Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Сепак не мора се и сешто да се пишува, како на пример јас да пратам порака го видов Батистута се враќа во Ливерпул, во кафич беше пиеше пиво... Сепак може да се избере нешто што е добро и проверено. Затоа што неретко има и информации од лажни твитер акаунти. Или само напишано од некој админ без линк без ништо. Не викам дека е најлоша у свет ама сепак може да биде многу подобро.
Точно така.....имало и такви ситуациии, но затоа пак и тие се тие од кои јас дознав кој се има Твитер од официјалните лица во Клубот исто така и од играчите.
Значи дечките се трудат што помалку да има такви работи, секако неможе да биде с е совршено!

Ја би им се заблагодарил и за досега сработеното, иако и јас сум дошол во ситуација да ги опцујам поради такви работи но како шо се вели “во афект“:kesa:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Изненадувачки или не, поранешниот менаџер на Ливерпул Рој Хоџсон бил најскапоплатениот човек во фудбалот за периодот на „Енфилд“, открива „Дејли Меил“.

Според весникот, за 192-та дена престој покрај реката Мерси, Хоџсон добил вкупно 8.8 милиони англиски фунти, што е еквивалентно на 320.840 фунти неделно. Тоа е за околу 100.000 повеќе од неделната плата коа ја зема најскапоплатеноит тренер во светот Жозе Мурињо во Реал Мадрид и повеќе од платите на двете најголеми ѕвезди на теренот - Кристијано Роналдо и Лионел Меси.

Огромната сума се формирала, кога Ливерпул го прекинал договорот на Хоџсон и тоа ја активирала клаузулата во договорот на поранешниот најдобар менаждер на годината во Англија, која било во износ од 7.4 милиони англиски фунти. Ова се додава во годишната плата на експертот од 3.6 милиони фунти.

За споредба Лионел Меси спечалува по 210.000 фунти неделно, Вејн Руни е втор на оваа листа со 200.000, а Кристијано Роналдо прибира по 190.000 секој петок.
:pos::pos:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Изненадувачки или не, поранешниот менаџер на Ливерпул Рој Хоџсон бил најскапоплатениот човек во фудбалот за периодот на „Енфилд“, открива „Дејли Меил“.

Според весникот, за 192-та дена престој покрај реката Мерси, Хоџсон добил вкупно 8.8 милиони англиски фунти, што е еквивалентно на 320.840 фунти неделно. Тоа е за околу 100.000 повеќе од неделната плата коа ја зема најскапоплатеноит тренер во светот Жозе Мурињо во Реал Мадрид и повеќе од платите на двете најголеми ѕвезди на теренот - Кристијано Роналдо и Лионел Меси.

Огромната сума се формирала, кога Ливерпул го прекинал договорот на Хоџсон и тоа ја активирала клаузулата во договорот на поранешниот најдобар менаждер на годината во Англија, која било во износ од 7.4 милиони англиски фунти. Ова се додава во годишната плата на експертот од 3.6 милиони фунти.

За споредба Лионел Меси спечалува по 210.000 фунти неделно, Вејн Руни е втор на оваа листа со 200.000, а Кристијано Роналдо прибира по 190.000 секој петок.
:pos::pos:
Провери Бенитез колку пари собра од оштети изминатава година, не мора до крај на живот да работи :)

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Значи по илјадати пат ќе напишам дека Лукас не е за во тим како Ливерпул и нека се пакува што побрзо...Не знам како му го продолжија договорот, се чудам кои експерти проценија дека ''дечково'' има талент? Кога ќе погледнам како се фучи по теренот, а нема никаква моќ едноставно ме иритира, еден Одемвинге му го зеде умот на повеќе наврати, го пушташе по бурек и такви работи абе шо...Таа позиција, одкако замина Алонсо никој не може да ја надополни исто како и Лев бек кога беше Рисе никој не може (уствари не донесоја некој за да може, како шо треба) Значи на лето под итно еден квалитетен деструктивец, лев бек и едно или две крила...Не ми е јасно како и стручњаците во Бразил паднаа, и го земаа Лукас во националниот дрес, детево има ниво да игра само во 2 лига некаде и толку нема капацитети за најсилните лиги...На лето да се избркаат под итно: Макси, Лукас, Кол, Поулсен кои веќе не ги сметам ни за просечни.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
знам дека ќе го повторам мојот пост, ама ВЕ МОЛАМ....

