Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Значи сепак Енрике

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
:vozbud::vozbud::vozbud:

Уште 28 дена до отварањето на Трансфер периодот!

Ке биде интересно..... и да ви најавам уште сега Агуероооооооо!:vozbud: Belive in me!!!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343

Ке биде интересно..... и да ви најавам уште сега Агуероооооооо!:vozbud: Belive in me!!!
Не верувам за ова, мислам дека нема да се зимаат напаѓачи, или барем не некои што ќе не чинат многу. Али би било фино да донесат уште некое големо име летово :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162

А не би било подобро да најавиш некое добро крило и некој одличен бек ???

Долго те немаше можеби лично си го убедувал Агуеро да дојди?! Затоа си сигурен. :pos2:

Сега гледам овие не давале пари за Аква. Во тој случај не го даваме. Нашиве треба да издржат до крај. Или ќе ја платат бараната цена или ќе си го вратиме. Ми здодеа да ни ги земаат безпари играчите.
Инаку ќе биди интересно. Милион играчи се поврзувани да видиме што ќе направат Кени и Комоли

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Комоли на неколку наврати потврди дека ке се донесе уште едно квалитетно име во нападот!
Ова постојано го потврдуваат и други личности во клубот!

Инаку се врати во списокот и Мата кој знаеме дека и играч кој го посакува Кени!
Играч кого јас го посакувам и по цена да биде единственото засилување!:vozbud:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Комоли на неколку наврати потврди дека ке се донесе уште едно квалитетно име во нападот!
Ова постојано го потврдуваат и други личности во клубот!

Инаку се врати во списокот и Мата кој знаеме дека и играч кој го посакува Кени!
Играч кого јас го посакувам и по цена да биде единственото засилување!:vozbud:
Агуеро 100% не доаѓа.
А Мата мислам дека е печен за кај нас. Веќе имаше изјава оној Guillem Balague дека Реина останува, дека Енрике е сигурен за кај нас, дека Фабрегас е печен за во Барса, Ди Капел, Гриезман и Мата ќе си одат од клубовите а Агуеро ќе си оди единствено ако некој плати 60 + милиони. А ова со Mата посебно ме заинтересира баш пред да излезат шпекулациите ( пошто долг период немаше ништо за него ) еден од форумите изјави дека наводно сонувал како Мата или Робен ќе дојдат кај нас. Пошто Робен не доаѓа тогаш е Мата.Добро сега ова е банална работа со сонот ама којзнае...... Уште истиот ден т.е сношти почнаа шпекулации дека Мата ќе иди кај нас а и оној изјави дека ќе си оди од Валенсија. Многу работи се поклопуваат па да видиме. Мене пак не ми се допаѓа Мата за кај нас. Многу ќе е скап а и мислам дека е малку преценет. Не дека е лош напротив ќе биде одлично засилување ама што знам....

--- надополнето ---

Незнам зошо ама сакаат да го вратат Рисе.....
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/riise-does-not-rule-out-return
Иако ни беше најдобриот бек шо го имавеме и ќе го иаме,ама сепак има 30 години
Каков Рисе бе......неговото помина. Кој си замина си замина враќање нема. Единствен играч што можеби би го вратил еден ден во Ливерпул е Рајан Бабел. На другите им помина времето. А тоа дека ќе се врати се глупости. Изгледа за моја жалост а за нечија среќа Енрике е договорен. Не дека не го сакам ама мислам дека можеа и подобро. Поефтино не ама подобро да.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ако остане Далглиш и наредната сезона, Спиринг ќе растура.

Ќе биде прикаска Лукас втори дел ова за Спиринг. Само треба бар фановите на Ливерпул самите да согледуваат кога еден играч покажува сериозни знаци на подобрување. А тука сум разочаран од вас :)

Освен во случајот на Нгог, тој е безнадежен.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
А што прават фановите на Ливерпул? Сите се слагаме дека Спиринг стана играчиште. Иако мислев дека е само привремено ама типчево нема намера да застани. Сега прашање е дали и играч во средина ќе ни треба. Спиринг и Шелви страшно напредуваат.
Инаку засега Лукас води на листата за најдобар играч на сезоната во Ливерпул. Гласајте!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не знам за кој да гласам, оваа сезона видовме два различни Ливерпула. Од периодот на Рој, можеби би го одбрал Лукас, но од кога е Кени дојден е малце потешко да се избере, тука се Раул, Кајт, Реина, Карагер...и на крај можеби сепак би го избрал Кајт, зашто сметам дека сепак он е еден од најзаслужните за добрите резултати на Ливерпул во вториот дел од сезоната, покрај Суарез.

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
mojot glas otide kaj SUAREZ zosto go sakam... iskreno gledano za cela sezona LUKAS e najdobar :) ama od doaganjeto na SUAREZ nogu se otvori igrata. taka da ...

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
секако да имаше пола сезноа јас го давав гласот одма на суарез но оти е цела и мислам дека лукас ни беше нај константен годинава така да мотив плус ќе има со оваа награда годинава за до година уште повеќе да работи и да напредува

шелви против резервите на гејчестер, одлична партија на младиот 19 годишен англичанец голот ме бендиса мноооооогу

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom