ве убеди дека баш тој беше играч на сезоната?? Можеби имаше неколку светли моменти, ама повеќето му беа темни! И да доколку со Лукас играме и друга сезона не знам дали ќе се надевам за титула, поарно Спиринг би го играл, повеќе ми праи ќејф детето или уште подобро Адам ако дојде...а за играч на сезоната треба да се бира меѓу Кајт и Меирелеш, Лукас не доаѓа во комбинација тука..мојот глас ојде за Кајт пошто тој беше најконстантет, се бореше, даваше голови, асисистираше ...

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
^ Уште со вакви мислења?

До кога бре дечки, до кога?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дај бе не заебавајте Лукас играч на сезоната??? Не ми е јасно со кој квалитет ве убеди дека баш тој беше играч на сезоната?? Можеби имаше неколку светли моменти, ама повеќето му беа темни! И да доколку со Лукас играме и друга сезона не знам дали ќе се надевам за титула, поарно Спиринг би го играл, повеќе ми праи ќејф детето или уште подобро Адам ако дојде...а за играч на сезоната треба да се бира меѓу Кајт и Меирелеш, Лукас не доаѓа во комбинација тука..мојот глас ојде за Кајт пошто тој беше најконстантет, се бореше, даваше голови, асисистираше ...
вакво мислење кога ќе прочитам, ми се повраќа.....ама онака добар нагон добивам.....!!!!твое си е за кого ќе го дадеш гласот....јас го дадов за Лукас, ти за кајт...некој за Џерард....Реина, Меирелеш...!!!!! Не е битно.....!!! Работата е во тоа што го оценуваш квлатитетот на играчот според голови и асистенции......ПА ПРИЈАТЕЛ......не е секој на терен само за голови и асистенции!!!!

Патем, глеам нешто Арон Ленон....и Гаел Клиши.....ајде првиов е пробивно крило што би ни завршило работа......ама Гаел......ху да фак ис Гаел.....хахаха......!!!! Се надевам само чиста шпекулација!!!!!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Збориш за конзистентност а го преферираш Чарли Адам. само да те известам дека Иан Холовеј, менаџерот на Блекпул размислува да го стави капитенот наклупа, до толку му е падната формата. А Лукас има еден од најдобрите проценти во лигата што се однесува до комплетирани пасови. Дефанзивно одлично си ја врши работата, што е и негова задача, да ги прекинува нападите на противникот. Ни Спиринг ни Адам...Лукас го сакам наредна сезона, одлично е вигран и има тоталка разбирање со одбранаа но и добро врзува со нападот.
Мојот овосезонски глас оди за Кајт. Сите се тука негде, ама овој се понаша на прав Скаузерски начин:)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Комшииве ги тепаа Сити :)

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
gi tepaa... i vo ponedelnik imame dosta tezok natprevar so FULAM nagosti! ako go dobieme fulam ke bide sijajno!

btw so ovoj poraz na SITY ni se zgolemia sansite za LS! samo pod uslov ako pobedime se do kraj!!!!! SITY igra uste so TOTENHEM(doma) , STOKE(doma) , BOLTON(gosti). tezok raspored ima!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Многу статистика има до крајот и крајно е неверојатен нашиот пласман во ЛШ.

Не е само Сити да изгуби се живо и диво (дозволен е само еден нивен нерешен резултат) и секој бод над тоа значи осигурување на нивното место во ЛШ. Ама џабе ќе е и ако ова се случи, а ние да кикснеме. Под кикс се мисли било што освен победа, еден нерешен резултат и готови сме.

Најбитно сега е Тотенхем да го прими од пеналов и да бидеме бар колку толку сигурни за 5то место.

Едит: Промаши .... ама одма уште еден им свири судијава. Сега не смее да се утне...

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
totenhem i da izgubi ovaa so e dosta verojatno! ke imame isto bodovi so so isto odigraeni utakmici!
znaci se resava!! megusebniot duel na ENFILD! kade sto sme nogu jaki! ako tamo pobedime ke bide mnoguuu mnoguuu tesko totenhem da se nadeva na EVROPA!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Malku ke odam off topic, ali sakam da go spodelam videovo so vas.

http://youtu.be/I7OVhJeoMFA

I will miss him forever!
Ќе се врати....еден ден :) Како што реков тој е единствениот играч што би го вратил на Енфилд.

--- надополнето ---

Достате за Лукас да пцуете најјак е. Идниот капитен на Ливерпул. Лани толку го мразев што и атентат ќе му правев ама сега за мене е цар. И секој ден си гласам за него :pos2:
Еј сакате бе Кончески да го направиме играч на сезоната?? Секој ден по 100 тина гласови и ќе биде сензација :pos2:

--- надополнето ---

Убава е оваа крвната слика на клубот од кога дојдоа нови доктори :tv:

--- надополнето ---

Изгледа сме го купиле и Хауард Веб на долгорочен договор.

--- надополнето ---

А ова за Клиши не сакам да слушнам. Типот е бетер од дрво.
Сметам дека поекономично а и подобро решение е да посадиме дрво на левата страна на Енфилд кај одбраната мислам ќе заврши подобра работа од Клиши.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Во ред секој си има свое мислење. Јас го гледам фудбалов од мои аспекти а ти од сосема други, и под разни фактори. Времето ќе покаже кој бил во право.

--- надополнето ---

Збориш за конзистентност а го преферираш Чарли Адам. само да те известам дека Иан Холовеј, менаџерот на Блекпул размислува да го стави капитенот наклупа, до толку му е падната формата. А Лукас има еден од најдобрите проценти во лигата што се однесува до комплетирани пасови. Дефанзивно одлично си ја врши работата, што е и негова задача, да ги прекинува нападите на противникот. Ни Спиринг ни Адам...Лукас го сакам наредна сезона, одлично е вигран и има тоталка разбирање со одбранаа но и добро врзува со нападот.
Мојот овосезонски глас оди за Кајт. Сите се тука негде, ама овој се понаша на прав Скаузерски начин:)
Во ред секој си има свое мислење. Јас го гледам фудбалов од мои аспекти а ти од сосема други, и под разни фактори. Времето ќе покаже кој бил во право.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
На Енфилд сме феноменални во втората полусезона, ама на гости не баш.

Како и да е очекувам тесна победа утре, и конечно еднаш да искористиме кикс на Тотенхем во последниве 2 сезони. Неколку пати и лани и оваа сезона киксаме кога е најпотребно.

--- надополнето ---

Бајдвеј очекувајте уште рано рано во трансфер периодот да додадеме еден од следниве тројца: Ленон, Даунинг или Јанг.

Да не изигравам Нострадамус ама еден од нив зимаме гарант. Најмногу би се радувал на Даунинг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom