Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Енрикез и Пауел.
Па и Пауел не е шпиц.. Нешто како полушпиц игра, или бар така пишува, АМ... За Енрикез не знам што да очекувам од него.. Штета што Кин се повреди гадно.. За Овен веќе и официјално се знае дека се оди, а јасно е дека и Бербатов ќе си замине.. Не знам за вас, ама мене побитно ми е еден напаѓач да се земе место Бејнс :D..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па и Пауел не е шпиц.. Нешто како полушпиц игра, или бар така пишува, АМ... За Енрикез не знам што да очекувам од него.. Штета што Кин се повреди гадно.. За Овен веќе и официјално се знае дека се оди, а јасно е дека и Бербатов ќе си замине.. Не знам за вас, ама мене побитно ми е еден напаѓач да се земе место Бејнс :D..
Играл и напад за Александрија некои натпревари, супер игра и со двете нозе, башка има градба ала Руни, си добивме уште еден Џонс :D За овие децава што се преку океанот после Чичарито за ниедно не сум скептик, се мислевме и Чичарито кај да го праќаме по позајмици ама ги закопа 21 гол у првата сезона, така да си ќутам :icon_mrgr:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Играл и напад за Александрија некои натпревари, супер игра и со двете нозе, башка има градба ала Руни, си добивме уште еден Џонс :D За овие децава што се преку океанот после Чичарито за ниедно не сум скептик, се мислевме и Чичарито кај да го праќаме по позајмици ама ги закопа 21 гол у првата сезона, така да си ќутам :icon_mrgr:
Абре се океј, ама не знам.. Јас викам еден докажан шпиц, за да нема главоболки... Оти ако се повреди Руни, ќе биде малце заебано :P

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Sir Alex Ferguson is set to engage in a familiar dance with the Tottenham chairman Daniel Levy. The two men have been here before but the end result is sure to be a £25m-plus bid to lure Luka Modric, who plays for Croatia against Ireland in Euro 2012 group C at Poznan on Sunday, to Old Trafford. Gazing across the ballroom that is the summer transfer window, midfield maestro Modric is the latest to find himself caught in the middle. Ferguson’s incredulous response to Spurs’ £32m valuation will have been expected in North London. And if recent history is anything to go by, United will have to come close to that asking price if they are to land their top target. Levy has proved himself a fierce negotiator, as well as pragmatist. Pragmatic because he has accepted in the past that Spurs struggle to keep hold of their major stars when the biggest clubs come calling.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Гледам од интервјуата на МУТВ, на фановите многу малку им е познат Кагава и неговата игра. Некако само се надеваат дека ќе биде нешто добро од овој играч, па океј и така е не е многу озборуван играч, но за мене сепак е некаде меѓу врвот.
Инаку ова за Модрич сега да го сметаме за нешто посериозно или...?

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Ако успееме да го доведеме Модрич ке завршиме одлична работа. Колку само потсеќа на Сколс, како ги начекува волеите чудо едно :icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Гледам од интервјуата на МУТВ, на фановите многу малку им е познат Кагава и неговата игра. Некако само се надеваат дека ќе биде нешто добро од овој играч, па океј и така е не е многу озборуван играч, но за мене сепак е некаде меѓу врвот.
Инаку ова за Модрич сега да го сметаме за нешто посериозно или...?
Да, реален е интересот, ама нема да се заврши се така брзо ко со Кагава.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Да, реален е интересот, ама нема да се заврши се така брзо ко со Кагава.
Нека се влече и до Нова Година, само да се заврши работата.. елеганција во движење е Лукица! :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Само ако ја стави некој глупата шпекулација од дејли меил на фан клубов.....

Kajgana Shop

На врв Bottom