1. Почнете да ја гледате добрата страна на Лукас, со почетокот на оваа сезона почна да се губи лошата страна и станува се подобар и подобар....во талент и константост видоа Бенитез, Хоџсон, Кени, Менезес и Дунга....!!!
2. Дај веќе официјална забрана да ставиме на повторување на постови, знаеме кој треба да си иде, знаеме и одприлика кои играчи ни се потребни...:) :) :) :)
несакам да звучам како идиот зошто немам предлог како да го "зачиниме" форумов, па ве замолувам да дадете идеа:smir:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Баш пред некој ден гледав Наполи и ми текна на Досена. Човече како игра не ми се верува. Со срце трча напред, назад се бори за секоја топка, се дере по соиграчи се расправа со судии. Не ми се верува како кај нас не покажа ни 10% од тоа. После ова со Аквилани мислам дека треба да престанат да носат Италијани затоа што воопшто не им се игра во Англија ( со исклучоци).

G

GucciMane

Гостин
Баш пред некој ден гледав Наполи и ми текна на Досена. Човече како игра не ми се верува. Со срце трча напред, назад се бори за секоја топка, се дере по соиграчи се расправа со судии. Не ми се верува како кај нас не покажа ни 10% од тоа. После ова со Аквилани мислам дека треба да престанат да носат Италијани затоа што воопшто не им се игра во Англија ( со исклучоци).
Штознам мене некако Досена ѕвер ми беше (можби зошто сите ми викаа дека сум личел на него) :) А и боље он да останеше него коњот кељав што го донесоа :toe:
И Аквилани изјавил дека несака да се врати у Енглеска :pos2:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Штознам мене некако Досена ѕвер ми беше (можби зошто сите ми викаа дека сум личел на него) :) А и боље он да останеше него коњот кељав што го донесоа :toe:
И Аквилани изјавил дека несака да се врати у Енглеска :pos2:
Па не беше толку лош, не ни доби некоја шанса голема повеќе од клупа почнуваше ама ја немаше некако таа брзина за у ПЛ што ја имаат Кол, Џонсон и остали. Ама у неделата кога гледав Наполи-Лацио не ми се веруваше колку добро изигра па дури и гол си даде човекот.

G

GucciMane

Гостин
Па не беше толку лош, не ни доби некоја шанса голема повеќе од клупа почнуваше ама ја немаше некако таа брзина за у ПЛ што ја имаат Кол, Џонсон и остали. Ама у неделата кога гледав Наполи-Лацио не ми се веруваше колку добро изигра па дури и гол си даде човекот.
Да да ја гледав, ѕвер беше :)
И ако ти текнува на голот против Ман Утд :vozbud: мислам у тој момент ја дигнав у воздух зградава :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Да да ја гледав, ѕвер беше :)
И ако ти текнува на голот против Ман Утд :vozbud: мислам у тој момент ја дигнав у воздух зградава :)
Како да не ми текнува 4 им дадовме тогаш :).

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не секој играч може да промени лига и стил на играње.
Таквата ситуација беше со Досена, човеко едноставно не се снајде кај нас и освен голот за паметење против Скамс ништо не одигра.

Инаку скоро на сите медиуми кружат текстови од Комоли и за тоа дека и те како ке се троши на лето!!!

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Таквата ситуација беше со Досена, човеко едноставно не се снајде кај нас и освен голот за паметење против Скамс ништо не одигра.

Инаку скоро на сите медиуми кружат текстови од Комоли и за тоа дека и те како ке се троши на лето!!!
беше стрелец и против реал кога ги напумпавме и нив во тој одличен месец ако небеше и во иста недела не ме држете за збор

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866

Тоа и јас викам дека не изигра нешто посебно а во Наполи игра како препороден. Сепак за замена добар беше да го имаме на клупа. Малце поофанзивен од што треба ама ќе се најдеше од време на време. А пред да почне да купува Комоли ја би сакал да се продаде ѓубрето во тимот, па тек после да се почне со градење на состав. А не додека имаме некој како Киријакос или Нгог на клупа да праиме шопинг!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom