Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Кели, Агер, Џонсон, Џерард....ти ебам среќата никаква!!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Е брз сум јас :tv:
Абе добра желба си имал ама ако се бира еден подобро поблискиве комшивки. Не за друго сакам Торес да плачи а и овие ако треснат во 1/2 од Шалке ќе ми се продолжи животот. Пошто нашите не играат посекако ќе има да навиваме против некој за занимација :helou:

--- надополнето ---

Леброн Џејмс станал ко сопственик. Ова вистина е или??
Не е баш косопственик туку е само акционер на Ливерпул 0.5-1% има од акцците од Ливерпул....а инаку Стиви е аут до крај на сезона

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
епа ќе имаме инвалиди по пола сезона во количка али тоа е заради само 10 играчи што ги имаме и со тие не се прави тим за секој натпревар најмалку треба да имаме тим кој на секоја позиција ќе има уште еден играч резерва значи најмалку 22.....без оние кој не се рачунаат под 21 година

--- надополнето ---

bole009 напиша:
епа ќе имаме инвалиди по пола сезона во количка али тоа е заради само 10 играчи што ги имаме и со тие не се прави тим за секој натпревар најмалку треба да имаме тим кој на секоја позиција ќе има уште еден играч резерва значи најмалку 22.....без оние кој не се рачунаат под 21 година

-арда туран има сега и три разгледници да ги погледне ЛИВЕРПУЛ,ЧЕЛЗИ, АТЛ. МАДРИД . тој од дамна се изјасни но да видиме дали стои на зборот

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
Сите пишавте дека Марво бил купен..........

Марво не е купен и нема потпишано никаков предоговор!!!

Исто така колку да се надоврзам на ова пред некој месец Џим Бордман (за они кои се на Твитер знаат кој е тој) беше напишал дека Кени оддамна се посомневал во тој играч и не сакал да се брза.
Марво и склон на повреди исто како и Агер, па така Кени не сакал таков играч без разлика на квалитетот.

А за Хонда многу сте грешка......

Хонда е еден од најдобрите играчи на Азискиот континент!
Добро де. Пишеше дека е купен. Ама ти одма мене да ме демантираш. Уживаш во тоа а?:baeh:
Хонда си е добар ама не знам колку е за кај нас. Ако дојди ќе видиме.

--- надополнето ---

Liverpool captain Steven Gerrard has been ruled out for the rest of the season with a groin injury.
А па тој здрав беше па сега да се повреди. :pos2:

--- надополнето ---

Кели, Агер, Џонсон, Џерард....ти ебам среќата никаква!!
Де бре? Шо ќе ни се? Ионака сезоната е завршена. Да не сакаш ЕЛ да одиме?

--- надополнето ---

Не е баш косопственик туку е само акционер на Ливерпул 0.5-1% има од акцците од Ливерпул....а инаку Стиви е аут до крај на сезона
Добро де јас прочитав ко споственик ама како што рече еден со тие акции не може ни за хаус мајстор да одлучува а камоли за нешто друго

--- надополнето ---

--- надополнето ---

-арда туран има сега и три разгледници да ги погледне ЛИВЕРПУЛ,ЧЕЛЗИ, АТЛ. МАДРИД . тој од дамна се изјасни но да видиме дали стои на зборот
Како не имал од Ливерпул.Агентот мислам рече само од Мадрид имал. Како и да е или тој или Елиа или пак Хонда ќе идат. И уште еден од Џервис и Нзогбиа и би било добро да е Марво. Ионака ќе е трето крило
Нзогбиа---------------------------Туран/Елиа/Хонда
-----------Керол------Суарез----------------
:drk:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Луге да не се занесовте малкуу со овие крилава?? Арда,Нзогбиа,Елиа и Хонда??? Па тие сите заедно ке не чинат околу 50 мил фунти а ние имаме уште едно 4-5 дупки во тимот да ги крпиме..со кој пари? Реално е едно до две крила мегу кои да биди и Џервис оти и помалку ке не чини а и Англичанец е

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
Луге да не се занесовте малкуу со овие крилава?? Арда,Нзогбиа,Елиа и Хонда??? Па тие сите заедно ке не чинат околу 50 мил фунти а ние имаме уште едно 4-5 дупки во тимот да ги крпиме..со кој пари? Реално е едно до две крила мегу кои да биди и Џервис оти и помалку ке не чини а и Англичанец е
Друже...не се разбравме.
Едно од 'поскапите' крила како Елиа,Хонда монда итн и едно од Нзогбиа или Џервис како резерви да бидат односно втори крила а Марво - трето. А и така ќе биде. не знам да ти кажам ама во последно време многу ќејф ми се прави за Британци а посебно за Англичани да купиме.Не ги сакам онака многу ама во последно време не знам
Џервис,Бејнс,Адам или Мекартни, Кејхил....

