Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Изгледа го лапнавме Марво - нешто што одамна се знаеше

--- надополнето ---

Кликнете :baeh:

Has Torres scored for Chelsea?
ептен си ме претркал со трансферов http://kurir.mk/sport/fudbal/25257-Liverpul-go-obezbedi-prvoto-zasiluvanje-za-slednata-sezona
а за торес...сеа за малку ќе дадеше!!!
еден другар прееска ме праша баш на заебанција "за кој ќе навиваш"....се подразмислив и му викам...."да може и двата тима да испаднат, најдобро ќе биде" :) :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
ептен си ме претркал со трансферов http://kurir.mk/sport/fudbal/25257-Liverpul-go-obezbedi-prvoto-zasiluvanje-za-slednata-sezona
а за торес...сеа за малку ќе дадеше!!!
еден другар прееска ме праша баш на заебанција "за кој ќе навиваш"....се подразмислив и му викам...."да може и двата тима да испаднат, најдобро ќе биде" :) :)
Е брз сум јас :tv:
Абе добра желба си имал ама ако се бира еден подобро поблискиве комшивки. Не за друго сакам Торес да плачи а и овие ако треснат во 1/2 од Шалке ќе ми се продолжи животот. Пошто нашите не играат посекако ќе има да навиваме против некој за занимација :helou:

--- надополнето ---

Леброн Џејмс станал ко сопственик. Ова вистина е или??

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Е брз сум јас :tv:
Абе добра желба си имал ама ако се бира еден подобро поблискиве комшивки. Не за друго сакам Торес да плачи а и овие ако треснат во 1/2 од Шалке ќе ми се продолжи животот. Пошто нашите не играат посекако ќе има да навиваме против некој за занимација :helou:

--- надополнето ---

Леброн Џејмс станал ко сопственик. Ова вистина е или??
Море нека идат у три лепе.....ич не ги ебааам :) :) :) а за ЛеБрон....не ќе да е заебанција....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Море нека идат у три лепе.....ич не ги ебааам :) :) :) а за ЛеБрон....не ќе да е заебанција....
Море еј овој треба да го бапниме напред со Керол!
Како и да е не очекувам пари да дава овој. Има некое милионче ама за него си го чува аххахахахах не ќе е лошо еден играч да ни подари

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Море еј овој треба да го бапниме напред со Керол!
Како и да е не очекувам пари да дава овој. Има некое милионче ама за него си го чува аххахахахах не ќе е лошо еден играч да ни подари
Леброн нема да дава пари, ке носи пари. добар маркетиншки потег за борбата со Манчестер за америчкиот пазар. Само што сеа наместо асални подготовки негде во Австрија нашиве ке се шетаат на 40 степена играјќи егзебициони утакмици во САД. Ама па, пари дефинитивно требаат. Паметни се овие газдиве, јас барем така мислам.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Леброн нема да дава пари, ке носи пари. добар маркетиншки потег за борбата со Манчестер за америчкиот пазар. Само што сеа наместо асални подготовки негде во Австрија нашиве ке се шетаат на 40 степена играјќи егзебициони утакмици во САД. Ама па, пари дефинитивно требаат. Паметни се овие газдиве, јас барем така мислам.
Па за тоа е. И веројатно ќе го бараат Хонда како што 100 пати реков поради маркетиншки причини ама стварно не ми е јасно кој сега во Јапонија би мислел на фудбал. Како и да е за подолгорочен план може.

G

GucciMane

Гостин
За летово најавија турнеја во Азија :)

G

GucciMane

Гостин
Штознам..некако мислам дека нема да се снајде :nenene: исто ко Макси и Јованович.
И незнам што толку сте запнале по Хонда :toe: го имам гледано 5-6 пати и мене лично не ме импресионирал ама баш ич. само слободни што знае да шутира иначе ништо посебно не е...
Ако сакаме да идеме на титула наредна сезона мора да земеме топ класа играчи. Марво може на клупа да седи за лига куп да го пуштаат да се истрча :) иначе реално не е за прв тим.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Штознам..некако мислам дека нема да се снајде :nenene: исто ко Макси и Јованович.
И незнам што толку сте запнале по Хонда :toe: го имам гледано 5-6 пати и мене лично не ме импресионирал ама баш ич. само слободни што знае да шутира иначе ништо посебно не е...
Ако сакаме да идеме на титула наредна сезона мора да земеме топ класа играчи. Марво може на клупа да седи за лига куп да го пуштаат да се истрча :) иначе реално не е за прв тим.
Марво е купен за да ја засили клупата. А дека е подобар од сите наводни крила што ги имаме подобар е. Марво и уште две крила мислам дека ќе земиме. Едно подобро така и едно поефтино како Џервис или Н зогбиа за 8-10 милиони фунти и би имале 3 добри крила.
За Хонда - не го сакам ни јас ама работата е што мора да се промовираме и во Азија а никаков Азиец немаме нити нешто слично. Хонда не е некој класа играч ама шутира слободни да а и добар пас има. не прави нешто посебно ама барем нема погрешни додавања.

G

GucciMane

Гостин
Марво е купен за да ја засили клупата. А дека е подобар од сите наводни крила што ги имаме подобар е. Марво и уште две крила мислам дека ќе земиме. Едно подобро така и едно поефтино како Џервис или Н зогбиа за 8-10 милиони фунти и би имале 3 добри крила.
За Хонда - не го сакам ни јас ама работата е што мора да се промовираме и во Азија а никаков Азиец немаме нити нешто слично. Хонда не е некој класа играч ама шутира слободни да а и добар пас има. не прави нешто посебно ама барем нема погрешни додавања.
Е тоа е тоа што ни треба :) типот може да игра на буквално секоја странична позиција..гледам сезонава почнале десно крило да го играат. и што е најбитно може да игра и лев бек. И + добро го познава англискиот фудбал и нема да му треба време да се адаптира.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Е тоа е тоа што ни треба :) типот може да игра на буквално секоја странична позиција..гледам сезонава почнале десно крило да го играат. и што е најбитно може да игра и лев бек. И + добро го познава англискиот фудбал и нема да му треба време да се адаптира.
Плус најмногу дриблинзи во ПЛ а втор во Европа после Меси.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Сите пишавте дека Марво бил купен..........

Марво не е купен и нема потпишано никаков предоговор!!!

Исто така колку да се надоврзам на ова пред некој месец Џим Бордман (за они кои се на Твитер знаат кој е тој) беше напишал дека Кени оддамна се посомневал во тој играч и не сакал да се брза.
Марво и склон на повреди исто како и Агер, па така Кени не сакал таков играч без разлика на квалитетот.

А за Хонда многу сте грешка......

Хонда е еден од најдобрите играчи на Азискиот континент!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Liverpool captain Steven Gerrard has been ruled out for the rest of the season with a groin injury.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom