stormspeaker
Бекрија
- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.343
Кели, Агер, Џонсон, Џерард....ти ебам среќата никаква!!
Не е баш косопственик туку е само акционер на Ливерпул 0.5-1% има од акцците од Ливерпул....а инаку Стиви е аут до крај на сезонаЕ брз сум јас :tv:
Абе добра желба си имал ама ако се бира еден подобро поблискиве комшивки. Не за друго сакам Торес да плачи а и овие ако треснат во 1/2 од Шалке ќе ми се продолжи животот. Пошто нашите не играат посекако ќе има да навиваме против некој за занимација :helou:
--- надополнето ---
Леброн Џејмс станал ко сопственик. Ова вистина е или??
bole009 напиша:епа ќе имаме инвалиди по пола сезона во количка али тоа е заради само 10 играчи што ги имаме и со тие не се прави тим за секој натпревар најмалку треба да имаме тим кој на секоја позиција ќе има уште еден играч резерва значи најмалку 22.....без оние кој не се рачунаат под 21 година
Добро де. Пишеше дека е купен. Ама ти одма мене да ме демантираш. Уживаш во тоа а?:baeh:Сите пишавте дека Марво бил купен..........
Марво не е купен и нема потпишано никаков предоговор!!!
Исто така колку да се надоврзам на ова пред некој месец Џим Бордман (за они кои се на Твитер знаат кој е тој) беше напишал дека Кени оддамна се посомневал во тој играч и не сакал да се брза.
Марво и склон на повреди исто како и Агер, па така Кени не сакал таков играч без разлика на квалитетот.
А за Хонда многу сте грешка......
Хонда е еден од најдобрите играчи на Азискиот континент!
А па тој здрав беше па сега да се повреди. :pos2:Liverpool captain Steven Gerrard has been ruled out for the rest of the season with a groin injury.
Де бре? Шо ќе ни се? Ионака сезоната е завршена. Да не сакаш ЕЛ да одиме?Кели, Агер, Џонсон, Џерард....ти ебам среќата никаква!!
Добро де јас прочитав ко споственик ама како што рече еден со тие акции не може ни за хаус мајстор да одлучува а камоли за нешто другоНе е баш косопственик туку е само акционер на Ливерпул 0.5-1% има од акцците од Ливерпул....а инаку Стиви е аут до крај на сезона
Како не имал од Ливерпул.Агентот мислам рече само од Мадрид имал. Како и да е или тој или Елиа или пак Хонда ќе идат. И уште еден од Џервис и Нзогбиа и би било добро да е Марво. Ионака ќе е трето крилоепа ќе имаме инвалиди по пола сезона во количка али тоа е заради само 10 играчи што ги имаме и со тие не се прави тим за секој натпревар најмалку треба да имаме тим кој на секоја позиција ќе има уште еден играч резерва значи најмалку 22.....без оние кој не се рачунаат под 21 година
--- надополнето ---
-арда туран има сега и три разгледници да ги погледне ЛИВЕРПУЛ,ЧЕЛЗИ, АТЛ. МАДРИД . тој од дамна се изјасни но да видиме дали стои на зборот
Друже...не се разбравме.Луге да не се занесовте малкуу со овие крилава?? Арда,Нзогбиа,Елиа и Хонда??? Па тие сите заедно ке не чинат околу 50 мил фунти а ние имаме уште едно 4-5 дупки во тимот да ги крпиме..со кој пари? Реално е едно до две крила мегу кои да биди и Џервис оти и помалку ке не чини а и Англичанец е
Е то е веке друго :salut:Друже...не се разбравме.
Едно од 'поскапите' крила како Елиа,Хонда монда итн и едно од Нзогбиа или Џервис како резерви да бидат односно втори крила а Марво - трето. А и така ќе биде. не знам да ти кажам ама во последно време многу ќејф ми се прави за Британци а посебно за Англичани да купиме.Не ги сакам онака многу ама во последно време не знам
Џервис,Бејнс,Адам или Мекартни, Кејхил....
Добра листа само јас би ја проширил малку со повеќе опцииЈас верувам дека ке плиснат повеќе пари од 50 милки. Ова лето дефинитивно ке се купува дефанзивец, лев бек иминимум две крила и средина. За дефанзивци ја би го земал Шоукрос или Мертесакер а за средина Чарли Адам мислам дека ке е супер аквизиција со тоа што и враќање на Сисоко не е лоша опција. Мвила исто така ми мириса дека ке го земат. За крила, прво и основно ако не и најбитно-ЕШЛИ ЈАНГ класа играч кој ја би го бркал по секоја цена. Нзогбиа, Џарвис се исто така солидни Туран и Хонда се добри затоа шо можат да играат и крило и средина. За лев бек првенствено би го вратил Инсуа, мене лично ме бендисуваше. Како прво опција би го ставил Коентрао дефинитивно.
Значи состав по мене
ГОЛМАНИ Реина и Гулашчи
ДЕСЕН БЕК Џонсон и Кели
ЛЕВ БЕК Коентрао/Али Сисоко/ Инсуа
ЦЕНТАР Карагер, Скртел, Агер, Вилсон,Шоукрос/Мертесакер
ДЕФАНЗИВНА СРЕДИНА Лукас, Меирелеш, Мвила/Адам/Сисоко
Лево Крило Марво/ЕШЛИ ЈАНГ/Нзогбиа, еве нека остане и Макси за црни денови
Десно крило КАЈТ.....МОЖЕБИ Џо Кол, тука би додал уште нешто ефтино ама надежно да ископаат од бразил, данска , норвешка
НАПАЃАЧКА СРЕДИНА Стиви Џ,Шелви и Хонда/ Туран( овие можат да покриваат лево,десно,средина )
Напад Керол, Суарез + 1 од парите од продажба на Нгог( ја би го земал како трет Конор Викам),пачеко9 кој јас на почток би го играл како крило
Да се продадат Киргиакос, Поулсен,Нгог,Џо Кол ако не се игра десно),Кончески,Јовановиќ,Ел жар, Деген,Ајала - 25 милиони можат да се соберат ко ништо од овие играчи!!!
Вака добиваме ем на младост, ем на големина на тимот, со одличен баланс и покриеност на секоја позиција!!!
Море финта да не е тоа за поќе пари? Наводно нашиве ќе земале азиски играч а Леброн Џејмс требало да го осигура тоа. нешто како чест му давале него што знам ти што. А Азиски играчи кои се поквалитетни се Парк,Хонда и Кагава. Реално само Хонда можиме да го купиме. Па сега......ќе видимеИзгледа ништо од Хонда ...http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Liverpool-transfer-news-Target-Keisuke-Honda-won-t-be-driven-out-of-Liverpool-claims-agent-article721405.html
За на лето ако не се купат барем пет играчи ни се немат спас...лево, десно крило, среден дефанзивец и еден лев бек, може и централен штопер
Стварно греота е детево. YNWA Лука!!!Бред Џонс ги замоли сите граѓани на Западна Австралија преку донирање на крв или коскена срж да му помогнат на неговиот син! Откако се откри дека малиот Лука Џонс боледува од леукемија, семејството на голманот на Ливерпул очајно се надева дека ќе успее да пронајде коскена срж која ќе му одговара на Лука.
Со срека нека му е :cry:
Не бе каков Ленон.многу жално е ова значи месецов и изминатиот се најлошите досега занас пола тим инвалиди станаа , ете детето е во потрага по живот , ѓубрено од кај до опстанок не донесе па и не дотолчи некна.....али ајде како викаат утре е нов ден и се надеваме на поуспешен од претходниот а една вест која ме израдува е тоа за ленон дека спремаат понуда, искрено џо кол многу го обожавав и ете го донесоа а после него за крило ми беше ленон се надевам и него ќе го донесат , обожавам да го гледам како ги вози по терен со скршени кичми