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Друже...не се разбравме.
Едно од 'поскапите' крила како Елиа,Хонда монда итн и едно од Нзогбиа или Џервис како резерви да бидат односно втори крила а Марво - трето. А и така ќе биде. не знам да ти кажам ама во последно време многу ќејф ми се прави за Британци а посебно за Англичани да купиме.Не ги сакам онака многу ама во последно време не знам
Џервис,Бејнс,Адам или Мекартни, Кејхил....
Е то е веке друго :salut:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Јас верувам дека ке плиснат повеќе пари од 50 милки. Ова лето дефинитивно ке се купува дефанзивец, лев бек иминимум две крила и средина. За дефанзивци ја би го земал Шоукрос или Мертесакер а за средина Чарли Адам мислам дека ке е супер аквизиција со тоа што и враќање на Сисоко не е лоша опција. Мвила исто така ми мириса дека ке го земат. За крила, прво и основно ако не и најбитно-ЕШЛИ ЈАНГ класа играч кој ја би го бркал по секоја цена. Нзогбиа, Џарвис се исто така солидни Туран и Хонда се добри затоа шо можат да играат и крило и средина. За лев бек првенствено би го вратил Инсуа, мене лично ме бендисуваше. Како прво опција би го ставил Коентрао дефинитивно.

Значи состав по мене
ГОЛМАНИ Реина и Гулашчи
ДЕСЕН БЕК Џонсон и Кели
ЛЕВ БЕК Коентрао/Али Сисоко/ Инсуа
ЦЕНТАР Карагер, Скртел, Агер, Вилсон,Шоукрос/Мертесакер
ДЕФАНЗИВНА СРЕДИНА Лукас, Меирелеш, Мвила/Адам/Сисоко
Лево Крило Марво/ЕШЛИ ЈАНГ/Нзогбиа, еве нека остане и Макси за црни денови
Десно крило КАЈТ.....МОЖЕБИ Џо Кол, тука би додал уште нешто ефтино ама надежно да ископаат од бразил, данска , норвешка
НАПАЃАЧКА СРЕДИНА Стиви Џ,Шелви и Хонда/ Туран( овие можат да покриваат лево,десно,средина )
Напад Керол, Суарез + 1 од парите од продажба на Нгог( ја би го земал како трет Конор Викам),пачеко9 кој јас на почток би го играл како крило

Да се продадат Киргиакос, Поулсен,Нгог,Џо Кол ако не се игра десно),Кончески,Јовановиќ,Ел жар, Деген,Ајала - 25 милиони можат да се соберат ко ништо од овие играчи!!!

Вака добиваме ем на младост, ем на големина на тимот, со одличен баланс и покриеност на секоја позиција!!!

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
so prodazba mozeme da stignime i do 30 milioni! ako se racunat i parite od aqlilani! :)
iskreno go sakam JANG i HONDA! krila :) lev bek ostavam na niv :D

btw razmisluvam i PEPE da go prodademe za 20 milioni posto stvarno vo posledno vreme preteruva so informaciite za zaminuvanje a za pomalce pari da go lapneme STEKELENBURG! strasen golman e :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
Јас верувам дека ке плиснат повеќе пари од 50 милки. Ова лето дефинитивно ке се купува дефанзивец, лев бек иминимум две крила и средина. За дефанзивци ја би го земал Шоукрос или Мертесакер а за средина Чарли Адам мислам дека ке е супер аквизиција со тоа што и враќање на Сисоко не е лоша опција. Мвила исто така ми мириса дека ке го земат. За крила, прво и основно ако не и најбитно-ЕШЛИ ЈАНГ класа играч кој ја би го бркал по секоја цена. Нзогбиа, Џарвис се исто така солидни Туран и Хонда се добри затоа шо можат да играат и крило и средина. За лев бек првенствено би го вратил Инсуа, мене лично ме бендисуваше. Како прво опција би го ставил Коентрао дефинитивно.

Значи состав по мене
ГОЛМАНИ Реина и Гулашчи
ДЕСЕН БЕК Џонсон и Кели
ЛЕВ БЕК Коентрао/Али Сисоко/ Инсуа
ЦЕНТАР Карагер, Скртел, Агер, Вилсон,Шоукрос/Мертесакер
ДЕФАНЗИВНА СРЕДИНА Лукас, Меирелеш, Мвила/Адам/Сисоко
Лево Крило Марво/ЕШЛИ ЈАНГ/Нзогбиа, еве нека остане и Макси за црни денови
Десно крило КАЈТ.....МОЖЕБИ Џо Кол, тука би додал уште нешто ефтино ама надежно да ископаат од бразил, данска , норвешка
НАПАЃАЧКА СРЕДИНА Стиви Џ,Шелви и Хонда/ Туран( овие можат да покриваат лево,десно,средина )
Напад Керол, Суарез + 1 од парите од продажба на Нгог( ја би го земал како трет Конор Викам),пачеко9 кој јас на почток би го играл како крило

Да се продадат Киргиакос, Поулсен,Нгог,Џо Кол ако не се игра десно),Кончески,Јовановиќ,Ел жар, Деген,Ајала - 25 милиони можат да се соберат ко ништо од овие играчи!!!

Вака добиваме ем на младост, ем на големина на тимот, со одличен баланс и покриеност на секоја позиција!!!
Добра листа само јас би ја проширил малку со повеќе опции
За централни би можело еден од следниве: Кејхил,Мертесакер,Шоукрос,Сако
Лев бек:Инсуа за втор а за прв-Бејнс,Коентрао,Сисоко,Таиво
Средина - Аквилани,Адам,Мвила,Џејмс Мек Карти
Крила - Марво + Нзогбиа или Џарвис + некое крило како Јанг,Елиа,Хонда,Туран итн.
А ако бега Нгог може да доплатиме уште 4-5 милиони + неговите пари за Рики ван Волфсвинкел
Како и да е ќе платиме 4 играчи.Инсуа и Марво би ни дошле безпари а Аквилани ако се врати и тоа ни е без пари но и ако не се врати со неговите пари ќе купиме некој така да 3ца играчи безпари ни се.Ако имаме среќа со Таиво би можеле 4ца да земиме без денар да дајме.Малку претерав ама тоа е......мора да се штеди :smir:
А се си мислев дека на оној Али Сисоко му истекува договорот летово ама пичка му матер до 2014 имал договор. Ќе треба да се спружиме 10 - 15 милиони за него .
Сега гледав Волвс - Евертон и Бејнс и Џарвис се ок а и Англичани се.
После и Пачеко да го видиме во Норвич.

--- надополнето ---

Абе гледам овој Адам Морган се истури од голови давање. А да го пробаме ние него во прв тим? Ионака сезоната е завршена. Млад не - млад треба да добие шанса.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Бред Џонс ги замоли сите граѓани на Западна Австралија преку донирање на крв или коскена срж да му помогнат на неговиот син! Откако се откри дека малиот Лука Џонс боледува од леукемија, семејството на голманот на Ливерпул очајно се надева дека ќе успее да пронајде коскена срж која ќе му одговара на Лука.

Со срека нека му е :cry:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
Изгледа ништо од Хонда ...http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Liverpool-transfer-news-Target-Keisuke-Honda-won-t-be-driven-out-of-Liverpool-claims-agent-article721405.html
За на лето ако не се купат барем пет играчи ни се немат спас...лево, десно крило, среден дефанзивец и еден лев бек, може и централен штопер
Море финта да не е тоа за поќе пари? Наводно нашиве ќе земале азиски играч а Леброн Џејмс требало да го осигура тоа. нешто како чест му давале него што знам ти што. А Азиски играчи кои се поквалитетни се Парк,Хонда и Кагава. Реално само Хонда можиме да го купиме. Па сега......ќе видиме

--- надополнето ---

Бред Џонс ги замоли сите граѓани на Западна Австралија преку донирање на крв или коскена срж да му помогнат на неговиот син! Откако се откри дека малиот Лука Џонс боледува од леукемија, семејството на голманот на Ливерпул очајно се надева дека ќе успее да пронајде коскена срж која ќе му одговара на Лука.

Со срека нека му е :cry:
Стварно греота е детево. YNWA Лука!!!

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
многу жално е ова значи месецов и изминатиот се најлошите досега занас пола тим инвалиди станаа , ете детето е во потрага по живот , ѓубрено од кај до опстанок не донесе па и не дотолчи некна.....али ајде како викаат утре е нов ден и се надеваме на поуспешен од претходниот а една вест која ме израдува е тоа за ленон дека спремаат понуда, искрено џо кол многу го обожавав и ете го донесоа а после него за крило ми беше ленон се надевам и него ќе го донесат , обожавам да го гледам како ги вози по терен со скршени кичми

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
многу жално е ова значи месецов и изминатиот се најлошите досега занас пола тим инвалиди станаа , ете детето е во потрага по живот , ѓубрено од кај до опстанок не донесе па и не дотолчи некна.....али ајде како викаат утре е нов ден и се надеваме на поуспешен од претходниот а една вест која ме израдува е тоа за ленон дека спремаат понуда, искрено џо кол многу го обожавав и ете го донесоа а после него за крило ми беше ленон се надевам и него ќе го донесат , обожавам да го гледам како ги вози по терен со скршени кичми
Не бе каков Ленон.
Ни е требен. Спарс не го даваат а ако го дадат значи има нешто.
Нас ни треба нешто како Нзогбиа,Адам Џонсон, Елиа, итн. Ленон некако не ми прави ќејф.Веќе се прослави во Спарс така да.....
Бтв абе грешка е или стварно има 23 години? Нема шанса грешка е 1000%.

--- надополнето ---

како и да е не се лутам ако дојди :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom